Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν κι έχω αρχίσει να πιστεύω ότι θα το δούμε μετά το καλοκαίρι. :-(

ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ! :X

Μην ακούω τέτοια, θα γίνουμε καρδιακοί πριν την ώρα μας... :-D

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχω ενα θεμα με το παιχνιδι και οταν βαζω το cd και ξεκιναει το aurorun και παταω να αρχισει ,πολλες φορες φορτωνει δειχνοντας τον δεικτη με το κυκλο και μετα σταματαει .Ετσι πρεπει να το ξαναπατησω δευτερη φορα για να αρχισει το game.

Εντωμεταξυ καποιες φορες οταν δειχνει το αρχικο ασπρο παραθυρο γραφει κατω οτι φορτωθηκαν τα windows basic .Οταν βγαινω βεβαια απο το παιχνιδι δεν βλεπω να εχουν απενεργοποιηθει τα aeros.

Aυτο παντως που πρεπει να περιμενω 2 φορες να φορτωσει ειναι κουραστικο.Δεν γινεται να το κανω χωρις το cd καπως?Γιατι αυτο δινει ολη την καθυστερηση μαλλον.

Δημοσ.
Εχω ενα θεμα με το παιχνιδι και οταν βαζω το cd και ξεκιναει το aurorun και παταω να αρχισει ,πολλες φορες φορτωνει δειχνοντας τον δεικτη με το κυκλο και μετα σταματαει .Ετσι πρεπει να το ξαναπατησω δευτερη φορα για να αρχισει το game.

Εντωμεταξυ καποιες φορες οταν δειχνει το αρχικο ασπρο παραθυρο γραφει κατω οτι φορτωθηκαν τα windows basic .Οταν βγαινω βεβαια απο το παιχνιδι δεν βλεπω να εχουν απενεργοποιηθει τα aeros.

Aυτο παντως που πρεπει να περιμενω 2 φορες να φορτωσει ειναι κουραστικο.Δεν γινεται να το κανω χωρις το cd καπως?Γιατι αυτο δινει ολη την καθυστερηση μαλλον.

Όταν κάνεις εγκατάσταση το παιχνίδι σου ζητάει εάν θέλει να παίζει από το CD η όχι, μπορείς λιπών να επιλέξεις να παίζει χωρίς το CD!!

Δημοσ.
Πρώτα το patch, μετά όλα τ'άλλα!

Αν κι έχω αρχίσει να πιστεύω ότι θα το δούμε μετά το καλοκαίρι. :-(

έτσι και αλλιώς τώρα έχουμε εξεταστική και μουντιάλ :lol: !

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά έχω ένα προβληματακι...

Το παιχνιδι το τελευταιο καιρό κολάει συνεχεια στις loading screens κι όταν εν τέλει φορτώσει τη κάθε πίστα μόλις παώ να μπω στο παιχνιδι κολάει με πετάει έξω στο αρχικό μενού και μου γράφει network connection lost κτλπ... το δίκτυο δουλεύει μια χαρα και το περίεργο είναι οτι μετα από κάθε φρέσκο install το παιχνίδι παίζει μια χαρα για 1-2 μέρες και μετά πάλι τα ίδια δοκίμασα τα πάντα...

Άλλαξα router, install και unistall και ξανα το ίδιο, ακόμα και format έκανα και πάλι τα ίδια όλα τα άλλα παιχνίδια που έχω παίζουν κανονικότατα...

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει δε ξέρω τι άλλο να κάνω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Battlefield: Bad Company 2 Vietnam Expansion Pack Announced

Our French friends at NoFrag acquired an EA press release ahead of schedule, primarily dealing with the launch of The Gun Club, a community involvement initiative for EA's range of shooters. However, it also announces a Vietnam-era expansion pack for Battlefield: Bad Company 2, which tracks with EA teasing that there would be "something Battlefield" at today's press event.

Release Date: Winter 2010

Επεξ/σία από kostacurtas
  • Moderators
Δημοσ.

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1168157-respawn-invulnerability.html

Just verified, we have not made any changes to the second or so invincibility you get when being revived.

We are looking at how best to redesign the feature to allow the not so BF savvy players to keep in game playing without being killed every time they stand up. So it is a future feature we will be looking into

Όλο το βλέπω για bye bye BC2... :/

Δημοσ.

Το πολύ-πολύ να γίνεται το revive στα μετόπισθεν ή για μερικά δευτερόλεπτα να είναι αθάνατος και ταυτόχρονα να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει όπλα.

Νομίζω όμως ότι τρωγόμαστε με τα ρούχα μας.

• Moderators
Δημοσ.

Γιατί να μην είναι όπως στο BF2; :P

Τόσα καλά πράγματα είχε εκεί, μερικές αλλαγές στο balance να έκαναν, αλλά βλέπεις "allow the not so BF savvy players to keep in game playing without being killed every time they stand up".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...