Vasilius Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 κανε ενα tracert να δεις που είναι το πρόβλημα, όσον αφορά τη HOL είναι παντελως GTP διότι ανάλογα την IP που θα πάρει το router σου σε στέλνει και απο άλλο δρόμο για αυτό και βλέπεις άλλους με HOL παίζουν με χαμηλότερο ping απο σένα. Βάλε OTE για να βρεις την υγεία σου στο gaming.
Athanasios2104 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 τουλάχιστον ήταν λακωνικός, άλλοι με έχουν στολίσει και με κοσμιτικά επίθετα στο reason
SKRUTZ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 ρε παλικάρια τα friend request εσας σας δουλεύουν? όσα request και αν έχω κανει δεν γίνεται δουλειά.
jvgrjohn Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Παιδιά καλησπέρα, Προσπαθώ να μπω στο multiplayer και ενώ κάνω κανονικά login στο play now δε μου βγάζει κανένα χάρτη και στους servers δεν εμφανίζει κανένα. Τι πρόβλημα υπάρχει??? Patch δεν έχω βάλει γιατί νομίζω ότι το κάνει αυτόματα ο updater.Η κάνω λάθος??? Για firewall και τέτοια δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αφού το modern warfare 2 παίζει κανονικά multiplayer. Αγορασμένο το παιχνίδι.
pappous_soulis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Τρέχεις τον updater από το directory του παιχνιδιού, δεν γίνεται αυτόματα. Το κάνεις, και από κει και πέρα καλή τύχη με το patch.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Όσα patch (δύο αν θυμάμαι σωστά) έχουν κυκλοφορήσει, άρχισαν να κατεβαίνουν αυτόματα με το που πάτησα τη συντόμευση για να μπω. Αυτό που λες για updater τι είναι;Άλλο;
jvgrjohn Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Και τον updater πάτησα και πάλι τα ίδια.Και τα patch δεν τα βρίσκω πουθενά official και όλα του γάμου δύσκολα και τα νεύρα μου και ο updater έκανε τα update του και το multiplayer το βλέπω με τα κυάλια.Όλα έγιναν όπως πρέπει. Καθαρό install δημιουργία λογαριασμού update και όλα by the book. O Kaspersky δεν μου δημιουργεί πρόβλημα σε άλλα multiplayer και έτσι δεν τον θεωρώ ύποπτο.Το connex επίσης δεν είναι ύποπτο.
Athanasios2104 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Και τον updater πάτησα και πάλι τα ίδια.Και τα patch δεν τα βρίσκω πουθενά official και όλα του γάμου δύσκολα και τα νεύρα μου και ο updater έκανε τα update του και το multiplayer το βλέπω με τα κυάλια.Όλα έγιναν όπως πρέπει. Καθαρό install δημιουργία λογαριασμού update και όλα by the book.O Kaspersky δεν μου δημιουργεί πρόβλημα σε άλλα multiplayer και έτσι δεν τον θεωρώ ύποπτο.Το connex επίσης δεν είναι ύποπτο. κάνε exclude ό,τι σχετίζεται με το bc2 από το firewall/antivirus
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 To Medic kit όταν το σηκώνετε από σκοτωμένο, σας λειτουργεί σωστά;
Athanasios2104 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 To Medic kit όταν το σηκώνετε από σκοτωμένο, σας λειτουργεί σωστά; μερικές φορές δεν μου βγάζει defib, άλλα ίσως πάλι να το σηκώνω από πρωτάρη
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Όχι κανονικά,λειτουργεί.Κάποιες φορές μόνο εξαφανίζονται τα όπλα που κρατάω !
agelosLX Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Athanasie ο HeSc μια είναι πάνω μια πέφτει...+ ότι τον βλέπω άδειο συνεχώς. ΤΙ παίζει?
Athanasios2104 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Athanasie ο HeSc μια είναι πάνω μια πέφτει...+ ότι τον βλέπω άδειο συνεχώς. ΤΙ παίζει? δεν είμαι HeSc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα