Cromb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Επίσης όταν ξεμένω από σφαίρες πως γίνεται να ζητήσω σφαίρες ??? Ρωτάω γιατί μια μέρα με κυνηγούσε ένας συμμαχος και μου φώναζε "i need ammo". Πως το έκανε αυτό ??? Σημαδεύεις τον συμπαίχτη σου και πατάς το Q. Αν είναι medic θα του ζητήσεις medkit, αν είναι assault πυρομαχικά, αν είναι σε όχημα θα του ζητήσει να σε πάρει ακι αν σημαδέψεις σημαία ή σταθμό δίνεις εντολή στην ομάδα σου για επίθεση ή άμυνα. Πολυσύνθετο το "Q"
Insignificant Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Τα όπλα στην αρχή είναι σαν νεροπίστολα, ένα γεμιστήρα του αδειάζεις k ακόμα ζει... όσο ανεβαίνεις ranks βελτιώνεται k το όπλο.Aμμο δίνεις μετά νομίζω με ranks πάλι. Μπα...τα πρώτα όπλα είναι από τα καλύτερα. Απλά πρέπει να τα συνηθίσεις polonos1313 Το ότι σε σκοτώνουν περιέργως γρήγορα εξηγείται στο lag και στα headshots που σου κάνουν. Όσο για το σημάδι σου, όταν είναι ο εχθρός σε απόσταση πάνω από 50 μέτρα καλύτερα να βαράς σφαίρα-σφαίρα (ένας από τους λόγους που δεν είναι cod, δεν είναι τα όπλα laser), θα κάνεις εξοικονόμηση πυρομαχικών και θα δεις επίσης χρειάζονται λιγότερες από 10 σφαίρες για να πέσουν. Μην ξεχάσεις να πηγαίνεις και για κεφάλι. Ακόμα και όταν είναι πολύ κοντά ο εχθρός, καλύτερα να αφήνεις την σκανδάλη ανα διαστήματα
polonos1313 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Τα όπλα στην αρχή είναι σαν νεροπίστολα, ένα γεμιστήρα του αδειάζεις k ακόμα ζει... όσο ανεβαίνεις ranks βελτιώνεται k το όπλο.Aμμο δίνεις μετά νομίζω με ranks πάλι. Όσο ανεβαίνω rank βελτιώνεται το ίδιο όπλο (δηλ το πρώτο που είναι σαν ΑΚ-47) ή εννοείς οτι όσο ανεβαίνω level ξεκλειδώνονται καλύτερα όπλα ??? Αυτό που κατάλαβα από την πρό ταση σοου είναι οτι όσο ανεβαίνεις level ανεβαίνει το skill σου στον χειρισμό των όπλων.Σωστά κατάλαβα ??? P.S Είμαι 7 level Punisher_GR το nickname μου.
Insignificant Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Όσο ανεβαίνω rank βελτιώνεται το ίδιο όπλο (δηλ το πρώτο που είναι σαν ΑΚ-47) ή εννοείς οτι όσο ανεβαίνω level ξεκλειδώνονται καλύτερα όπλα ??? Αυτό που κατάλαβα από την πρό ταση σοου είναι οτι όσο ανεβαίνεις level ανεβαίνει το skill σου στον χειρισμό των όπλων.Σωστά κατάλαβα ??? P.S Είμαι 7 level Punisher_GR το nickname μου. Όχι δεν γίνεται αυτό. Θα ξεκλειδώσεις κάποια perks όταν ανέβεις level όπως magnum ammo (χ1.25 damage στις σφαίρες σαν stopping power), body armour (χ1.25 health), mmn (βελτιώνει τον στόχο σου όταν βαράς από hip) και expl2 (x1.25 damage στα εκρηκτικά) και θα μπορείς να διαλέξεις ένα από αυτά κάθε φορά. Αλλά και χωρίς αυτά κάνεις δουλειά άνετα
polonos1313 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Όχι δεν γίνεται αυτό. Θα ξεκλειδώσεις κάποια perks όταν ανέβεις level όπως magnum ammo (χ1.25 damage στις σφαίρες σαν stopping power), body armour (χ1.25 health), mmn (βελτιώνει τον στόχο σου όταν βαράς από hip) και expl2 (x1.25 damage στα εκρηκτικά) και θα μπορείς να διαλέξεις ένα από αυτά κάθε φορά. Αλλά και χωρίς αυτά κάνεις δουλειά άνετα Τι είναι το hip ??? ---------- Προσθήκη στις 14:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:05 ---------- Μπα...τα πρώτα όπλα είναι από τα καλύτερα. Απλά πρέπει να τα συνηθίσεις polonos1313 Το ότι σε σκοτώνουν περιέργως γρήγορα εξηγείται στο lag και στα headshots που σου κάνουν. Όσο για το σημάδι σου, όταν είναι ο εχθρός σε απόσταση πάνω από 50 μέτρα καλύτερα να βαράς σφαίρα-σφαίρα (ένας από τους λόγους που δεν είναι cod, δεν είναι τα όπλα laser), θα κάνεις εξοικονόμηση πυρομαχικών και θα δεις επίσης χρειάζονται λιγότερες από 10 σφαίρες για να πέσουν. Μην ξεχάσεις να πηγαίνεις και για κεφάλι. Ακόμα και όταν είναι πολύ κοντά ο εχθρός, καλύτερα να αφήνεις την σκανδάλη ανα διαστήματα Για κοντιή απόσταση μιλάω.Το πρώτο όπλο του assault είναι χάλια.Χθες που έπαιζα πήρα από εναν εχθρο που σκότωσα ενα διαφορετικό όπλο το οποίο έμοιαζε και αυτό με Ak-47 αλλά είχε πάνω διόπτρα και έριχνε 3-3 σφαίρες και τους κατέβαζα για πλάκα τους εχθρούς με αυτό.Γίνεται στα αυτόματα να αλλάξω το fire rate ???
