evitathess Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά καλησπέρα, ελπίζω να αναφέρω το πρόβλημα στο σωστό topic. Εχω τον PAVILION DV5-1145EV με Vista και συνδέω στην τηλεόραση με καλώδιο HDMI. Βάζω το dvd για αναπαραγωγή, γίνετε μεταφορά εικόνας στην τηλεόραση κανονικά ,αλλά μόλις αρχίζει να παίζει, σταματάει και βγάζει μύνημα ''δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή σε αυτό το περιβάλλον''. Εαν δεν κάνω σύνδεση με την τηλεόραση η ταινία παίζει κανονικά στο laptop. Nα τονίσω ότι παίζει όλα τα απλά DVD σε προβολή στην τηλεόραση. Μπορεί κάποιος να καταλάβει ποιό είναι το πρόβλημα? Ευχαριστώ.
StavrosD Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δεν είμαι σίγουρος, αλλά ίσως να μην υποστηρίζεται το HDCP (σύστημα προστασίας από αντιγραφή) από την κάρτα γραφικών ή από την τηλεόρασή σου. Τα blue-ray για να παίξουν σε υψηλή ανάλυση, απαιτούν υποστήριξει HDCP σε όλη την αλυσίδα συσκευών, από το player ως την οθόνη.
caution Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Κάποια βλακεία με rights μου μυρίζει. Δοκίμασε με άλλο software για αρχή
evitathess Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 StavrosD θα το ψάξω αυτό που λές για το HDCP, αν και δεν ξέρω πως ακόμα, οι γνώσεις μου ειναι σε νηπιακό στάδιο.....θα σε ενημερωσω.Το μόνο που ξέρω ότι η τηλεόραση μου είναι High definition και όταν την είχα πάρει μου είχαν πει ότι θα μπορει να παίζει και blueray. caution την αναπαραγωγή την κάνω με την βοήθεια του Quick play, όπως προτείνεται, το δοκίμασα και με Media Player αλλά δεν παίζει καν από εκεί ούτε στο laptop. θα εγκαταστήσω και το BS να δοκιμάσω και θα σου πω το αποτέλεσμα. Παιδιά ευχαριστώ.
Αδμιν Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Digital Restrictions Management. Ειναι ο τροπος με τον οποιο οι εταιριες σας ανταμειβουν για την επιλογη σας να μην κατεβασετε πειρατικα τις ταινιες τους.
million_voices Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 δοκιμασε αυτο και αν το προβλημα επιμενει τοτε δεν εχει να κανει με το hdcp http://www.slysoft.com/en/anydvdhd.html
StavrosD Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δοκίμασε αυτό.Έχει δωρεάν demo. http://www.slysoft.com/en/anydvdhd.html (τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται. Έγραφα το post σχεδόν ταυτόχρονα με τον million_voices)
million_voices Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δοκίμασε αυτό.Έχει δωρεάν demo. http://www.slysoft.com/en/anydvdhd.html (τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται. Έγραφα το post σχεδόν ταυτόχρονα με τον million_voices) κλικαρε κατι κοκκινο
evitathess Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά ευχαριστώ για την συμμετοχη και την βοήθεια. Οταν σπίτι θα τα δοκιμάσω. Αδμιν τα blueray που δοκιμάζω ειναι νοικιασμένα απο videoclub.
million_voices Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 παντως χλωμο να εχει εξοδο hdmi και να μην υποστηριζει hdcp λογικα θα ειναι θεμα ρυθμισεων ειτε στο pc ειτε στην tv,πχ η lg μου οταν επιλεγεις για εισοδο την hdmi εχει 2 επιλογες hdtv και pc ψαξτο
disqualified Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 μεγσλυτερη π...... απο το HDCP δεν εχω ματαξαναδει δλδ να μην μπορεις να παιξεις κατι οπου γουσταρεις. Μηπως στις συσκευες με HDCP εχεις πληρωσεις δικαιωματα στα studio ενω στις απλες δεν συμπεριλαμβανεται κατι τετοιο στην τιμη?
StavrosD Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 μεγσλυτερη π...... απο το HDCP δεν εχω ματαξαναδει δλδ να μην μπορεις να παιξεις κατι οπου γουσταρεις. Μηπως στις συσκευες με HDCP εχεις πληρωσεις δικαιωματα στα studio ενω στις απλες δεν συμπεριλαμβανεται κατι τετοιο στην τιμη? Το HDCP το βγάλαν για να μην γίνεται ψηφιακή αντιγραφή σε υψηλή ποιότητα.Ακόμα και αν βγει blue-ray recorder με είσοδο HDMI, δεν θα μπορεί να γράψει ταινίες του εμπορίου λόγω του HDCP. Κάτι σαν το macrovision στα VHS.
evitathess Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 λαθος...sorry -----Προστέθηκε 10/2/2009 στις 08 : 47 : 10----- παιδιά έχω κάνει εγκαταστήσει το anydvd (από ότι κατάλαβα αυτό το πρόγραμμα απλά τρέχει και εσυ κάνεις αναπαρωγή την ταινία με όποιο πρόγραμμα θέλεις, σωστά?) τώρα δεν μου βγάζει αυτό το μύνημα η ταινία τρέχει αλλά ακούγετε μόνο ήχος,(στην οθόνη της τηλεόρασης τα βελάκια κλπ του quickplayer φαίνονται), ενω στο laptop παίζει εικόνα και ήχο κανονικά.
evitathess Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Case closed! λοιπον παιδιά το πρόβλημα ήταν πολύ απλό τελικά....οταν αναπαράγεις blueRay δεν πρέπει να υπάρχει προβολή σε δύο οθόνες!!! οπότε έβαλα μόνο προβολή στην τηλεόραση και μετά αναπάράγεται κανονικά.Thank you all anyway, η ανταπόκρισης σας για επίλυση προβλήματος είναι απίστευτη. Μπράβο σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.