maverick Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 παιδες καλησπερα, εχω το συγκεκριμενο ρουτερακι κ 8α 8ελα να το χρησιμοποιησω ως εξης επειδη παιρνω internet ασυρματα απο τον πανω οροφο και σε καποια σημεια του σπιτιου μου δεν εχω ικανοποιητικο σημα ξερετε αν γινεται να το βαλω το μηχανημα σε ενα σημειο που πιανει καλα το σημα κ απο κει να μοιραζω παλι το ιντερνετ στους χωρους που πριν δεν επιανα?
100 010 00 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Το συγκεκριμενο μπορεις να το χρησιμοποιησεις μονο σαν πρωτο ΑΡ και οχι σα διαμοιραστη, δεν εχει λειτουργια repeater
poulinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 εκτος αν συνδεοταν το πρωτο με καλωδιο με το wag200 που αυτο δεν θα σε βολευει.ουτε εχω δει καποιο firmware που να το κανει repeater δυστυχως.
freebird75 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Θα σου πρότεινα να αγοράσεις το παρακάτω router της dlink. Διαθέτει 7 διαφορετικά modes! (AP, Client, Bridge, Bridge with AP, AP Repeater, WISP, WISP Repeater) Το έχω περίπου ένα χρόνο και λειτουργεί χωρίς προβλήματα. http://www.priveshop.gr/product.php?code=403110
ChPaNaG Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 αντιστοιχα, εχω χρησιμοποιείσει για τον ιδιο λόγο το παρακάτω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615045
poulinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 αντιστοιχα, εχω χρησιμοποιείσει για τον ιδιο λόγο το παρακάτωhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615045 εχω χρησιμοποιησει αυτο και ηταν μια χαρα .επισης ενα belkin οσο και αν μην τα παω και επαιξε μια χαρα και ενα level ονε που εκανε πολλα και αυτο δεν ηταν μονο repeater.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.