Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
νομίζω αυτό έχει αναφερθεί και άλλες φορές σε άλλα παιχνίδια, από ότι θυμάμαι είναι "πρόβλημα" των windows που στρογγυλοποιούν τα 59.99 Hz...

Tων windows προβλημα ειναι ή του παιχνιδιου γιατι σε αλλα παιχνιδια μου βγαζει κανονικα τα 60hz.

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βαλε 60Hz απο τις ρυθμισεις οθονης (των windows) και οχι απο της nvidia το panel.Στις ρυθμισεις για προχωρημενους ειναι καπου.

Το 59 στο control panel της nvidia ειναι μια "bug-ια" .Κανονικα 60Hz θα χεις εσυ.

Δημοσ.
Βαλε 60Hz απο τις ρυθμισεις οθονης (των windows) και οχι απο της nvidia το panel.Στις ρυθμισεις για προχωρημενους ειναι καπου.

Το 59 στο control panel της nvidia ειναι μια "bug-ια" .Κανονικα 60Hz θα χεις εσυ.

Στα 60 ειναι και στα 2 απο οτι ειδα τωρα.Εγω θελω να καταλαβω αν ειναι προβλημα του παιχνιδιου αυτο ή των windows.Γιατι σε αλλα παιχνιδια απο οσο θυμαμαι εβγαζε κανονικα το 60 μεσα .Μονο στο bc2 βγαζει 59 ανωτερη ρυθμιση παρολο που το συστημα μου ειναι ρυθμισμενο στα 60 .

• Moderators
Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι γιατί η ΕΑ κάνει maintenance στους servers της.

Αλλά το patch φαίνεται πώς πάει άλλη μια βδομάδα πέρα...

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1124954-ea-servers.html

As for the status of the patch, I have to have a meeting with my boss about it but it won't be this week.
Δημοσ.

Καλα μου φαινεται δεν μπορεσαν να λυσουν τα προβληματα και το πανε απο βδομαδα σε βδομαδα.Το θεμα ειναι αν οντως δεν μπορεσαν ή αν ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ γενικως. χαχαχα

καληνυχτα στην εταιρεια..!!!

Δημοσ.
Τ'είν αυτοίιιιιιιιιιιιιιιι ρρρρρρ(Γεωργίου speakin)

Μαρέσει που το παιχνιδάκι είχε και beta...

το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; :lol:

πάντως, από την τόση αργοπορία του patch, αυτό ΙΣΩΣ σημαίνει ότι είναι το τελευταίο "ουσιασστικό" patch και μετά θα δούμε DLC maps !

• Moderators
Δημοσ.

Άσε τα DLCs μέχρι να φτιαχτεί το παιχνίδιιιιιιι. :P

(εκτός αν βάλουν jets, οπότε "screw balance, I have bombs!" -το οποίο δεν γίνεται βέβαια :P -)

• Moderators
Δημοσ.
Ελπίζω τα DLC maps να έχουν k κάνα jet γιατί βαρέθηκα το game ήδη

Heh, κι εγώ τα θέλω τα jets, αλλά δεν παίζει.

Εκτός αν κάνουν expansion ή κάτι τέτοιο.

Τα jets με περιβάλλον που καταστρέφεται και με τον τρόπο που πέταγαν στο BF2 θα ήταν (πάλι) πολύ δυνατά, οπότε θα χρειαζόταν αλλαγή στο όλο gameplay.

Πάντως για BF3 μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα έχει. :-)

Δημοσ.

Σε συζήτηση στο twitter:

@Bazajaytee Is there anyway you can say what new addition that is causing the crash?

@GamerOfFreedom Signs so far are pointing at SPECACT kits and how they can be selected in game.

https://twitter.com/Bazajaytee

Το payable DLC με τα χαζοskins προκαλεί τα crashes και δεν το κυκλοφορούν ακόμα. Εμείς που δεν ενδιαφερόμαστε καν για αυτό τι φταίμε και δεν το κυκλοφορούν ξεχωριστά, όταν και όποτε μπορούν. Έχουν το autoupdater και ένα hotfix για το μαχαίρι, το smoke στα ελικόπτερα και το stuttering για παράδειγμα δεν έχουμε δει. Σε μερικά πράγματα όντως είναι απαράδεκτοι

Δημοσ.

Οι χάρτες είναι πολύ μικροί για jet παιδιά, θα φτάνεις στη μία άκρη του χάρτη σε 2 sec που να προλάβεις να κάνεις μανούβρες και να στοχεύσεις κλπ. Είπαμε, δεν είναι BF, είναι BF BC...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...