Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
The client patch is approximately 890MB large. The list of changes is pretty much the same as is listed here. I'm going to write a post which explains some of the background behind the delays later tonight.

ZOMMFGWTFNGGR!?

Άμα έχουν φτιάξει τον browser θα ανάψω κεράκι στην εκκλησία.

Δημοσ.

Κρίμα παίδες, χάσατε το υπερπολύτιμο dogtag μου των 24 καρατίων και τριών dan.

Ίσως βέβαια αν τους στείλετε email ζητώντας αναβολή για αυτόν τον λόγο να δείξουν κατανόηση και να το πάνε την άλλη Τετάρτη :P

Δημοσ.
να σημειώσω ότι είναι και 24 καρατίων... :P

Μιας και το φερε η κουβεντα γιατί μερικα dogtags έχουν διαφορετικό χρώμα ειναι θέμα μόνο του rank?

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, μια ερώτηση και από μένα.. Δεν έχω διαβάσει όλα τα posts, αλλά επειδή ο αδερφός μου έχει σπάσει ένα πληκτρολόγιο και ένα router από τα νεύρα του (με το ping), έχετε όλοι το ίδιο πρόβλημα; Προς το παρόν, θα ρίξω μια ματιά στη λύση που δίνουν για Thomson routers (έχω 585 v7 και 780), καθώς δεν την παλεύουν με τίποτα..

Το μόνο που έκανα χθες ήταν να ενεργοποιήσω από την Forthnet το Fast Path Mode, αλλά και πάλι δεν είχα καλά μαντάτα (από τον "παίχτη").

Δημοσ.
Καλημέρα παιδιά, μια ερώτηση και από μένα.. Δεν έχω διαβάσει όλα τα posts, αλλά επειδή ο αδερφός μου έχει σπάσει ένα πληκτρολόγιο και ένα router από τα νεύρα του (με το ping), έχετε όλοι το ίδιο πρόβλημα; Προς το παρόν, θα ρίξω μια ματιά στη λύση που δίνουν για Thomson routers (έχω 585 v7 και 780), καθώς δεν την παλεύουν με τίποτα..

Το μόνο που έκανα χθες ήταν να ενεργοποιήσω από την Forthnet το Fast Path Mode, αλλά και πάλι δεν είχα καλά μαντάτα (από τον "παίχτη").

Τι ping έχεις κυρίως?Εγώ δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα και ειδικότερα απο τη μέρα που μπηκα σε fastpath με forthnet το ping μειώθηκε αισθητά!!Εισαι σίγουρος ότι εισαι σε fastpath mode?

Εγω είμαι με NETGEAR DGND3300.

Δημοσ.

Ίσως βέβαια αν τους στείλετε email ζητώντας αναβολή για αυτόν τον λόγο να δείξουν κατανόηση και να το πάνε την άλλη Τετάρτη :P

Epic! χαχαχαχα! Ποο μετά από ενά μήνα και μισό,θα βγει στο patch για υπολογιστές...

Όλοι για τις κονσόλες σκίζονται .Αλλά άμα είναι έτσι,τότε ας ρίξουν τις τιμές στα hardware μιας και μας έχουν για πέταμα,όχι να κοκορεύονται για high end .Αφού και να τα έχουμε,τα παιχνίδια που μας πλασάρουν είναι bugαρισμένα. :shifty: και δεν λειτουργούν στο 100% τον εξοπλισμό μας.Και ας κάτσουν να πουλάνε κονσόλες.

Έχω πρόβλημα με το ping .Όταν οι άλλοι παίζουν και έχουν 120,εγω έχω 190-210..Πήρα την hol και ζήτησα έναν τεχνικό,ο οποιός με πήρε τηλ,του είπα να μου κάνουν την γραμμή fastpath και η απάντηση που πήρα ήταν,ότι δεν επιτρέπεται να το κάνει,δεν αφήνει η εταιρία....wtf;

Δημοσ.

Από ping έχω συνήθως 280 - 300.. Αυτό και σε Αμερικανικό Server (crackhouse), όπως και σε Ισπανικό... Ο μόνος router που παίζει τώρα είναι αυτός της Altec (δώρο από φίλο για το voip).. Thomson και D-Link κανονικό κόλλημα! Θα δοκιμάσω σήμερα τον 585v7 με uPNP κλειστό.

Δημοσ.
Από ping έχω συνήθως 280 - 300.. Αυτό και σε Αμερικανικό Server (crackhouse), όπως και σε Ισπανικό... Ο μόνος router που παίζει τώρα είναι αυτός της Altec (δώρο από φίλο για το voip).. Thomson και D-Link κανονικό κόλλημα! Θα δοκιμάσω σήμερα τον 585v7 με uPNP κλειστό.

Εγώ συνήθως μπαίνω σε ευρωπαϊκούς servers και το ping κυμαινεται μεταξύ 110-130.....και στη χειρότερη 150-170.

Σε αμερικάνικο server δεν εχω μπει αλλα μου φαίνεται λογικό το ping που έχεις

Υπόψην πως το ping που δείχνει το game δεν είναι το πραγματικό.

Ναι και θα αλλάξει με το patch που βγαινει αυριο.

Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες, κάποια στιγμή <<παγώνει>> η οθόνη ο ήχος συνεχίζει κανονικά (ο ambient τουλάχιστον) και μετά από ώρα με βγάζει στο μενού, αλλά δεν υπάρχουν γράμματα.

Υποψιάζομαι περισσότερο το pc μου παρά το game όμως..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...