Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ανάποδα το λες.

αν έχεις ένα Χ προίον με Υ τιμή και έχεις ένα άλλο προιόν που εμπεριέχει το Χ, τότε το value for money (Υ) ουσιαστικά αυξάνεται (ή ανάποδα το πραγματικό κόστος μειώνεται)...

Δημοσ.

sorry για το offtopic αλλά μιας και το έφερε η κουβέντα ρε athanasios με το 2142 τι γίνεται έχουν φτιάξει καθόλου οι servers γιατί είχα συνέχεια lag και connections problems..μόνο με το συγκεκριμένο παιχνίδι σε βαθμό να βλασφημίσω τα 50 ευρουλάκια που είχα δώσει...

Δημοσ.
sorry για το offtopic αλλά μιας και το έφερε η κουβέντα ρε athanasios με το 2142 τι γίνεται έχουν φτιάξει καθόλου οι servers γιατί είχα συνέχεια lag και connections problems..μόνο με το συγκεκριμένο παιχνίδι σε βαθμό να βλασφημίσω τα 50 ευρουλάκια που είχα δώσει...

έχω σταματήσει να παίζω 2142 pub, μόνο Κυριακές έπαιζα σε ένα αμερικάνο τουρνουά, τώρα σταμάτησα τελείως... άλλα τα disconnects ήτανε και είναι κυρίως θέμα server provider, όχι τόσο παιχνιδιού/net code. Αν δεν είχες και καλή σύνδεση, δεν ήταν επίσης ότι καλύτερο.

Πάντως όσο χρόνο έπαιζα άλλα και τελευταία που έμπαινα καμιά φορά, τα disconnects δεν γινότανε σε ενοχλητικό βαθμό.

Όπως και να'χει, Τώρα το 2142 πρέπει να εγκαταλείψει τον σκληρό, Bad Company 2 on the way γαρ :P . Τα 50 ευρά πάντως για μένα τα έβγαλε και με το παραπάνω.

/offtopic

Δημοσ.
Το play.com έχει δωρεάν μεταφορικά ή με γελάει η μνήμη μου?

καλά τα λες δωρεάν είναι..απλά υπάρχει ένα θέμα με το ποσό που σου επιτρέπει εδώ στην ελλάδα μιας και αν δεν είσαι κάποιος ΄΄γνωστός΄΄ πελάτης συνήθως δε σε αφήνει να αγοράσεις κάτι το οποίο ξεπερνάει τα 30 ευρώ αν θυμάμαι καλά

Δημοσ.
Πάντως δε χάνω τίποτα να δοκιμάσω. :-)

σαφώς όχι...εγώ παίρνω μέσω ενός φίλου που νταλαβερίζεται χρόνια με το play και δεν του έχουν δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής...

Δημοσ.
καλά τα λες δωρεάν είναι..απλά υπάρχει ένα θέμα με το ποσό που σου επιτρέπει εδώ στην ελλάδα μιας και αν δεν είσαι κάποιος ΄΄γνωστός΄΄ πελάτης συνήθως δε σε αφήνει να αγοράσεις κάτι το οποίο ξεπερνάει τα 30 ευρώ αν θυμάμαι καλά

Δεν ισχύει αυτό, νομίζω απλώς το έχουν ξεχάσει το FAQ και κανείς δεν μπήκε στον κόπο να το διορθώσει.

Εγώ όταν είχα πρωτοπαραγγείλει, είχα παραγγείλει το Lost Planet Colonies με ~10e και το έστειλαν κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...