Alejandro Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Αγόρασα το παιχνίδι από κατάστημα, το εγκατέστησα και όλα καλά. Δεν μπορώ όμως να το ενεργοποιήσω στο Steam, ώστε να έχω και τους φίλους μου εκεί. Πηγαίνω στο Activate Game on Steam, αλλά τίποτα. Έχει κανείς ιδέα τι πρέπει να κάνω; Μπορώ να κάνω Add non-Steam game, αλλά και πάλι όταν είμαι on-line δεν το αναγνωρίζει.
Deponakias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Αγόρασα το παιχνίδι από κατάστημα, το εγκατέστησα και όλα καλά. Δεν μπορώ όμως να το ενεργοποιήσω στο Steam, ώστε να έχω και τους φίλους μου εκεί. Πηγαίνω στο Activate Game on Steam, αλλά τίποτα. Έχει κανείς ιδέα τι πρέπει να κάνω; Μπορώ να κάνω Add non-Steam game, αλλά και πάλι όταν είμαι on-line δεν το αναγνωρίζει. Λογικα πρεπει να τους κανεις add μεσα απτο παιχνιδι εκει που λεει friends κατω αριστερα...
hydro9 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Αντε αυτο το patch.. Πετρες εχει?? :ρ Κατεστραμμενος αυτος ο browser.. Ειδικα στους favorites severs..
ksaplostra Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Υπάρχει άνθρωπος που δεν παίζει το παιγνίδι σε χαρντκορ;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Υπάρχει άνθρωπος που δεν παίζει το παιγνίδι σε χαρντκορ; *Σηκώνει το χέρι του*
karamazov_th Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Υπάρχει άνθρωπος που δεν παίζει το παιγνίδι σε χαρντκορ; Κι εγώ σηκώνω χέρι... καλό το hardcore αλλα για που και που δεν ειναι για να παιζεις συνεχεια
ksaplostra Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Ναι ρε παιδια οκ αλλα σας αρεσει να πρεπει να ρίξετε ισα με μια αποθήκη πυρομαχικών σφαίρες για να τεντώσετε καποιον;
Athanasios2104 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Ναι ρε παιδια οκ αλλα σας αρεσει να πρεπει να ρίξετε ισα με μια αποθήκη πυρομαχικών σφαίρες για να τεντώσετε καποιον; μήπως μπερδεύεις το hc με το normal ;
ksaplostra Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 μήπως μπερδεύεις το hc με το normal ; Εννοώ οτι ειναι καλύτερο να παίζεις με μπαμ και κατω παρα με πυρηνικά και αν, κάτω
Athanasios2104 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Εννοώ οτι ειναι καλύτερο να παίζεις με μπαμ και κατω παρα με πυρηνικά και αν, κάτω α ναι, πάσο, νόμιζα απάντησες στον souli και όχι σε ksaplostra και σία Btw, ποντάρω το dogtag μου ότι το patch θα βγει αυτήν την εβδομάδα BFBC2 PC patch is back on its way for STEAM compatibility testing with Kalms making all the fixes and QA here confirmed it working. BFBC2 PC patch testing for Steam compatibility is going well, they'll make their final call on Sunday and give me results on Monday.
karamazov_th Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Btw, ποντάρω το dogtag μου ότι το patch θα βγει αυτήν την εβδομάδα μεγάλη κουβέντα λες...
Athanasios2104 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 μεγάλη κουβέντα λες... να σημειώσω ότι είναι και 24 καρατίων...
SlackulatoR Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Κρίμα γιατί μόλις το έχασες, το πατς παει next week μάλλον
Athanasios2104 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Κρίμα γιατί μόλις το έχασες, το πατς παει next week μάλλον proof ? χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα