Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχθές μετά από καμια ωρίτσα στο game με το καινούριο patch και μου έσκασε ενα Freeze μόνο για πάρτη μου.

Ξαναμπήκα και για κανενα 2ωράκι δεν μου το έκανε ξανά....

Είδομεν...

Επεξ/σία από SKRUTZ
  • Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κάποια πράγματα που πρέπει να έχετε στα υπόψιν: Spam/flood στο chat προκαλεί lag στο server, πολλοί admin συνδεδεμένοι συγχρόνως σε rcon επίσης προκαλεί lag (μερικές φορές πρέπει να κλείσει εντελώς)

Αν δείτε κολλημένο reload στην οθόνη και δεν φεύγει ενώ δεν χρειάζεται να κάνετε reload, πατήστε escape και μόλις ξαναμπείτε στο παιχνίδι (πιθανότατα) θα 'χει φύγει.

Αυτά ελπίζω να βοηθήσουν μερικούς, τώρα για αυτά και τα υπόλοιπα bugs που δημιουργήθηκαν ας περιμένουμε το επόμενο patch

Δημοσ.

Το μονο καλο τελικα ειναι το knife που επιτελους παιρνω kills και το hit registration που δεν αδειαζεις 30 σφαιρες και σε σκοτονει ο αλλος με μια

Δημοσ.
Μου'χει σπάσει τα νεύρα ο γ#μημένος ο updater. Όλο διακόπτεται το download.

Υπάρχει πουθενά να το κατεβάσω?

Εξακολουθώ να μη μπορώ να το κατεβάσω...

Δημοσ.

Αφησε το και θα το κάνει μόνο του.

Χθές το είχα ανοίξει καμια ώρα και ήταν στο ίδιο σημείο.

Πήγα για ένα τσιγάρο και όταν γύρισα είχε τελειώσει. Υπολογίζω ότι μου πήρε καμια ώρα για να κατέβει.

Δημοσ.

Πήγα για ένα τσιγάρο και όταν γύρισα είχε τελειώσει. Υπολογίζω ότι μου πήρε καμια ώρα για να κατέβει.

μεγάλο τσιγάρο ήταν αυτό :P

Δημοσ.

lol lol

έτσι όπως το έγραψα, λες και ήταν τσιγάρο 5 χιλιόμετρα...LOL

Αφού είχα κάνει καμιά ώρα download λέω στον εαυτό μου (φοβερός διάλογος..) δεν πας για ενα τσιγαράκι μέχρι να τελειώσει?

Ε όταν γύρισα μετά δηλαδή από 5 λεπτά ήταν έτοιμο...

lol lol lol lol

Δημοσ.
Αφησε το και θα το κάνει μόνο του.

Χθές το είχα ανοίξει καμια ώρα και ήταν στο ίδιο σημείο.

Κάθε φορά το διακόπτει και λέει πως δε βρίσκει το αρχείο ή κάτι παρόμοιο.

Δε παλεύεται η κατάσταση.

Δημοσ.
Κάθε φορά το διακόπτει και λέει πως δε βρίσκει το αρχείο ή κάτι παρόμοιο.

Δε παλεύεται η κατάσταση.

σβήσε το φάκελο BC2 στα my docs και ξαναδοκίμασε (θα χαθούν settings + favourites)

Δημοσ.
σβήσε το φάκελο BC2 στα my docs και ξαναδοκίμασε (θα χαθούν settings + favourites)

Όντως δούλεψε. Ευχαριστώ.

Τελικά τα σκατώσανε πάλι στη DICE.

1) έχω χαμηλότερα fps (από 40-50 που είχα τώρα παίζω γύρω στα 35 (και η κίνηση σαν να ψιλοσπάει)

2) ο server browser δείχνει και σε μένα 999ms ping για όλους τους servers

3) μου δείχνει την ένδειξη reload ενώ έχω γεμάτο clip

Το ρεζουμέ: ας κάνουν μια κίνηση καλής θελήσεως, όλοι οι προγραμματιστές της να πάρουν φόρα και να πηδήξουν από τη ταράτσα. Δεν το'χουν οι άνθρωποι, απλά πράγματα.

Δημοσ.
Το ρεζουμέ: ας κάνουν μια κίνηση καλής θελήσεως, όλοι οι προγραμματιστές της να πάρουν φόρα και να πηδήξουν από τη ταράτσα. Δεν το'χουν οι άνθρωποι, απλά πράγματα.

Καλά όχι και από την ταράτσα, ας πάνε μέχρι τον τρίτο για να μην κουραστούν αν και αμφιβάλλω πως θα το κάνουν σωστά :P

Εγω απορώ πως μια εταιρία που έφτιαξε ένα τόσο καλό παιχνίδι κάνει τέτοια αστεία λάθη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επεσαν οι σερβερ ξαφνικα μολις τωρα? Δεν βρισκει τιποτα στο server browser κατι εγινε... και εριχνα κατι kills με το havoc

Επεξ/σία από JERONIMO888
λαθος μαλλον μονο ο σερβερ που επαιζα κρασαρε
Δημοσ.
Ανεβάζουν νέα έκδοση R16 από σήμερα σιγά σιγά σε όλους τους server για αυτό πέφτουν

changelog ?

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...