SKRUTZ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Εχθές μετά από καμια ωρίτσα στο game με το καινούριο patch και μου έσκασε ενα Freeze μόνο για πάρτη μου. Ξαναμπήκα και για κανενα 2ωράκι δεν μου το έκανε ξανά.... Είδομεν... Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2010 από SKRUTZ
Insignificant Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Κάποια πράγματα που πρέπει να έχετε στα υπόψιν: Spam/flood στο chat προκαλεί lag στο server, πολλοί admin συνδεδεμένοι συγχρόνως σε rcon επίσης προκαλεί lag (μερικές φορές πρέπει να κλείσει εντελώς) Αν δείτε κολλημένο reload στην οθόνη και δεν φεύγει ενώ δεν χρειάζεται να κάνετε reload, πατήστε escape και μόλις ξαναμπείτε στο παιχνίδι (πιθανότατα) θα 'χει φύγει. Αυτά ελπίζω να βοηθήσουν μερικούς, τώρα για αυτά και τα υπόλοιπα bugs που δημιουργήθηκαν ας περιμένουμε το επόμενο patch
tsakonas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Patch στο Patch? OMFG! ποσο έλεος...Και είπα να το ξαναρχίσω...μάλλον θα περιμένω
JERONIMO888 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Το μονο καλο τελικα ειναι το knife που επιτελους παιρνω kills και το hit registration που δεν αδειαζεις 30 σφαιρες και σε σκοτονει ο αλλος με μια
pappous_soulis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μου'χει σπάσει τα νεύρα ο γ#μημένος ο updater. Όλο διακόπτεται το download.Υπάρχει πουθενά να το κατεβάσω? Εξακολουθώ να μη μπορώ να το κατεβάσω...
SKRUTZ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Αφησε το και θα το κάνει μόνο του. Χθές το είχα ανοίξει καμια ώρα και ήταν στο ίδιο σημείο. Πήγα για ένα τσιγάρο και όταν γύρισα είχε τελειώσει. Υπολογίζω ότι μου πήρε καμια ώρα για να κατέβει.
alexzzz Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Πήγα για ένα τσιγάρο και όταν γύρισα είχε τελειώσει. Υπολογίζω ότι μου πήρε καμια ώρα για να κατέβει. μεγάλο τσιγάρο ήταν αυτό
SKRUTZ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 lol lol έτσι όπως το έγραψα, λες και ήταν τσιγάρο 5 χιλιόμετρα...LOL Αφού είχα κάνει καμιά ώρα download λέω στον εαυτό μου (φοβερός διάλογος..) δεν πας για ενα τσιγαράκι μέχρι να τελειώσει? Ε όταν γύρισα μετά δηλαδή από 5 λεπτά ήταν έτοιμο... lol lol lol lol
pappous_soulis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Αφησε το και θα το κάνει μόνο του.Χθές το είχα ανοίξει καμια ώρα και ήταν στο ίδιο σημείο. Πήγα για ένα τσιγάρο και όταν γύρισα είχε τελειώσει. Υπολογίζω ότι μου πήρε καμια ώρα για να κατέβει. Κάθε φορά το διακόπτει και λέει πως δε βρίσκει το αρχείο ή κάτι παρόμοιο. Δε παλεύεται η κατάσταση.
Athanasios2104 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Κάθε φορά το διακόπτει και λέει πως δε βρίσκει το αρχείο ή κάτι παρόμοιο.Δε παλεύεται η κατάσταση. σβήσε το φάκελο BC2 στα my docs και ξαναδοκίμασε (θα χαθούν settings + favourites)
pappous_soulis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 σβήσε το φάκελο BC2 στα my docs και ξαναδοκίμασε (θα χαθούν settings + favourites) Όντως δούλεψε. Ευχαριστώ. Τελικά τα σκατώσανε πάλι στη DICE. 1) έχω χαμηλότερα fps (από 40-50 που είχα τώρα παίζω γύρω στα 35 (και η κίνηση σαν να ψιλοσπάει) 2) ο server browser δείχνει και σε μένα 999ms ping για όλους τους servers 3) μου δείχνει την ένδειξη reload ενώ έχω γεμάτο clip Το ρεζουμέ: ας κάνουν μια κίνηση καλής θελήσεως, όλοι οι προγραμματιστές της να πάρουν φόρα και να πηδήξουν από τη ταράτσα. Δεν το'χουν οι άνθρωποι, απλά πράγματα.
SlackulatoR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Το ρεζουμέ: ας κάνουν μια κίνηση καλής θελήσεως, όλοι οι προγραμματιστές της να πάρουν φόρα και να πηδήξουν από τη ταράτσα. Δεν το'χουν οι άνθρωποι, απλά πράγματα. Καλά όχι και από την ταράτσα, ας πάνε μέχρι τον τρίτο για να μην κουραστούν αν και αμφιβάλλω πως θα το κάνουν σωστά Εγω απορώ πως μια εταιρία που έφτιαξε ένα τόσο καλό παιχνίδι κάνει τέτοια αστεία λάθη...
JERONIMO888 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Επεσαν οι σερβερ ξαφνικα μολις τωρα? Δεν βρισκει τιποτα στο server browser κατι εγινε... και εριχνα κατι kills με το havoc Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2010 από JERONIMO888 λαθος μαλλον μονο ο σερβερ που επαιζα κρασαρε
Insignificant Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Ανεβάζουν νέα έκδοση R16 από σήμερα σιγά σιγά σε όλους τους server για αυτό πέφτουν
Athanasios2104 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Ανεβάζουν νέα έκδοση R16 από σήμερα σιγά σιγά σε όλους τους server για αυτό πέφτουν changelog ? Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα