nikos_90 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 εχω εγκαταστησει στο psp το custom firmware 5.00 m33-3 του dark alex και τωρα τελευταια οποτε παω να τρεξω καποιο iso απο την memory stick δ το τρεχει..δειχνει μαυρη οθονη! emulators μπορω να τρεξω αλλα iso k cso οχι...ξερει κανεις τι παιζει?
klainmaingr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Κάτι μου μυρίζει... Βάλε να τρέχει τα games με τον Μ33driver και όχι default... Λογικά θα στρώσει Αυτά στο recovery menu(πατάς R και κρατώντας το πατημένο ανοίγεις το psp) Αυτά... Αν δεν ξέρεις μην παίξεις με flash nand και τέτοια γιατί μπορεί να κάνεις χοντράδα
nikos_90 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 ναι ρε παιδια στον φακελο iso τα βαζω..βασικα δ ξερω να το χειριζομαι το flash nand..αλλα αν ειναι αυτο γιατι τρεχει τους emulators? λογικα δ θα εκανε το ιδιο κ σε αυτους?
klainmaingr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Για να παίξει ένα iso/ντεμέκ umd το psp χρησιμοποιεί κάποιον driver.. Με τον default έχω την εντύπωση οτι πρέπει να έχεις και umd μέσα... Για παράδειγμα το δικό μου psp έχει χαλασμένο umd.. έτσι αν δεν βάλω να διαβάζει με τον m33 και χωρίς umd παίρνω και γω μαύρη οθόνη... Το πρόβλημα σου είναι αυτό... Αν πάω σπίτι και πάρω το psp στα χέρια θα σε πώ τι ακριβώς πρέπει να αλλάξεις... Don't worry.
panbil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 νικο καλησπερα αφου εχεις m33 λογικα θα μπορεις να το αλλαξεις και απο vsh menu πατα το select και θα σου βγαλει τις επιλογες στην οθονη πηγαινε umd iso mode και αλλαξε το σε m33
gherudos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Όχι σε M33 βρε noobs ,βάλτε τον επίσημο driver της $ony, Sony NP9660 κάπως έτσι τον λένε.
klainmaingr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ σε m33 το έχω Της sony μου χρειάστηκε για κάποια παιχνίδια πάντως..
tempo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 τα .cso τα παίζει; δοκίμασε να μετατρέψεις κάποιο .iso και να ελένξεις...
klainmaingr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Panbil και το patapon και το godofwar? Συγκεκριμένα στο patapon εγώ είχα χρειαστεί τον sony...
panbil Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 god of war ναι με m33 το patapon επειδη το εβαλα για λιγο δεν θυμαμαι να χρειαστηκε να αλλαξω οποτε παλι m33
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.