Insignificant Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δεν έχουν δείξει ακόμα...μάλλον Δευτέρα αν ολοκληρωθεί (ή Τρίτη μαζί με το εβδομαδιαίο maintenance της ΕΑ). Το μόνο που έχει αναφερθεί είναι πως είναι hotfix για το lag που προκαλείται από chat και admin tools. Μερικοί GSP το έχουν σαν επιλογή να το βάλεις δοκιμαστικά αυτές τις μέρες (killercreation, gameservers κ.α). Πρώτα ήταν 15b,16, τώρα είναι 16b.
konstantinos77 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Oταν παιζω ειναι φυσιολογικο το cpu usage να ειναι στο 50%?
konstantinos77 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Oταν παιζω ειναι φυσιολογικο το cpu usage να ειναι στο 50%?
konstantinos77 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Ok.Παντως με τους καινουργιους nv drivers εχει πεσει το gpu usage sto 85 με 90%.Καποιες στιγμες μπορει να τσιμπησει και 95%.Αλλα με τους 197.45 ημουν κολλημενος στο 98%.Βλεπω να τους αλλαζω παλι ...
konstantinos77 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Ok.Παντως με τους καινουργιους nv drivers εχει πεσει το gpu usage sto 85 με 90%.Καποιες στιγμες μπορει να τσιμπησει και 95%.Αλλα με τους 197.45 ημουν κολλημενος στο 98%.Βλεπω να τους αλλαζω παλι ...
benetton47 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Έχει συναντήσει κανείς πάλι fail στο knife ???? Προχθές που έπαιζα στην Atacama Desert και συγκεκριμένα στο κέντρο απέναντι από το UAV βλέπω έναν Engineer χωμένο ανάμεσα στις πέτρες , πάω από δεξιά του ρίχνω μια με το μαχαίρι και δεν καταλαβαίνει τίποτα …. Και λέω εγώ τώρα έτυχε , πάω από πίσω τα ίδια για να μην τα πολυλογώ στο τέλος όταν πήγα από μπροστά με πηρέ χαμπάρι. Πάντως αν ήταν τυχαίο σημείο που δεν δουλεύει το μαχαίρι όλα καλά αλλά αν δεν είναι έλεος με την DICE έλεος!!!!
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Όχι,μην σκας αδερφέ,απλά συνεχίζει να μην νοιώθει,αλλά στο λιγότερο...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Εγώ πάλι μια χαρά πηγαίνω με το μαχαίρι. Αστοχεί κάποιες φορές, αλλά το έκανε ανέκαθεν. Καμιά σχέση με το ξύσιμο της πλάτης από το προηγούμενο patch.
SKRUTZ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 ναι δεν το συζητάω πολύ καλύτερα από πριν. τώρα αν πας αρκετα κοντα απο πίσω τον σφάζεις άνετα. Βέβαια παρατήρισα εχθές ότι τρέχοντας και μαχαιρόνωντας τον άλλον από πίσω, τον εσφαξα αλλά χωρίς να καταλάβω τπτ (δεν μου έδειξε δηλαδή ότι τον κάρφωσα) απλά έπεσε κάτω και μου έδειξε το dogtag του. Μπορεί να ήταν τυχαίο.Θα δείξει.
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Υπάρχει κάποιος να κατεβάσω το patch χωρίς τον updater ;Συνέχεια μου κόβει το dl...Εδώ και μια ώρα προσπαθώ. Βασικά ο updater μου ρίχνει το νετ . Μέχρι στιγμής κατεβαίνει οκ ..Αλλά για κάθε ενδεχόμενο!
tsakonas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Υπάρχει κάποιος να κατεβάσω το patch χωρίς τον updater ;Συνέχεια μου κόβει το dl...Εδώ και μια ώρα προσπαθώ. Βασικά ο updater μου ρίχνει το νετ .Μέχρι στιγμής κατεβαίνει οκ ..Αλλά για κάθε ενδεχόμενο! http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3455678&postcount=1329
maczouve2 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 ρε παιδια εκανα το update αλλα εδω κ διο μερες δε μου βρισκει κανεναν server...!!!:shock:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα