Προς το περιεχόμενο

Σκονάκι για o/c, σε ASUS P5KC και Intel Q6600

nurse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω δινω απο bios 1.294 kai apo cpuz 1.256

-----Προστέθηκε 7/2/2009 στις 09 : 03 : 41-----

Αν το χαμηλωσω εστω και ενα κλικ τοτε δεν περναει prime.Τωρα εβγαλα prime για 9 ωρες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Alexissss με τι τιμές fsb και πολλαπλασιαστή;

Μιλάμε για asus p5kc και q6600 ;

Φοβήθηκα με τις θερμοκρασίες που είχα και γύρισα στο auto όλες τις τιμές..

Βρε παιδιά θερμοκρασίες κοντα 60C έχω και όταν στρεσάρω τον υπολογιστή και υπό στάνταρ ρυθμίσεις (όλα στο auto)...

Ποιες πρέπει σε γενικές γραμμές να είναι οι θερμοκρασίες των πυρήνων για να καταλάβω τι γίνεται;

post-15692-129062985213_thumb.jpg

Εγω δινω απο bios 1.294 kai apo cpuz 1.256

-----Προστέθηκε 7/2/2009 στις 09 : 03 : 41-----

Αν το χαμηλωσω εστω και ενα κλικ τοτε δεν περναει prime.Τωρα εβγαλα prime για 9 ωρες

τον Q6600 τον εχω στα 3 οπως ειπα κ το fsb οπως ειναι λογικο στα 333! Εσυ τοσο ρευμα σε με τι fsb δουλευεις?να δωσω τοσο δηλαδη ?Επειδη το εχω στο auto.

Δωσε τοσο και στρεσαρε μετα,αν το περασει χαμηλωσε ενα κλικ,αν και παλι το περασει για κανα 9ωρο,χαμηλωσε κι αλλο και μολις φτασεις εκει που δεν περναει το τεστ κανε ενα βημα πισω

To AiSuite γενικά είναι προβληματικό και χωρίς ιδιαίτερες δυνατότητες.

Καλό είναι να ρίξεις λίγο διάβασμα και να αρχίσεις να πειραματίζεσαι με το BIOS αν θες να κάνεις υπερχρονισμό.

Nα ριξει διαβασμα που?

Ανακάλυψα γιατί ανέβαιναν οι θερμοκρασίες τόσο γρήγορα. Έχω το κουτί: HEROICHI MIDI TOWER PRO CI-6A19 BLACK http://www.e-shop.gr/showDetail_main.phtml?id=PER.700372 .

Στο μπροστινό του τμήμα έχει τον ένα από τους δύο ανεμιστήρες με fan filter. Εκεί λοιπών το φίλτρο και ο αποθηκευτικός τους χώρος του, είχαν γεμίσει (ασφυκτικά) με σκόνη. Έτσι ουσιαστικά το σύστημα ήταν σαν να είχε μόνο ένα ανεμιστήρα, αυτόν της απορροής του εσωτερικού αέρα.

(Πουθενά δεν έγραφε στις οδηγίες ότι θα πρέπει να το καθαρίζουμε το φίλτρο και τη θηκούλα του.

Αυτονόητο για μερικούς αλλά θα πρέπει να το έχεις στο μυαλό σου για να μην κάθεσαι να σκέφτεσαι το τι μπορεί να φταίει.

Σχεδόν είχα ψηθεί να αγοράσω κάποια στιγμή ψήκτρα για τον επεξεργαστή)...

Και να πάρει, πρέπει να αρχίσω από την αρχή με το θέμα του overcloking

-----Προστέθηκε 11/2/2009 στις 07 : 14 : 26-----

Nα ριξει διαβασμα που?

Μάλλον στα τοπικ των άλλων. Εγώ ένα οδηγό βρήκα στο insomnia που είδη τον ανέφερα στο αρχικό ποστ του τοπικ.

Μάλλον στα τοπικ των άλλων. Εγώ ένα οδηγό βρήκα στο insomnia που είδη τον ανέφερα στο αρχικό ποστ του τοπικ.

+1000

(Προσπάθησα να βάλω άλλο ένα link με οδηγό αλλά το insomnia δε το δέχεται )

Εντάξει 1000. Προσωπικά όμως που δεν ασχολήθηκα ποτέ με o/c ο οδηγός δεν με βοήθησε τόσο πολύ. Έχω πολλές απορίες και σαφώς δεν βρίσκω πολλούς διαθέσιμους overclokers να μου απαντήσουν σε κουτές για αυτούς ίσως ερωτήσεις.

Το ότι δεν έχω ασχοληθεί με o/c δεν σημαίνει ότι είναι ότι είμαι ο neaterdal των υπολογιστών. Το hardware δεν γνωρίζω σε τέτοιο βαθμό (δεν μπορώ να το παρακολουθώ ποιά όπως παλιά) και το πείραγμά του.

Και φαντάσου ότι αυτό το τοπικ το ξεκίνησα μήπως υπήρχε μια πιο γρήγορη λύση στη περίπτωσή μου απο το να διαβάσω δεκάδες, ίσως και άσχετα, τοπικ συμφορουμιστών.

Σκέψου λίγο, ένας οδηγός πολλά μη σχετικά τοπικ και απαντήσεις στο τοπικ σου που αφορούν απορία άλλου.!!!!

Έχω πολλές απορίες και σαφώς δεν βρίσκω πολλούς διαθέσιμους overclokers να μου απαντήσουν σε κουτές για αυτούς ίσως ερωτήσεις.

Για πες τι απορίες έχεις.

Έχω πολλές απορίες και σαφώς δεν βρίσκω πολλούς διαθέσιμους overclokers να μου απαντήσουν σε κουτές για αυτούς ίσως ερωτήσεις.

Ρωτα μας....

Για αυτο ειμαστε εμεις εδω;)

Γι αυτο ρωτησα...Εχω διαβασει εκεινο τον οδηγο και οντως ειναι πολυ καλος.Εχω και γω μικρο αποριες και μεγαλο αποριες... και ειδικα αν αρχισω να ρυ8μιζω την bios τοτε μου ρχονται οι περισσοτερες....Μιλαω msn με ενα παιδι που ξερει απο overclock για να με βοη8ησει αλλα ειναι καιρο offline....8ελω να clockarw και γω το main rig μου αλλα "φοβαμαι"/δεν ξερω να το κανω μονος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...