dfk_7677 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Τι γνώμη έχετε για το G3 στο multi ; Κοίτα, είναι ουσιαστικά secondary rifle (επειδή το παίρνεις αντί του κανονικού σου όπλου της class που έχεις) γι' αυτό και το έχουν κάνει χειρότερο από τα υπόλοιπα rifles. Είναι όντως δύσκολο να μαζευτούμε σε ένα server. Εγώ πάντως έχω τους servers ελληνικών ομάδων στους favorites και σχεδόν πάντα μπαίνω σε κάποιον από αυτούς.
jvgrjohn Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Παιδιά καλημέρα, Ένας φίλος μου προσπαθεί να παίξει multiplayer και όταν πατάει search στους servers παγώνει η οθόνη και κάνει not responding.Στο single player είναι ok. Έχει ati 4870 και τους drivers 10.4. Έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα???
ksaplostra Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Βάλτε μια λίστα με σερβερς ρε παιδιά,ολο σε κάτι γερμανικούς μπαίνω και μου σπάνε τα νεύρα οι ναζιδες με τα αει τσβαει πολιτσαει
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Βάλε στο search τα παρακάτω: HEL-PX HeSC GROF Δεν θυμάμαι κάποιον άλλο τώρα..
dfk_7677 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Και αυτοί: Hellenic (Elite Armed Team) Hellenic (Battalion) Παιδιά καλημέρα,Ένας φίλος μου προσπαθεί να παίξει multiplayer και όταν πατάει search στους servers παγώνει η οθόνη και κάνει not responding.Στο single player είναι ok. Έχει ati 4870 και τους drivers 10.4. Έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα??? Σε πρώτη φάση δε του λές να βάλει τους τελευταίους drivers (10.6); Επίσης μήπως χρησιμοποιεί το Kaspersky Internet Security;
jvgrjohn Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Και αυτοί:Hellenic (Elite Armed Team) Hellenic (Battalion) Σε πρώτη φάση δε του λές να βάλει τους τελευταίους drivers (10.6); Επίσης μήπως χρησιμοποιεί το Kaspersky Internet Security; Ναι kaspersky έχει και αυτός και εγώ αλλά εμένα παίζει.Εμένα δεν εμφάνιζε servers αλλά μετά από 2 μέρες εμφανίστηκαν χωρίς να πειράξω τίποτα. Τους 10.6 έβαλα εγώ χθες αλλά νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά.Μου κάνει κάτι μικροκολλήματα και μάλλον θα επιστρέψω στους 10.5.
polonos1313 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Παίδες επειδή σκοπέυω να το παραγγείλω το game θέλω να μου πείτε αν αξίζει και γενικά αν υπάρχουν προβλήματα στο online gaming.
dfk_7677 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Ναι kaspersky έχει και αυτός και εγώ αλλά εμένα παίζει.Εμένα δεν εμφάνιζε servers αλλά μετά από 2 μέρες εμφανίστηκαν χωρίς να πειράξω τίποτα.Τους 10.6 έβαλα εγώ χθες αλλά νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά.Μου κάνει κάτι μικροκολλήματα και μάλλον θα επιστρέψω στους 10.5. Δυστυχώς σε αρκετούς το προκαλεί αυτό το Kaspresky. Το θέμα είναι ότι δε φτάνει να το απενεργοποιήσεις αλλά θέλει τελείως unistall. Αλλιώς ο φίλος σου θα πρέπει να μη χρησιμοποιεί το server browser. Πάντως μια δοκιμή με unistall του Kaspresky θα μας πείσει αν όντως φταίει αυτό. Αλλά είναι δυνατόν game να μην τα πάει καλά με antivirus; Καταραμένη DICE. Επίσης υπάρχει ο Nemesis (Squad) σέρβερ.
tsakonas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Παίδες επειδή σκοπέυω να το παραγγείλω το game θέλω να μου πείτε αν αξίζει και γενικά αν υπάρχουν προβλήματα στο online gaming. Εγώ το μετάνιωσα που το αγόρασα, μετά από ένα μηνα σκυλοβαρέθηκα.. σε αντίθεση με το BF2 που με κράτησε κάνα χρόνο.
Athanasios2104 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Εγώ το μετάνιωσα που το αγόρασα, μετά από ένα μηνα σκυλοβαρέθηκα.. σε αντίθεση με το BF2 που με κράτησε κάνα χρόνο. και το 2142 πιο ενδιαφέρον ήτανε και κράτησε επίσης 1 - 1 1/2 xρόνο νομίζω το μεγάλο μείον του bc2 είναι τα maps. Just that. Ούτε Camp G, ούτε Karkhand, πίστες που πολλές φορές ήταν "exclusive 24/7" σε servers - και οι servers παρέμεναν γεμάτοι.
tsakonas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Πιο ενδιαφέρον για σένα ναι, για μένα ήταν παντελώς αδιάφορο
dfk_7677 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Η αλήθεια είναι ότι παρότι οι χάρτες είναι μικρότεροι, κανένας από αυτούς δε συγκέντρωσε τα επιτυχημένα στοιχεία (close quarter combat, fast pace) που είχαν οι Karkand και Camp Gibraltar. Μήπως τελικά αντί να είχαν φτιάξει 2 modes (Conquest + Rush) έπρεπε να φτιάξουν διπλάσιους και καλύτερους χάρτες μόνο σε Conquest;
NT1G Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Καλά γιατί αυξήσαν τόσο πολύ την διάρκεια του conquest ;; Δεν τελείώνει το παιχνίδι με τίποτα.
dfk_7677 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Καλά γιατί αυξήσαν τόσο πολύ την διάρκεια του conquest ;;Δεν τελείώνει το παιχνίδι με τίποτα. Νομίζω ότι το έκαναν γιατί με το καλύτερο hit registration γίνονται περισσότερα kills. Πάντως τα tickets μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να είναι λιγότερα, άρα και μικρότερη χρονική διάρκεια. ---------- Προσθήκη στις 17:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:27 ---------- Για όποιον ενδιαφέρεται για την Εθνική Ομάδα παρακαλώ διαβάστε: http://www.esl.eu/gr/bfbc2/forum/2106/19179/816885/. Πιστεύω αξίζει να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται.
Nik.K Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 National Team Captain ? Μερικοι εχουν πολυ ελευθερο χρονο στα χερια τους, περα απο τα πιτσιρικια που αντι να διαβαζουν δουλευουν τους γονεις τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα