Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους το έβαλα χθες μετά από τόσους μήνες!

Doufekaleuris είναι το όνομά μου, άμη θέλει κανείς να με βάλει. :lol:

Και μία ερώτηση.Δε με ρώτησε ποτέ ως τώρα για το authentication method που θέλω και πρέπει να έχω πάντα μέσα το cd.Έψαξα λίγο στο νετ αλλά δεν κατάλαβα πώς μπορώ να το γυρίσω σε online authentication.Το έχει κάνει μήπως κανείς;

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Επιτέλους το έβαλα χθες μετά από τόσους μήνες!

Doufekaleuris είναι το όνομά μου, άμη θέλει κανείς να με βάλει. :lol:

Και μία ερώτηση.Δε με ρώτησε ποτέ ως τώρα για το authentication method που θέλω και πρέπει να έχω πάντα μέσα το cd.Έψαξα λίγο στο νετ αλλά δεν κατάλαβα πώς μπορώ να το γυρίσω σε online authentication.Το έχει κάνει μήπως κανείς;

Την ωρα του install ρωταει, ισως το περασες χωρις να το καταλαβεις

Δημοσ.

Παιδιά, επειδή μετά τον router και το πληκτρολόγιο, βλέπω να σπάει το κεφαλί μου (ο αδερφός μου), υπάρχει καμία περίπτωση να έχει καλύτερο ping με HOL ή ΟΤΕΝΕΤ σε σχέση με την Forthnet; Ή τσάμπα πάει όλη η σκέψη και η ταλαιπωρία;

Δημοσ.
Τι ping σου δείχνει μέσα στο game?

Στην πολύ καλύτερη 180 (θαύμα), σύνηθες είναι στα 280 - 300, και μετά το patching έφτασε και 400 κάποιες στιγμές..! Από Server, μπορείτε να μου πείτε που μπαίνετε για να δοκιμάσει;

Δημοσ.
Στην πολύ καλύτερη 180 (θαύμα), σύνηθες είναι στα 280 - 300, και μετά το patching έφτασε και 400 κάποιες στιγμές..! Από Server, μπορείτε να μου πείτε που μπαίνετε για να δοκιμάσει;

Θεσσαλονίκη όταν είμαι μπαίνω σε hEsc, και grof ..Εκεί έχω από 160-180..Έχω hol 24,κλειδώνω στα 18mb.

Άλλα παιδιά με hol και μη,έχουν πιο καλό ping από μένα,δεν ξέρω τί παίζει..Ίσως η περιοχή.

Δημοσ.
Θεσσαλονίκη όταν είμαι μπαίνω σε hEsc, και grof ..Εκεί έχω από 160-180..Έχω hol 24,κλειδώνω στα 18mb.

Άλλα παιδιά με hol και μη,έχουν πιο καλό ping από μένα,δεν ξέρω τί παίζει..Ίσως η περιοχή.

το ping δεν έχει να κάνει με στα πόσα κλειδώνεις

fastpath έχεις;

---------------------------------------

VIP Map Pack 4 available

[ame]

[/ame]

Rush σε Atacama Desert

CQ σε Port Valdez

Το rush στην Atacama σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον, προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ το rush.

btw, στο 0.40 βλέπω stationary gatling gun ή μου φαίνεται :P

επίσης το fav με το mounted mortar είναι καινούργιο όχημα

Δημοσ.
το ping δεν έχει να κάνει με στα πόσα κλειδώνεις

fastpath έχεις;

---------------------------------------

VIP Map Pack 4 available

http://www.youtube.com/watch?v=xFg7ayPXKPo

Rush σε Atacama Desert

CQ σε Port Valdez

Το rush στην Atacama σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον, προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ το rush.

btw, στο 0.40 βλέπω stationary gatling gun ή μου φαίνεται :P

επίσης το fav με το mounted mortar είναι καινούργιο όχημα

εγω απλά ανάφερα,την ταχύτητα που έχω στο νετ...

Όταν πήρα την χολ για να αναφέρω πρόβλημα με το ρούτερ,για αντικατάσταση,είπα στον τεχνικό για fastpath και μου είπε ότι δεν μπορεί να το αλλάξει σε αυτό.Γιατί απαγορεύετε από την εταιρία..Δεν ήξερα τι να πω,οπότε τον ευχαρίστησα για την υπόλοιπη βοήθεια . :-)

Δημοσ.
εγω απλά ανάφερα,την ταχύτητα που έχω στο νετ...

Όταν πήρα την χολ για να αναφέρω πρόβλημα με το ρούτερ,για αντικατάσταση,είπα στον τεχνικό για fastpath και μου είπε ότι δεν μπορεί να το αλλάξει σε αυτό.Γιατί απαγορεύετε από την εταιρία..Δεν ήξερα τι να πω,οπότε τον ευχαρίστησα για την υπόλοιπη βοήθεια . :-)

μα καλά, που νομίζεις ότι ζεις;

πάρε 3-5-10 φόρες και πες τους ότι θέλεις fastpath γιατί ΔΕΝ εξυπηρετήσαι.

Απίθανο μου φαίνεται να μην μπορεί να αλλάξει interface, μάλλον είτε δεν κατάλαβε τι του είπες είτε βαριότανε είτε το έχουν ζητήσει πολλοί και έχουν εντολή άνωθεν να λένε "δεν γίνεται". Άλλα έστω και αν ισχύει η τελευταία περίπτωση, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να απαιτήσεις αλλαγή profile - αλλιώς πες τους αλλάζω πάροχο.

Δημοσ.

Εγώ με ΟΤΕ πολλές φορές όταν συνδέομαι μερικές φορές κλειδώνει σε fastpath και άλλες όχι... οπότε δεν νομίζω να μπορεί να κάνει κάτι η HOL γιαυτό.

Δημοσ.

Άσε Athanasios2104,δεν ξέρω.Από την μία δεν είναι τόσο περίεργο,γιατί αν όλοι ζητούσαν κάτι τέτοιο,η εταιρία μπορεί να άσκησε βέτο.Όταν γυρίσω σαλονίκη θα δω,τί θα κάνω.Μυτιλήνη με τελλάς,ακόμα δεν έχω δοκιμάσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...