jvgrjohn Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Τελικά είχα κάνει εγώ ένα λάθος στα φίλτρα και δεν μου εμφάνιζε servers. Τώρα το θέμα είναι ότι εμφανίζει 8000 servers και έχω χαθεί λίγο. Συνήθισα στο modern warfare που είναι απλούστερα τα πράγματα. Εγώ θέλω official server γιατί οι άλλοι μπορεί να είναι κρακαρισμένοι. Έχετε να μου προτείνετε κανένα καλό server??? Επίσης στο αρχικό μενού του multiplayer όταν πατάτε play now σας βγάζει χάρτες και παιχνίδια??? Εμένα όχι. Παρατήρησα επίσης ότι κάθε server έχει δικές του ρυθμίσεις στους χάρτες αφού μερικοί έχουν απενεργοποιήσει το minimap. Τώρα να πω και την γνώμη μου για το παιχνίδι σε σύγκριση πάντα με το modern warfare 2. Το modern warfare 2 είναι πιο χαβαλεδιάρικο από το bad company 2.To bad company 2 έχει λάβει πολύ σοβαρα τον εαυτό του σαν combat simulator και το πετυχαίνει πολύ καλά, αλλά το σύστημα που έχει με τους servers και την επιλογή παιχνιδιού δεν μου αρέσει διότι σχεδόν πάντα εμφανίζεσαι στην μέση της μάχης. Και τα 2 πάντως είναι κορυφαία.
Insignificant Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Έχει ~8000 servers αλλά δεν είναι όλοι Ευρώπη και δεν είναι όλοι γεμάτοι. Πράγμα απίθανο να γίνει με νούμερα παικτών που δεν αγγίζουν πια τις 30.000 Δεν υπάρχουν servers της ΕΑ, όλοι είναι από ενοικιαστές αλλά όσο διαλέγεις Ranked και με Punkbuster δεν θα δεις παρόμοιες καταστάσεις με "κρακαρισμένους". To play now επίσης είναι προβληματικό Αν βάλεις Χ στην επιλογή Hardcore θα βλέπεις μόνο τους servers με normal mode. Τώρα όσοι είναι κάτω από την κατηγορία HC δεν είναι εντελώς hardcore, γιατί είναι και μερικοί normal με διαφορετικές ρυθμίσεις απλά, οπότε θέλει λίγο ψάξιμο για να βρίσκεις αυτό που θες από κει και πέρα.
Athanasios2104 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Αν βάλεις Χ στην επιλογή Hardcore θα βλέπεις μόνο τους servers με normal mode. Τώρα όσοι είναι κάτω από την κατηγορία HC δεν είναι εντελώς hardcore, γιατί είναι και μερικοί normal με διαφορετικές ρυθμίσεις απλά, οπότε θέλει λίγο ψάξιμο για να βρίσκεις αυτό που θες από κει και πέρα. αυτοί ανήκουν στην κατηγορία "modified" και ξεχωρίζουν από την γκρι νεκροκεφαλή (ενώ στους πραγματικούς HC είναι χρυσή)
konstantinos77 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Mε τους 258.96 βελτιωθηκε αισθητα ο υπερβολικος φωτισμος σε καποια σημεια ,αλλα εχω την αισθηση οτι επεσαν τα frames.
jvgrjohn Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλημέρα, Διάβασα σε μια ιστοσελίδα ότι στις κονσόλες υπάρχει ένα κουμπί select το οποίο όταν το πατάνε δείχνει στην υπόλοιπη squad τον στόχο που βάλλουμε εκείνη τη στιγμή και επίσης κάνει και άλλες δουλειές. Ποιό κουμπί είναι αυτό στο pc??? Επίσης για να μαζέψουμε πυρομαχικά και medikit από κάτω ποιo κουμπί πατάμε??? Έχω αλλάξει τα πλήκτρα που παίζω και δεν ξέρω ποια κάνουν αυτές τις ενέργειες. Μέσα στο tank ή στο ελικόπτερο πως επιλέγουμε θέση ή πως αλλάζουμε θέση??? Έχετε να μου προτείνετε καμιά σελίδα με έναν καλό οδηγό στρατηγικής στο multiplayer παιχνίδι??? Όσο περισσότερο ασχολούμαι με το παιχνίδι τόσο περισσότερο κολλάω. Καμία σχέση με το arcade modern warfare. Έχει πολύ βάθος το gameplay του bad company 2. Θέλει ομαδικό πνεύμα και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Για να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα στη μάχη πρέπει ο καθένας να υποστηρίξει το class που επιλέγει. This is war !!!!!! Ευχαριστώ. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2010 από jvgrjohn
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Ε άμα τα έχεις αλλάξει εσύ πρέπει να μας πεις! Τα defaults πάντως είναι Q για εντολές στη squad και εντοπισμό εχθρών, και το E για να σηκώνουμε kit να μπαίνουμε σε οχήματα κλπ.
giorgos147 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Κανένα νέο patch πότε περιμένουμε; Το τελευταίο μου έκανε το παιχνίδι unplayable.
plasma3d Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 τι ώρες παίζεται ρε παίδες γιατί όλοι οι ελληνικοί server είναι κενοί ?
dfk_7677 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Συνήθως οι περισσότεροι παίζουν 7 το απόγευμα μέχρι 1 το βράδυ (όχι συνεχόμενα ). Αλλά τώρα είναι καλοκαιράκι, άλλοι διακοπές, άλλοι βόλτες, έχει λιγοστέψει ο κόσμος που παίζει.
newlynx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Ξεκουραζόμαστε για το φθινόπωρο.... πάντως και εγώ αργά μπαίνω... μετά τις 11.
jvgrjohn Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Ζόρικο το online παιχνίδι.Από την μια οι μπουρλοτιέρηδες, από την άλλη τα τανκ και τα ελικόπτερα και από την άλλη οι τρισκατάρατοι snipers δεν σε αφήνουν να κάνεις βήμα.Τοίχο τοίχο πάω και πάλι με καθαρίζουν.Και το black n decker που έχει ο engineer άχρηστο είναι αφού κάνεις μια ώρα τον φαναρτζή στο τανκ και στο αμέσως επόμενο λεπτό το τινάζουν στον αέρα.
Athanasios2104 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Ζόρικο το online παιχνίδι.Από την μια οι μπουρλοτιέρηδες, από την άλλη τα τανκ και τα ελικόπτερα και από την άλλη οι τρισκατάρατοι snipers δεν σε αφήνουν να κάνεις βήμα.Τοίχο τοίχο πάω και πάλι με καθαρίζουν.Και το black n decker που έχει ο engineer άχρηστο είναι αφού κάνεις μια ώρα τον φαναρτζή στο τανκ και στο αμέσως επόμενο λεπτό το τινάζουν στον αέρα. Η ισχύς εν τη ενώση (^ περιλαμβάνει την περίπτωση και του repair)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα