xtrmsnpr Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Καλά μου κάνετε πλάκα;Μιλάτε για ΕΑ;Τουλάχιστον η εταιρία που φτιαξε το παιχνίδι(dice) ασχολείτε μαζί του,και βρίσκει που υπάρχουν λάθη και βγάζουν patches για να το υποστηρίξουν,και δεν αφήνουν να γκρινιάζουν όλοι και να περιμένουν πότε θα τους καπνίσει για να βγάλουν διόρθωση(βλεπετε cod-activision-IW) ..Το παιχνίδι έχει υποστήριξη.. Και τέλος φτιάξτε και εσείς ένα παιχνίδι,και αν ο κώδικας σας είναι τέλειος ελάτε να σας δώσω το σπίτι μου .
Athanasios2104 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Και τέλος φτιάξτε και εσείς ένα παιχνίδι,και αν ο κώδικας σας είναι τέλειος ελάτε να σας δώσω το σπίτι μου . ώπα, άνοιξες μεγάλη κουβέντα τώρα και δεν ξέρω αν είναι του παρόντος. Ένα μόνο θα πω, ότι το να παίρνουμε alpha-stage παιχνίδια δεν είναι η εξαίρεση, άλλα ο κανόνας. Και τα πληρώνουμε για gold. Και αμάξι να πας να πάρεις, μπορεί να έχει το λαμπάκι της βενζίνης καμμένο, οκ, άλλα δεν θα στο δώσουν με σπασμένα φρένα. Αν με πιάνεις...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Ρε Xtrm, συγνώμη κιόλας, αλλά από το παιχνίδι λείπουν βασικά πράγματα που είχαμε στο BF2 και τουλάχιστον οι PC Gamers τα περιμέναμε ότι θα ήταν κι εδώ. To spot ξέρεις ότι πιάνει 30% των φορών, δεν το έχουν φτιάξει ακόμα. Όποιος γίνει revive από κάποιον έχει 1 δευτερόλεπτο invincibility περίπου (και είναι balance breaker). Το μαχαίρι χάλασε στο patch τους και ακόμα να το φτιάξουν, ούτε καν hotfix. Ενώ έχουμε autoupdater που θα βόλευε γι'αυτό. Ο browser κάνει ακόμα προβλήματα και το friends list δενδείχνει πια ποιος είναι online. Δεν μιλάμε για advanced πράγματα, μιλάμε για βασικά πράγματα. Μας την λένε κι από πάνω όμως γιατί βάζουν "νέα features" το να βλέπουμε το chat/μιλάμε ενώ είμαστε νεκροί. Το οποίο ήταν standard στο BF2. Μας την λένε που δεν περιμένουμε γιατί βάζουν πολλά πράγματα μαζί στο patch και περιμένουμε αιώνια πάλι όπως στο BF2. Και σοβαρά, πιστεύεις ότι μετά το μεγάλο patch δεν θα χαλάσουν κάτι νέο; Eίχαμε ολόκληρη beta και δεν έφτιαξαν πολλά πράγματα που είπαμε. Δεν είναι "έτυχε μια φορά", είναι "τυχαίνει κάθε φορά" με την DICE.
SlackulatoR Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Είπαμε... χαλάνε διάφορα πράγματα επίτηδες για να κρατάνε το ενδιαφέρον ανακοινώνοντας μελλοντικά patch Είναι το νέο marketing απ'ότι φαίνεται.
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 ώπα, άνοιξες μεγάλη κουβέντα τώρα και δεν ξέρω αν είναι του παρόντος. Ένα μόνο θα πω, ότι το να παίρνουμε alpha-stage παιχνίδια δεν είναι η εξαίρεση, άλλα ο κανόνας. Και τα πληρώνουμε για gold. Και αμάξι να πας να πάρεις, μπορεί να έχει το λαμπάκι της βενζίνης καμμένο, οκ, άλλα δεν θα στο δώσουν με σπασμένα φρένα. Αν με πιάνεις... Ρε Xtrm, συγνώμη κιόλας, αλλά από το παιχνίδι λείπουν βασικά πράγματα που είχαμε στο BF2 και τουλάχιστον οι PC Gamers τα περιμέναμε ότι θα ήταν κι εδώ. To spot ξέρεις ότι πιάνει 30% των φορών, δεν το έχουν φτιάξει ακόμα. Όποιος γίνει revive από κάποιον έχει 1 δευτερόλεπτο invincibility περίπου (και είναι balance breaker). Το μαχαίρι χάλασε στο patch τους και ακόμα να το φτιάξουν, ούτε καν hotfix. Ενώ έχουμε autoupdater που θα βόλευε γι'αυτό. Ο browser κάνει ακόμα προβλήματα και το friends list δενδείχνει πια ποιος είναι online. Δεν μιλάμε για advanced πράγματα, μιλάμε για βασικά πράγματα. Μας την λένε κι από πάνω όμως γιατί βάζουν "νέα features" το να βλέπουμε το chat/μιλάμε ενώ είμαστε νεκροί. Το οποίο ήταν standard στο BF2. Μας την λένε που δεν περιμένουμε γιατί βάζουν πολλά πράγματα μαζί στο patch και περιμένουμε αιώνια πάλι όπως στο BF2. Και σοβαρά, πιστεύεις ότι μετά το μεγάλο patch δεν θα χαλάσουν κάτι νέο; Eίχαμε ολόκληρη beta και δεν έφτιαξαν πολλά πράγματα που είπαμε. Δεν είναι "έτυχε μια φορά", είναι "τυχαίνει κάθε φορά" με την DICE. Νταξ,δεν αντιλέγω παίδες..Αθανάσιε καταλάβα,έτσι είναι.Άμα το έκαναν αυτό οι εταιρίες θα πήγαιναν για φούντο,θα χάναμε πολύ κόσμο(όπως είχε συμβεί σε toyota νομίζω πέρσι; ) . Ναι ghost ξέρω,παίζω και βλέπω ότι υπάρχουν αυτά.Αλλά θέλω να πιστεύω ότι ασχολείτε μαζί τους οι εταιρία για να τα φτιάξει,ή τουλαχίστον φτιάχνει σιγά σιγά άλλα,και θα έρθουν και αυτά..Το spot είναι ένα θέμα..που με νευριάζει..όταν δεν γίνεται.
