JERONIMO888 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Στην σελιδα του BC2 τα στατιστικα ειναι μονο απο τις κονσολες? γιατι δεν με βρισκω Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2010 από JERONIMO888 με βρηκα οκ..
mimidon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Εγώ συνήθως μπαίνω σε ευρωπαϊκούς servers και το ping κυμαινεται μεταξύ 110-130.....και στη χειρότερη 150-170.Σε αμερικάνικο server δεν εχω μπει αλλα μου φαίνεται λογικό το ping που έχεις Στο crackhouse, στο Battlefield 2 (το προηγούμενο) είχε 180 - 200... Μεγάλη διαφορά για τον ίδιο server. Σε Ευρωπαϊκούς, παίζεις κάπου συγκεκριμένα;
Athanasios2104 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 το πατς περιέργως κατέβηκε πολύ γρήγορα... ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα settings που είχατε (controls, fov κτλ) πρέπει να τα ξαναπεράσετε!
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 το πατς περιέργως κατέβηκε πολύ γρήγορα... ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα settings που είχατε (controls, fov κτλ) πρέπει να τα ξαναπεράσετε! και είναι και 480mb! Εμένα δεν θυμάμαι πόσο μου πήρε,αν και μου φάνηκε πώς άργησε λίγο..Το chat έχει άλλη φάση,στο επόμενο patch θα φτιάξουν τα fonts του,γιατί όποιος έχει πρόβλημα με τα μάτια του...δεν νομίζω να πέρνει χαμπάρι τί γράφετε εκεί . Ελικόπτερο δεν πέταξα ακόμα..
IMMORTALFRANK Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 κατι μου λεει οτι θα έχουμε patch για το patch !!!! Ήδη σε εμένα δημιούργησε αρκετά glitches στα γραφικά το chat πάντως μου άρεσε ! edit: Μόλις είδα ότι στον server browser μου εμφανίζει σε όλους τους server 999 ping !!!!
JERONIMO888 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Σε οποιον σερβερ εχω μπει μετα το patch λαγκαρουν ολοι τρελα και δεν ειμαι μονο εγω το λενε και στο chat τι συμβαινει??
pappous_soulis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μου'χει σπάσει τα νεύρα ο γ#μημένος ο updater. Όλο διακόπτεται το download. Υπάρχει πουθενά να το κατεβάσω?
konstantinos77 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Yπομονη θελει ...Εγω τον κατεβασα . Εχει τυχει σε κανεναν την ωρα που παιζει multi να πεταξει bsod ?Mου πρωτοετυχε πριν 2 εβδομαδες ,καθαρισα τον υπολογιστη ολο μεσα ,εβαλα και intelburn test και ενω επαιζα μετα κανονικα σημερα παλι ξαναεμφανιστηκε...
karamazov_th Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 κατι μου λεει οτι θα έχουμε patch για το patch !!!!!!!! όπως ακριβώς το είπες... 1-2 προβλήματα λύθηκαν αλλά παίζει ποοοολυυυυυυυυυυυ lag στις περισσότερες πίστες Νομίζω παρ'όλα αυτά οτι βελτίωσαν κααααπως το hit count
agelosLX Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Ρε παιδιά από τη στιγμή που πέρασα το τελευταίο patch όταν κάνω search για server κολλάει και πρέπει να το αφήσω εκεί κάμποση ώρα για να βγάλει τη λίστα με τους servers ή να πατήσω cancel. Το έχει κανένας άλλος αυτό το θέμα??
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Kαι γώ δεν παρατήρησα κάτι προς το χειρότερο. Ένα καλό που παρατήρησα στον browser, είναι πως αν πας να μπεις σε γεμάτο server, περιμένει πότε θα αδειάσει slot για να σε βάλει. Το ping δεν άλλαξε (πάλι δεν δείχνει το πραγματικό)
karamazov_th Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 κι εκεί που όλα δείχναν μια χαρά μετά από μια μέρα άρχισε πάλι τα δικά του... κολλήματα στις loading screens spawn lag και kick απο τον server κολλήματα στα εισαγωγικά βιντεάκια της EA, Frosbite κλπ.... Πραγματικά κρίμα ένα τόσο καλό παιχνίδι να παρουσιάζει τόσα χαζα bug
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Ένα καλό που παρατήρησα στον browser, είναι πως αν πας να μπεις σε γεμάτο server, περιμένει πότε θα αδειάσει slot για να σε βάλει.) Κι εμένα μου άρεσε αυτό. Παρά να κάθομαι και να κάνω refresh συνέχεια. Από το Tribes 2 που το είχα πρωτοδεί, ήθελα να είναι σε κάθε FPS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα