Προς το περιεχόμενο

δ τρεχουν τα iso!

nikos_90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω εγκαταστησει στο psp το custom firmware 5.00 m33-3 του dark alex και τωρα τελευταια οποτε παω να τρεξω καποιο iso απο την memory stick δ το τρεχει..δειχνει μαυρη οθονη! emulators μπορω να τρεξω αλλα iso k cso οχι...ξερει κανεις τι παιζει?

Δημοσ.

Κάτι μου μυρίζει...

Βάλε να τρέχει τα games με τον Μ33driver και όχι default...

Λογικά θα στρώσει :)

Αυτά στο recovery menu(πατάς R και κρατώντας το πατημένο ανοίγεις το psp)

Αυτά...

Αν δεν ξέρεις μην παίξεις με flash nand και τέτοια γιατί μπορεί να κάνεις χοντράδα :)

Δημοσ.

ναι ρε παιδια στον φακελο iso τα βαζω..βασικα δ ξερω να το χειριζομαι το flash nand..αλλα αν ειναι αυτο γιατι τρεχει τους emulators? λογικα δ θα εκανε το ιδιο κ σε αυτους?

Δημοσ.

Για να παίξει ένα iso/ντεμέκ umd το psp χρησιμοποιεί κάποιον driver.. Με τον default έχω την εντύπωση οτι πρέπει να έχεις και umd μέσα...

Για παράδειγμα το δικό μου psp έχει χαλασμένο umd.. έτσι αν δεν βάλω να διαβάζει με τον m33 και χωρίς umd παίρνω και γω μαύρη οθόνη... Το πρόβλημα σου είναι αυτό...

Αν πάω σπίτι και πάρω το psp στα χέρια θα σε πώ τι ακριβώς πρέπει να αλλάξεις...

Don't worry.

Δημοσ.

νικο καλησπερα αφου εχεις m33 λογικα θα μπορεις να το αλλαξεις και απο vsh menu πατα το select και θα σου βγαλει τις επιλογες στην οθονη πηγαινε umd iso mode και αλλαξε το σε m33

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...