Insignificant Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Να συμπληρώσω επίσης ότι με την ΕΑ τα βάζουμε και θα συνεχίσουμε να τα βάζουμε γιατί αυτή είναι που επιλέγει τα χρονοδιαγράμματα και ρίχνει τις πιέσεις, επιλέγει το προσωπικό κτλ. Πχ μόλις κυκλοφόρησε το bc2 το περισσότερο προσωπικό του πήγε στο τμήμα του MoH ενώ φαινόταν ότι χρειαζόταν λίγη δουλειά ακόμα και δεν ήταν η ώρα του καν. Δεν πιστεύω να πείραζε κανέναν ένας μήνας καθυστέρηση ώστε να παραλάβουμε το παιχνίδι όπως λογικά θα ήθελε και η DICE να το πάρουμε. Γιατί δεν γνωρίζω καμιά εταιρεία να μην θέλει να παραδώσει το παιχνίδι της χωρίς προβλήματα. Είναι γνωστό τι πιέσεις έχει ρίξει η ΕΑ και σε άλλες εταιρείες να κυκλοφορήσουν παιχνίδια πριν την ώρα τους, αλλά δεν συνεχίζω γιατί θα καταλήξω σε ολόκληρο κείμενο και θα βγούμε offtopic τελείως
adelijohn Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Καλησπέρα παιδια 2 ερωτησουλες θελω να κάνω για όποιον ξέρει. Έχω τα windows 7 x64 και με πετάει συχνά απο servers με το γνωστό, αποτι έχω καταλάβει, connection error.ξέρει κανένας καμμια λύση εκτός απο αυτο που λεει η EA να βγάλουμε το upnp απο το router???? Κ επειδή θελω να κάνω ενα format τα stats τα κρατάει σε server οπότε δε θα έχω πρόβλημα, ή υπάρχουν τοπικά στον υπολογιστή? Ευχαριστώ!!!
afentiko Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Για το δεύτερο ναι τα κρατάει σε sever δεν έχεις πρόβλημα, για το πρώτο ας απαντήσει κάποιος που ξέρει
chill Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 10.5 out Mπαχ εδώ που το έγραψες, παρασύρθηκα και νόμιζα ότι βγήκε το πολυπόθητο patch για το BC Οι drivers της Ati βγήκανε από εχτές
NINJA_MOUSE Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 παιδια ξερει καποιος γιατι μου εκανε reset στατς μου? Level 4 και ξαφνικα παλι απο την αρχη. Eπισεις παρατήρισα οτι το ping μου φτανει 800ms.
Insignificant Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 10.5a Hotfix για όσους έχουν ATI Radeon HD 4xxx series graphics card ATI Radeon HD 3xxx series graphics card ATI Radeon HD 2xxx series graphics card http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/ATI-Catalyst-Hotfix.aspx
pappous_soulis Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Και είπα να δοκιμάσω το 360 controller μπας και μπορέσω και πετάξω το heli σαν άνθρωπος, και προς μεγάλη μου έκπληξη ανακαλύπτω πως όχι μόνο δεν έχει ειδική επιλογή για το συγκεκριμένο gamepad στο μενού, όπως συμβαίνει σε πολλούς νέους τίτλους, αλλά δεν αναγνωρίζει καν τον δεξιό μοχλό. Once again, DICE at it's best.
PETERANOS Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 παιδια ξερει καποιος γιατι μου εκανε reset στατς μου? Level 4 και ξαφνικα παλι απο την αρχη. Eπισεις παρατήρισα οτι το ping μου φτανει 800ms. Δεν έγινε reset φλe μου, προφανώς η σύνδεση σου έχει τα κακά της τα χάλια , όπως και η δικιά μου και πολλών άλλον, έτσι δικαιολογείτε και το ping, θα επανέλθουν όλα μόλις φτιάξη η γραμμή!!!!
GrafeioTeleton Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Για εναν φιλο που εχει το γνωστο προβλημα(white screen of death)καμια λυση απο καποιον μπας και το εχει διορθωσει...? Ιntel core2 [email protected] 4GB ram , mother Intel Dp965lt , ati HD3850, windows XP
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα