konstantinos77 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 νομίζω αυτό έχει αναφερθεί και άλλες φορές σε άλλα παιχνίδια, από ότι θυμάμαι είναι "πρόβλημα" των windows που στρογγυλοποιούν τα 59.99 Hz... Tων windows προβλημα ειναι ή του παιχνιδιου γιατι σε αλλα παιχνιδια μου βγαζει κανονικα τα 60hz.
LuciferX Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Βαλε 60Hz απο τις ρυθμισεις οθονης (των windows) και οχι απο της nvidia το panel.Στις ρυθμισεις για προχωρημενους ειναι καπου. Το 59 στο control panel της nvidia ειναι μια "bug-ια" .Κανονικα 60Hz θα χεις εσυ.
konstantinos77 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Βαλε 60Hz απο τις ρυθμισεις οθονης (των windows) και οχι απο της nvidia το panel.Στις ρυθμισεις για προχωρημενους ειναι καπου.Το 59 στο control panel της nvidia ειναι μια "bug-ια" .Κανονικα 60Hz θα χεις εσυ. Στα 60 ειναι και στα 2 απο οτι ειδα τωρα.Εγω θελω να καταλαβω αν ειναι προβλημα του παιχνιδιου αυτο ή των windows.Γιατι σε αλλα παιχνιδια απο οσο θυμαμαι εβγαζε κανονικα το 60 μεσα .Μονο στο bc2 βγαζει 59 ανωτερη ρυθμιση παρολο που το συστημα μου ειναι ρυθμισμενο στα 60 .
giorgos147 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Τι μλκιες λεει;! Το λογαριασμό τον χρησιμοποιώ μόνο εγώ! Τι να κάνω;
giorgos147 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 μην ταραζεσαι και μενα το ιδιο βγαζει. Α, ευχαριστώ Ξέρουμε πότε θα επανέλθει;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Το πρόβλημα είναι γιατί η ΕΑ κάνει maintenance στους servers της. Αλλά το patch φαίνεται πώς πάει άλλη μια βδομάδα πέρα... http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1124954-ea-servers.html As for the status of the patch, I have to have a meeting with my boss about it but it won't be this week.
SlackulatoR Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Τ'είν αυτοίιιιιιιιιιιιιιιι ρρρρρρ(Γεωργίου speakin) Μαρέσει που το παιχνιδάκι είχε και beta...
LuciferX Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Καλα μου φαινεται δεν μπορεσαν να λυσουν τα προβληματα και το πανε απο βδομαδα σε βδομαδα.Το θεμα ειναι αν οντως δεν μπορεσαν ή αν ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ γενικως. χαχαχα καληνυχτα στην εταιρεια..!!!
Athanasios2104 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Τ'είν αυτοίιιιιιιιιιιιιιιι ρρρρρρ(Γεωργίου speakin)Μαρέσει που το παιχνιδάκι είχε και beta... το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; πάντως, από την τόση αργοπορία του patch, αυτό ΙΣΩΣ σημαίνει ότι είναι το τελευταίο "ουσιασστικό" patch και μετά θα δούμε DLC maps !
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Άσε τα DLCs μέχρι να φτιαχτεί το παιχνίδιιιιιιι. (εκτός αν βάλουν jets, οπότε "screw balance, I have bombs!" -το οποίο δεν γίνεται βέβαια -)
tsakonas Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ελπίζω τα DLC maps να έχουν k κάνα jet γιατί βαρέθηκα το game ήδη
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ελπίζω τα DLC maps να έχουν k κάνα jet γιατί βαρέθηκα το game ήδη Heh, κι εγώ τα θέλω τα jets, αλλά δεν παίζει. Εκτός αν κάνουν expansion ή κάτι τέτοιο. Τα jets με περιβάλλον που καταστρέφεται και με τον τρόπο που πέταγαν στο BF2 θα ήταν (πάλι) πολύ δυνατά, οπότε θα χρειαζόταν αλλαγή στο όλο gameplay. Πάντως για BF3 μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα έχει.
Insignificant Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Σε συζήτηση στο twitter: @Bazajaytee Is there anyway you can say what new addition that is causing the crash? @GamerOfFreedom Signs so far are pointing at SPECACT kits and how they can be selected in game. https://twitter.com/Bazajaytee Το payable DLC με τα χαζοskins προκαλεί τα crashes και δεν το κυκλοφορούν ακόμα. Εμείς που δεν ενδιαφερόμαστε καν για αυτό τι φταίμε και δεν το κυκλοφορούν ξεχωριστά, όταν και όποτε μπορούν. Έχουν το autoupdater και ένα hotfix για το μαχαίρι, το smoke στα ελικόπτερα και το stuttering για παράδειγμα δεν έχουμε δει. Σε μερικά πράγματα όντως είναι απαράδεκτοι
afentiko Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Οι χάρτες είναι πολύ μικροί για jet παιδιά, θα φτάνεις στη μία άκρη του χάρτη σε 2 sec που να προλάβεις να κάνεις μανούβρες και να στοχεύσεις κλπ. Είπαμε, δεν είναι BF, είναι BF BC...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα