Προς το περιεχόμενο

Virtua Tennis 2009

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο virtua tennis 3 υπαρχει στανταρ τροπος που γινεται μια οχι δυνατή βολή? δεν μου πετυχαινει συνήθως

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

εβαλα το virtual tennis 3 στο παλιο μου Pc. (p4 2,4 Geforce mx 440 64MB) αλλα μου βγαζει ενα προβλημα. Μπαινει στο παιχνιδι ακουγεται ο ηχος κανονικα αλλα δεν δειχνει εικονα. Δειχνει μονο ασπρο. Φταιει το pc? Εχω βαλει την χαμηλοτερη αναλυση

Δημοσ.
εβαλα το virtual tennis 3 στο παλιο μου Pc. (p4 2,4 Geforce mx 440 64MB) αλλα μου βγαζει ενα προβλημα. Μπαινει στο παιχνιδι ακουγεται ο ηχος κανονικα αλλα δεν δειχνει εικονα. Δειχνει μονο ασπρο. Φταιει το pc? Εχω βαλει την χαμηλοτερη αναλυση

Είναι απίθανο να καταφέρεις να τρέξεις το συγκεκριμένο game με Gf4 man... :-(

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αγόρασα το Virtua tennis 2009 αλλα έχω πρόβλημα. Εγκαταστώ το παιχνίδι κανονικά, αλλά δεν μπορώ να το τρέξω. Ή με πετάει στην επιφάνεια εργασίας η μου βγάζει κάποιο σφάλμα. έχω τις απαιτήσεις που θέλει το game για να τρέξει. Μπορεί να βοηθήσει κανείς;

Δημοσ.

Πως να το πω; αυθεντικό το πήρα. Γι αυτο το γραψα έτσι να φανεί ότι ειναι αυθεντικό game. Πληρωνουμε για αυθεντικά και ψάχνουμε cracks μετα, ξεφτίλα...

Δημοσ.

Πολυ βαρετο...Εχω μπει στους προφεσιοναλ και δεν...Αν υπηρχε ονλαιν παιχνιδι να επαιζες με αλλος με καποια στατς θα ηταν εξαιρετικο.

Λιγο μυαλο ρε παιδια

Δημοσ.

Όντως πολύ βαρετό.Και εγώ με το που μπήκα στους pro το παράτησα.Την έχω την απορία αν υπάρχει άνθρωπος με τόση υπομονή που θα κάτσει να φτάσει no1..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...