Athanasios2104 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Η EA επιτρέπει μόνο σε συγκεκριμένους GSP (Game Server Providers) να έχουν server για το BF:BC2. Δυστυχώς, αναμεσά τους κανένας Ελληνικός. δεν νομίζω να ενδιαφέρθηκε κανένας ελληνικός (για να είμαστε πιο ακριβείς )
Athanasios2104 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Αδιάφοροι Ελληνικοί GSPs; από τη στιγμή που οι ISPs πουλάνε το badnwidth για χρυσάφι, δεν μπορούν να κάνουν και πολλά
Nik.K Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Παντως αν το αποφασισετε ανετα νοικιαζουμε εναν Server στο i3D για 21ε τον μηνα. Δεν ειμαστε και λιγοι εδω μεσα.
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Παντως αν το αποφασισετε ανετα νοικιαζουμε εναν Server στο i3D για 21ε τον μηνα.Δεν ειμαστε και λιγοι εδω μεσα. Όσοι παίζουμε το παιχνίδι,βολευόμαστε στους σέρβερς των clans μας. Τώρα δύσκολα να γίνουμε lone wolfs και να παίζουμε αλλού.Γιατί όσο να ναι η online παρέα στο ventrillo και το teamspeak δύσκολα αντικαθιστάτε. Δεν το λέω με κακή πρόθεση για έναν νέο σερβερ,απλά δύσκολα θα ξεκολίσουμε κάποιοι (μαζί με μένα) από το ''σπίτι'' μας,και υπάρχει και η περίπτωση να μένει άδειος. Εαν ήταν εφικτό host στην ελλάδα,τότε ναι..θα είχε πελατεία !
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Και οι servers που είναι τώρα, αρκετές φορές είναι άδειοι. Αν η ζήτηση υπερβεί την προσφορά, τότε ναι, να κάνουμε και άλλο server. Aν καταφέρουμε να συννενοηθούμε..
jvgrjohn Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Γιατί όταν αδειάζω μια γεμιστήρα επάνω στον εχθρό δεν ψοφάει και αυτός με μια κλανιά με ρίχνει κάτω??? Δεν την αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Είμαι 7 level και πολύ δύσκολα παίρνω πόντους.
Merdock Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Γιατί όταν αδειάζω μια γεμιστήρα επάνω στον εχθρό δεν ψοφάει και αυτός με μια κλανιά με ρίχνει κάτω???Δεν την αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Είμαι 7 level και πολύ δύσκολα παίρνω πόντους. Μήπως είχε φάει φασόλια πριν το παιχνίδι;
Nik.K Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Γιατι συγχεετε τους Server που παιζετε ηδη με το να κανουμε εναν Private οσοι ειμαστε εδω ? Δεν θεωρω πολλα να μαζευτουμε 20 ατομα και να δωσουμε 8ε ο καθενας για 1 χρονο, αν πετυχει πετυχε, αν οχι οκ θα χασουμε "αν μπορει κανεις να πει πως θα ειναι χασιμο" 8ε, ε και ?
dfk_7677 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Γιατί όταν αδειάζω μια γεμιστήρα επάνω στον εχθρό δεν ψοφάει και αυτός με μια κλανιά με ρίχνει κάτω???Δεν την αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Είμαι 7 level και πολύ δύσκολα παίρνω πόντους. Δοκίμασε να ρίχνεις με μικρές διακοπές στο fire και όχι συνεχόμενα. Ειδικά σε μακρινές αποστάσης βολή κατά βολή είναι το καλύτερο.
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Γιατι συγχεετε τους Server που παιζετε ηδη με το να κανουμε εναν Private οσοι ειμαστε εδω ? Δεν θεωρω πολλα να μαζευτουμε 20 ατομα και να δωσουμε 8ε ο καθενας για 1 χρονο, αν πετυχει πετυχε, αν οχι οκ θα χασουμε "αν μπορει κανεις να πει πως θα ειναι χασιμο" 8ε, ε και ? Γιατί είπαμε,ότι δεν θα μαζευόμαστε..επειδή ήδη έχουμε τις ''έδρες μας'' και τα στέκια μας.Προσωπικά παίζω σε hesc και grof και άντε σε έναν 24/7 uk.Και απλά θα είναι χάσιμο πριν καν ξεκινήσει..Μιας και οι υπάρχοντες σερβερς,είναι όντως άδειοι αρκετές φορές..Έτσι και αλλιώς στο εξωτερικό είναι οι σέρβεροι μας. Τότε τί κόσμο να μαζεύει ένας άλλος,με πιο σκεπτικό εννοώ(καλοπροαίρετα μιλάω)..Θα δίνουμε μέλι ή θα χουμε double xp για όσους δεν έχουν φτάσει lvl50 ; Σαν ιδέα είναι πολύ καλή,αλλά θα ήταν καλύτερη αν θα γινόταν χοστ εδώ Ελλάδα.
jvgrjohn Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Μήπως είχε φάει φασόλια πριν το παιχνίδι; Σήμερα θα φάω ένα ταψί γίγαντες και θα πάω να παίξω. Δεν θα έχουν που να κρυφτούν. Ποια θεωρείτε την πιο πετυχημένη πίστα??? Η Αrica Harbour πιστεύω ότι είναι τέλεια σχεδιασμένη για close και range combat. Δεύτερη καλύτερη για εμένα είναι η Panama Canal.
Athanasios2104 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Σήμερα θα φάω ένα ταψί γίγαντες και θα πάω να παίξω. Δεν θα έχουν που να κρυφτούν. Ποια θεωρείτε την πιο πετυχημένη πίστα??? Η Αrica Harbour πιστεύω ότι είναι τέλεια σχεδιασμένη για close και range combat. Δεύτερη καλύτερη για εμένα είναι η Panama Canal. Όλες οι rush καλές είναι, και οι conquest επίσης, απλώς δεν έχουν το στοιχείο του "κολλήματος" όπως στα προηγούμενα bf. Btw, Hardcore έπαιξες ή ακόμη;
pc_admin Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Όλες οι rush καλές είναι, και οι conquest επίσης, απλώς δεν έχουν το στοιχείο του "κολλήματος" όπως στα προηγούμενα bf. Btw, Hardcore έπαιξες ή ακόμη; +1 για το hardcore .για μενα μονο αυτο το mode αξιζει. Επιπλεον χρειαζεται να ανεβεις levels για να ξεκλειδωσεις καποια καλουδια που ειναι απαραιτητα για να μην ψοφας αμεσως .επιπλεον χρειαζεται καλυτερη τακτικη και ομαδικοτητα για να κερδιζει η ομαδα,οχι τυπου cod "βαραω οτι κινειται"
jvgrjohn Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Όλες οι rush καλές είναι, και οι conquest επίσης, απλώς δεν έχουν το στοιχείο του "κολλήματος" όπως στα προηγούμενα bf. Btw, Hardcore έπαιξες ή ακόμη; Όχι hardcore δεν έβαλα ακόμα. Θα το δοκιμάσω αν και ειμαι μόλις 7 level και παίρνω με το ζόρι 500 πόντους στο conquest.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα