Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω μια απορια.Βλεπω το bc2 να το διαφημιζει στο steam ,αλλα εγω που το αγορασα και το εγκατεστησα δεν το εκανα μεσω steam οπως το mw2 .Δηλαδη δεν το φορτωνω μεσα απο το steam.

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μπορεις να το βαλεις το παιχνιδι στο steam απο το "add non steam games" και παιζει κανονικα

Ακριβώς έτσι έχω κάνει και εγώ ώστε να με βλέπουν οι φίλοι μου όταν μπαίνω.

Δημοσ.

Δηλαδη για να καταλαβω δεν εχει αποκλειστικοτητα η steam στα παιχνιδια της ?Εννοω οτι ας πουμε το mw2 ειτε το κατεβασεις ειτε απο cd το παρεις μεσω steam θα γινει το install

Δημοσ.

Είπα να βάλω το joystick μπας και αυτό δουλεύει (Logitech Extreme 3D Pro) και το μόνο που κατάλαβα είναι ότι το παιχνίδι δεν αναγνωρίζει καν το παιχνίδι.

Ε άι στο διάολο με την DICE επιτέλους. :mad:

Δημοσ.
Το patch θέλουμε!

Ξύπνα DICE!

Αν πει και αυτή τη βδομάδα ότι "την επόμενη" τότε...

(απλά θα περιμένουμε κι άλλο :P)

λολ, έτσι σε θέλω, σκληρό & αδιάλλακτο :lol:

Δημοσ.

Για όποιον έχει αετίσιο/γερακίσιο/σπουργίσιο μάτι, θα πρόσεξε ότι ο HC μας είναι πλέον 32αρης και μέσα στην εβδομάδα θα μπούνε σε ισχύ όλα τα rules (max 4 snipers per team + no gustav on infantry). Αν βγει και το patch, ακόμη καλύτερα...

---------- Προσθήκη στις 18:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:24 ----------

Hey everyone' date=' yep I'm still around.

Just to let you know the patch is currently sat in QA but due to some kind of striking in Romania we won't get results until tomorrow at the earliest with our server fixes.

Thats what we are waiting on at the minute to figure out where we are and when we can release.[/quote']

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1140108-quick-update.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...