Insignificant Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 hip είναι ο γοφός, όταν βαράς δηλαδή με τον σταυρό και όχι με τα σκόπευτρα του όπλου. Λες το an-94 abakan, αυτό όντως είναι υπερβολικά καλό για αυτό όλοι φωνάζουν να το διορθώσουν. Το κυριότερό του προτέρημα είναι ότι δεν υπάρχει spread όταν βαράς (στις σφαίρες ή και στον στόχο που βλέπεις). Ρίχνει 2-2 όχι 3-3. Για κοντινή να ρίχνεις και εσύ με bursts (3-3) και να ρίχνεις σε κεφάλι και θα δεις ότι θα πέφτουν γρήγορα. Αν κρατάς την σκανδάλη παραπάνω από τις μισές σφαίρες διακτινίζονται στο υπερπέραν
polonos1313 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 hip είναι ο γοφός, όταν βαράς δηλαδή με τον σταυρό και όχι με τα σκόπευτρα του όπλου. Λες το an-94 abakan, αυτό όντως είναι υπερβολικά καλό για αυτό όλοι φωνάζουν να το διορθώσουν. Το κυριότερό του προτέρημα είναι ότι δεν υπάρχει spread όταν βαράς (στις σφαίρες ή και στον στόχο που βλέπεις). Ρίχνει 2-2 όχι 3-3. Για κοντινή να ρίχνεις και εσύ με bursts (3-3) και να ρίχνεις σε κεφάλι και θα δεις ότι θα πέφτουν γρήγορα. Αν κρατάς την σκανδάλη παραπάνω από τις μισές σφαίρες διακτινίζονται στο υπερπέραν Υπάρχει κουμπί που να ρυθμίζει το fire rate (single shot,semi-automatic,fully-automatic) ή σε κάθε όπλο είναι στανταρ ???
NT1G Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Με πιο specialization στα οχήματα μπορεί να πυροβολάει το UAV ;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Με πιο specialization στα οχήματα μπορεί να πυροβολάει το UAV ; Το AltW αν θυμάμαι καλά που δίνει secondary όπλο στα διάφορα οχήματα και δεξί κλικ. Καλύτερο για το UAV όμως το μεγάλο zoom.
jvgrjohn Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Είναι και εκπαιδευτικό το παιχνίδι. Σου μαθαίνει πως θα βγάζεις τους αρουραίους από το σπίτι. Κατεδαφίζεις το σπίτι. Καλά είναι απίστευτοι οι τύποι.Αδίστακτοι!!!!
DioDouv Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Υπάρχει κουμπί που να ρυθμίζει το fire rate (single shot,semi-automatic,fully-automatic)ή σε κάθε όπλο είναι στανταρ ??? Μέσα στο παιχνιδι δεν υπάρχει... το καλό το παλικάρι όμως ξέρει και άλλο μονοπάτι και αυτό λέγεται X-Mouse Button Control ...και τότε απλά έρχεται ο θάνατος....ειδικά για το Abakan. Το παραπάνω χρησιμεύει για AN-94 και Μ-16 που δεν έχουν fully-automatic , εγώ το χρησιμοποιώ όμως σε όλα τα όπλα διότι κανονίζοντας τον χρόνο ανάμεσα κάθε βολής το όπλο δεν ''κλοτσά''...έτσι σχεδόν όλες η σφαίρες πάνε ευθεία.
DioDouv Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Υπάρχει κουμπί που να ρυθμίζει το fire rate (single shot,semi-automatic,fully-automatic)ή σε κάθε όπλο είναι στανταρ ??? Μέσα στο παιχνιδι δεν υπάρχει... το καλό το παλικάρι όμως ξέρει και άλλο μονοπάτι και αυτό λέγεται X-Mouse Button Control ...και τότε απλά έρχεται ο θάνατος....ειδικά για το Abakan. Το παραπάνω χρησιμεύει για AN-94 και Μ-16 που δεν έχουν fully-automatic , εγώ το χρησιμοποιώ όμως σε όλα τα όπλα διότι κανονίζοντας τον χρόνο ανάμεσα κάθε βολής το όπλο δεν ''κλοτσά''...έτσι σχεδόν όλες η σφαίρες πάνε ευθεία.
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέσα στο παιχνιδι δεν υπάρχει... το καλό το παλικάρι όμως ξέρει και άλλο μονοπάτι και αυτό λέγεται X-Mouse Button Control ...και τότε απλά έρχεται ο θάνατος....ειδικά για το Abakan.Το παραπάνω χρησιμεύει για AN-94 και Μ-16 που δεν έχουν fully-automatic , εγώ το χρησιμοποιώ όμως σε όλα τα όπλα διότι κανονίζοντας τον χρόνο ανάμεσα κάθε βολής το όπλο δεν ''κλοτσά''...έτσι σχεδόν όλες η σφαίρες πάνε ευθεία. Cheat!! :lol: Καλή φάση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα