Athanasios2104 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Αν κι έχω αρχίσει να πιστεύω ότι θα το δούμε μετά το καλοκαίρι. ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ! Μην ακούω τέτοια, θα γίνουμε καρδιακοί πριν την ώρα μας...
konstantinos77 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Εχω ενα θεμα με το παιχνιδι και οταν βαζω το cd και ξεκιναει το aurorun και παταω να αρχισει ,πολλες φορες φορτωνει δειχνοντας τον δεικτη με το κυκλο και μετα σταματαει .Ετσι πρεπει να το ξαναπατησω δευτερη φορα για να αρχισει το game. Εντωμεταξυ καποιες φορες οταν δειχνει το αρχικο ασπρο παραθυρο γραφει κατω οτι φορτωθηκαν τα windows basic .Οταν βγαινω βεβαια απο το παιχνιδι δεν βλεπω να εχουν απενεργοποιηθει τα aeros. Aυτο παντως που πρεπει να περιμενω 2 φορες να φορτωσει ειναι κουραστικο.Δεν γινεται να το κανω χωρις το cd καπως?Γιατι αυτο δινει ολη την καθυστερηση μαλλον.
PETERANOS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Εχω ενα θεμα με το παιχνιδι και οταν βαζω το cd και ξεκιναει το aurorun και παταω να αρχισει ,πολλες φορες φορτωνει δειχνοντας τον δεικτη με το κυκλο και μετα σταματαει .Ετσι πρεπει να το ξαναπατησω δευτερη φορα για να αρχισει το game.Εντωμεταξυ καποιες φορες οταν δειχνει το αρχικο ασπρο παραθυρο γραφει κατω οτι φορτωθηκαν τα windows basic .Οταν βγαινω βεβαια απο το παιχνιδι δεν βλεπω να εχουν απενεργοποιηθει τα aeros. Aυτο παντως που πρεπει να περιμενω 2 φορες να φορτωσει ειναι κουραστικο.Δεν γινεται να το κανω χωρις το cd καπως?Γιατι αυτο δινει ολη την καθυστερηση μαλλον. Όταν κάνεις εγκατάσταση το παιχνίδι σου ζητάει εάν θέλει να παίζει από το CD η όχι, μπορείς λιπών να επιλέξεις να παίζει χωρίς το CD!!
konstantinos77 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Τοτε πρεπει να το ξαναεγκαταστησω μαλλον
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Τοτε πρεπει να το ξαναεγκαταστησω μαλλον E ok, δεν είναι και καμιά τρελή δουλειά.
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Πρώτα το patch, μετά όλα τ'άλλα! Αν κι έχω αρχίσει να πιστεύω ότι θα το δούμε μετά το καλοκαίρι. έτσι και αλλιώς τώρα έχουμε εξεταστική και μουντιάλ !
karamazov_th Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Γεια σας παιδιά έχω ένα προβληματακι... Το παιχνιδι το τελευταιο καιρό κολάει συνεχεια στις loading screens κι όταν εν τέλει φορτώσει τη κάθε πίστα μόλις παώ να μπω στο παιχνιδι κολάει με πετάει έξω στο αρχικό μενού και μου γράφει network connection lost κτλπ... το δίκτυο δουλεύει μια χαρα και το περίεργο είναι οτι μετα από κάθε φρέσκο install το παιχνίδι παίζει μια χαρα για 1-2 μέρες και μετά πάλι τα ίδια δοκίμασα τα πάντα... Άλλαξα router, install και unistall και ξανα το ίδιο, ακόμα και format έκανα και πάλι τα ίδια όλα τα άλλα παιχνίδια που έχω παίζουν κανονικότατα... Όποιος μπορεί ας βοηθήσει δε ξέρω τι άλλο να κάνω...
kostacurtas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Battlefield: Bad Company 2 Vietnam Expansion Pack Announced Our French friends at NoFrag acquired an EA press release ahead of schedule, primarily dealing with the launch of The Gun Club, a community involvement initiative for EA's range of shooters. However, it also announces a Vietnam-era expansion pack for Battlefield: Bad Company 2, which tracks with EA teasing that there would be "something Battlefield" at today's press event. Release Date: Winter 2010 Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2010 από kostacurtas
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Battlefield Bad Company 2 Vietnam Trailer - E3 2010 Φτιάξτε το game πρώτα και μετά αρχίστε τα expansions!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Έλα έλα, μια χαρά είναι το game ιδίως αν το συγκρίνεις με τη μούφα Modern Warfail 2.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1168157-respawn-invulnerability.html Just verified, we have not made any changes to the second or so invincibility you get when being revived. We are looking at how best to redesign the feature to allow the not so BF savvy players to keep in game playing without being killed every time they stand up. So it is a future feature we will be looking into Όλο το βλέπω για bye bye BC2... :/
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Το πολύ-πολύ να γίνεται το revive στα μετόπισθεν ή για μερικά δευτερόλεπτα να είναι αθάνατος και ταυτόχρονα να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει όπλα. Νομίζω όμως ότι τρωγόμαστε με τα ρούχα μας.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Γιατί να μην είναι όπως στο BF2; Τόσα καλά πράγματα είχε εκεί, μερικές αλλαγές στο balance να έκαναν, αλλά βλέπεις "allow the not so BF savvy players to keep in game playing without being killed every time they stand up".
karamazov_th Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Ξερουμε αν θα βγει κανα patchακι που θα βοηθήσει στο παραπάνω προβλημα ? Το έχει συναντήσει κανείς άλλος?
Athanasios2104 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 ο baza ανανέωσε το post του για το patch log την Δευτέρα (14/6)... ίσως από βδομαδα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα