foufoutios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα σε ολους! Ψαχνω μια λιστα με τα καλυτερα και πιο γνωστα τραγουδια οπως το "this is why I m hot" κλπ.. Αυτα που ακουγονται περισσοτερο! Καθε προταση δεκτη! ευχαριστω
marantonis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα σε ολους! Ψαχνω μια λιστα με τα καλυτερα και πιο γνωστα τραγουδια οπως το "this is why I m hot" κλπ.. Αυτα που ακουγονται περισσοτερο! Καθε προταση δεκτη! ευχαριστω δες εδω....
foufoutios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι με πηγαιο χιουμορ και υψηλο δεικτη IQ και βοηθουν και αυτο το φορουμ.. Προφανως εχω ψαξει και εχω βρει λιστες, ομως δεν εχω την "πολυτελεια" να καθομαι να ακουv ενα ενα τα κομματια που προτεινουν, τα περισσοτερα εκ των οποιων ειναι γνωστα μονο στην Αμερικη.. Ηθελα "ετοιμη τροφη" (οχι whiskas).. Αν εχεις να πεις εσυ η οποιοσδηποτε αλλος κατι πανω στο θεμα εκτος απο π@παριες, εχει καλως.. ευχαριστω ΥΓ : Δεν μιλαω μονο για φετινα η προσφατα, θα θελα και παλαιοτερα
aledjo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 δεν εχω την "πολυτελεια" να καθομαι να ακουv ενα ενα τα κομματια που προτεινουν Ηθελα "ετοιμη τροφη" (οχι whiskas).. Αν εχεις να πεις εσυ η οποιοσδηποτε αλλος κατι πανω στο θεμα εκτος απο π@παριες, τι ρε φιλε! με τσαντισες πολυ με αυτο που ειπες! τι εννοεις θελεις ετοιμη τροφη? μηπως θες να κατσουμε να σου φτιαξουμε κανενα cdακι και να στο φερουμε σπιτι σου? και ΣΥΓΝΩΜΗ αν σε αυτο το cd υπαρχει καποιο τραγουδι που εσυ δε γουσταρεις....
foufoutios Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Και εμενα με τσαντιζει που ο καθε ασχετος με το θεμα γραφει και κριτικαρει χωρις λογο και που εχει γεμισει "εξυπνους" το ιντερνετ.. Αν δεν κανω λαθος ενας απο τους σκοπους των φορουμ ειναι να μεταδιδεται η γνωση, να ανταλλασσονται αποψεις κλπ. Απο τη στιγμη που εχεις εσυ κατι ετοιμο, γιατι να μην το δωσεις σε αλλον? Τι λογικη ειναι αυτη? Καλυτερα θα ηταν να εγραφες ενα δυο τραγουδακια, παρα αυτη τη λαλακια.. Και στην τελικη αν δημιουργηθηκε καποιο προβλημα, ας κλειδωσει το θεμα ο αρμοδιος mod.. Επειδη ομως δεν δημιουργηθηκε κανενα προβλημα και εκανα και search πριν ποσταρω αλλα δεν βρηκα κατι, θα παρακαλουσα οποιος μπορει να ποσταρει μερικους τιτλους.. οποιος δε μπορει, ας μην ποσταρει καθολου.. Ευχαριστω
Fronimitis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά κι εγώ ψάχνω τέτοια κομμάτια.Ας βοηθήσει κάποιος που ασχολείται.foufoutie ειμαστε 2 τώρα
foufoutios Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Οσο περισσοτεροι, τοσο καλυτερα Παραθετω 2 που ξερω House of pain - jump around MIMS - This is why I am hot Τετοιο στυλ ψαχνω, αυτα που ακουγονται σε Clubs κυριως Rnb - hip hop δηλαδη
darksoho33 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 1)ludacris ft, chris brow and sean garett - what them girls like 2) Kanye West - Love Lockdown 3) ludacris - yeah 4) snoop_dogg-vato_(feat_b-real) 8 5)Young Jeezy feat. R.Kelly - Go Getta 6) Hello_ft_Dr._Dre___MC_Ren 7) gunit-poppin' them thangs 8) 13 Peep Show feat Eminem (Clean) prod by Eminem 9) 06-plies-i_am_the_club_(prod._by_jonathan_j.r._rotem) 10) Juvenile feat. Lil Wayne - Tha G Code το 10 απλα τα σπαει δεν παιζει να το εχεται ακουσει......... 11) 07-young_jeezy-3_a.m._(feat._timbaland)_(produced_by_timbaland) 12) 01-young_jeezy-hypnotize 13) 03 A Milli αυτο ειναι απο το album του LILcarter το τελευταιο και παιζει να καψεται απειρα woofer......
marantonis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Και εμενα με τσαντιζει που ο καθε ασχετος με το θεμα γραφει και κριτικαρει χωρις λογο και που εχει γεμισει "εξυπνους" το ιντερνετ.. Και μενα με τσαντιζει που που υπαρχουν ατομα στο φορουμ χωρις την αισθηση του χιουμορ Δε σου βρισαμε τη μανα, και ουτε ειναι απαρατητο να μασησουμε την τροφη σου για να σου τη δωσουμε επειτα να την καταπιεις. Πιες ενα ουισκακι, χαλαρωσε. Μερικα εμπορικα κλαμπαδικα πιασαρικα κομματια: http://www.youtube.com/watch?v=5EFA38tAwMI&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=Z73-f_aIIoE
aledjo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Προφανως εχω ψαξει και εχω βρει λιστες, ομως δεν εχω την "πολυτελεια" να καθομαι να ακουv ενα ενα τα κομματια που προτεινουν, τα περισσοτερα εκ των οποιων ειναι γνωστα μονο στην Αμερικη.. μας δουλευεις τωρα? αφου λες οτι εχεις βρει λιστες αλλα βαριεσαι να τα ψαξεις και να τα ακουσεις. δηλαδη τι θες? αν οπως λες ΔΕ θες λιστες, το επομενο που μενει ειναι ετοιμα mp3 να σου δωσουμε... εκτος αν εννοεις κατι αλλο και δε καταλαβα
aledjo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 αν αυτα ειναι rnb εγω ειμαι ο pele αυτο μη το ξαναπεις! RnB ειναι αφου το βαφτισει αυτος που το εφτιαξε! τελος.
foufoutios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 @marantonis : Πρωτα απο ολα ευχαριστω για τα κομματια και τον χρονο σου και δευτερον, δεν ηταν κατι προσωπικο αυτο που ειπα. Ομως σε καθε τετοιου ειδους θεμα ποσταρει ο καθενας και λεει το μακρυ και το κοντο του.. @aledjo : Εχω βρει λιστες μεσω google οι οποιες ειναι τεραστιες και ασχετες με τα κομματια που ψαχνω εγω. Δυστυχως στο google δε μπορω να εξηγησω τι ακριβως θελω, ενω εδω μπορω.. Για καποιον που ξερει, δε θα παρει πανω απο 2 λεπτα να γραψει μερικους τιτλους ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας! αν εχετε και αλλες προτασεις, εδω ειμαστε!
aledjo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 δες εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=293524
Garnele Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Τσέκαρε και το last.fm. Μπαίνοντας στη σελίδα του καλλιτέχνη που σ' ενδιαφέρει μπορείς να επιλέξεις similar artists καθώς επίσης και realted tracks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.