Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοιγει ο υπολογιστής μου!

imanthos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια ο υπολογιστης μου δεν ανοιγει ,ενω ξεκιναει δεν ανοιγει η οθονη και μενει σε μια λειτουργια του επεξεργαστη,χωρις να κανει τιποτα, ουτε μπιπ ακουγεται τιποτα..καμια βοηθεια ;

Δημοσ.

Εννοώ πριν παρουσιάσει το πρόβλημα ακουγόταν κανονικά το μπιπ του successful boot;

Πολλά μπορεί να είναι, κάνε ένα Clear CMOS για αρχή και βλέπουμε... (κλείνεις τροφοδοτικό, αποσυνδέεις το καλώδιο τροφοδοσίας, βγάζεις τη μπαταρία για κανα δυο λεπτά και την ξαναβάζεις)

Δημοσ.
γεια σας παιδια ο υπολογιστης μου δεν ανοιγει ,ενω ξεκιναει δεν ανοιγει η οθονη και μενει σε μια λειτουργια του επεξεργαστη,χωρις να κανει τιποτα, ουτε μπιπ ακουγεται τιποτα..καμια βοηθεια ;

Και εμένα μου το κάνει αυτό το αρχαίο desktop που έχω. Πατώντας το κουμπί του reset πάντως ξεκινάει κανονικά.

Δημοσ.

Τα περισσότερα τροφοδοτικά έχουν ένα διακόπτη τον οποίο πρέπει να κλείσεις αφού κλείσεις τον υπολογιστή.

Υπάρχουν συνήθως 2 τρόποι να καθαρίσεις τις τιμές της CMOS, στο manual της μητρικής σου θα τους αναφέρει.

Η μητρική έχει πάνω μια RTC μπαταρία. Βγαλ' την για λίγα λεπτά και βαλ' την ξανά.

Δημοσ.

Πανω στην μητρικη εχει μια μπαταρια βγαλε την για 10 λεπτα. Για το πως κλεινει το τροφοδοτικο ειναι ευκολο απλως βγαλε τον υπολογιστη απο το ρευμα.

Δημοσ.

λοιπον παιδια το pc ειναι αρχαιο δεν εχει διακοπτη για τροφοδοτικο...δεν διαθετω manual μητρικη. και μπαταρια εβγαλα οντας κλειστο το pc ξαναβαλα δεν κανει τιποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...