Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Τι ειναι το normal 32 και το hardcore 24?Tα level?

max players

Τον HEL-PX normal δεν μπορώ να τον βάλω στα favorites.

δεν είσαι ο μόνος. Όταν μετά το R7 πήγα να ξαναβάλω τους servers, μου έβγαζε δύο φορές τον ίδιο server... τώρα έχω μόνο τον HC στον οποίο παίζω.

Ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια First Person Shooter μαζι με το COD Black Ops!!!

να φανταστώ ότι έχεις αποταμιεύσει ήδη 100e για το game + 4 maps dlcs ; :rolleyes:

Δημοσ.
Ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια First Person Shooter μαζι με το COD Black Ops!!!

Πως μπορεις να ξερεις αν ειναι καλο,οταν το μονο που εχουμε ειναι κατι teaser trailer....

Τι ειναι το normal 32 και το hardcore 24?Tα level?

Οι αριθμοι (32,24 κ.α) απευθυνονται στον αριθμο των παικτων που χοραει ενας server

Normal ειναι κανονικα το παιχνιδι με ολες τις δυνατοτητες.

Στο hardcore (HC) ειναι πιο ζορικα τα πραγματα και σε αυτο το mode εχεις περιορισμους οπως:

-δεν υπαρχει mini map για να βλεπεις δικους σου και αντιπαλους

-δεν υπαρχει το spot με το q

-"Πεφτεις" πιο ευκολα με 2-3 σφαιρες κ άλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις .Παντως το μεγάλο μειονέκτημα του παιχνιδιού σε σχέση με το mw 2 είναι ότι πρέπει να αδειάσεις 2-3 γεμιστήρες πανω στον αντιπαλο γιανα τον σκοτώσεις.Νομιζω το είχε αναφέρει και ο john αυτό .Χθες εριξα σε εναν με το αντιαρματικο και δεν ψόφησε .Μαλιστα η οβίδα πηγε κατευθείαν πανω του .:lol:

Δημοσ.

Δεν ειναι μειονεκτημα..

Απλα δεν πρεπει να βαρας χυμα οπως στο MW .Αυτο το θεωρω ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ!

Απλα πρεπει να βαρας σιγα σιγα στον αντιπαλο ,να βαρας του στυλ τακ τακ τακ τακ με το ποντικι.

Δημοσ.

Το ιδανικό θα ήταν το bad company 2 με γραφικά modern warfare 2.

Είναι κρίμα που μια τέτοια μηχανή χαραμίζεται με ανύπαρκτο και ρηχό σενάριο στο multi.

Πρόκειται για βελτιωμένο cs, το bc2 είναι σε άλλη κλάση.

Δημοσ.

Ας πουν την γνωμη τους και αλλοι απο δω,να δουμε :)

Μαλλον επειδη ζοριζει το συστημα σου και το παιζεις το BC2 σε χαμηλες ρυθμισεις ,θα το λες,γιατι εχοντας παιξει και τα 2 ,οταν τα χω ολα τερμα στο BC2 απλα φοβερο το αποτελεσμα...

Δημοσ.
Δεν ειναι μειονεκτημα..

Απλα δεν πρεπει να βαρας χυμα οπως στο MW .Αυτο το θεωρω ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ!

Απλα πρεπει να βαρας σιγα σιγα στον αντιπαλο ,να βαρας του στυλ τακ τακ τακ τακ με το ποντικι.

Φαινεται πως εχεις παιξει εσυ πολυ source :lol::lol:.Eμενα απο εκει μου εχει μεινει αυτη η τεχνικη.Αλλα με την μπαζουκα τι τακ τακ μου λες?Μια τακ κανεις και γκρεμιζεται το συμπαν .

Δημοσ.
Ας πουν την γνωμη τους και αλλοι απο δω,να δουμε :)

Μαλλον επειδη ζοριζει το συστημα σου και το παιζεις το BC2 σε χαμηλες ρυθμισεις ,θα το λες,γιατι εχοντας παιξει και τα 2 ,οταν τα χω ολα τερμα στο BC2 απλα φοβερο το αποτελεσμα...

Σε 1920χ1200 ολα high me 2aa και 16χAF τα γραφικα του ειναι κατω απο αυτα του mw2.Βεβαια στο mw2 μιλαμε για textures ενω στο bc2 το περιβαλλον καταστρέφεται .Ισως για αυτο είναι πιο βαρύ το bc2 αν και παιζουν ρολο και αλλα πραγματα πχ μηχανή γραφικών κτλ.

Δημοσ.
Σε 1920χ1200 ολα high me 2aa και 16χAF τα γραφικα του ειναι κατω απο αυτα του mw2

Το συμπερασμα αυτο απο που προεκυψε?Ειμαι ο μονος που θυμαται τα τετραγωνισμενα χαρτια να ανεμιζουν στον αερα στο MW2? Ολα φουλ στις ρυθμισεις τα χα as well.

Μη λεμε τωρα χαζαμαρες.Θα συγκριθουν τα δεντρα και τα κτηρια του MW2 με του BC2?

Δημοσ.
Το συμπερασμα αυτο απο που προεκυψε?Ειμαι ο μονος που θυμαται τα τετραγωνισμενα χαρτια να ανεμιζουν στον αερα στο MW2? Ολα φουλ στις ρυθμισεις τα χα as well.

Μη λεμε τωρα χαζαμαρες.Θα συγκριθουν τα δεντρα και τα κτηρια του MW2 με του BC2?

ρε παιδιά, το mw2 βασίζεται στη μηχανή του cod4 που βασίζεται στη μηχανή του cod2 που βασίζεται κοκ. Μιλάμε για μηχανή 5 χρόνων, βελτιστοποιημένη στην τρίχα.

Από την άλλη όμως μιλάμε και για μία μηχανή για χάρτες 5x5 (άντε 6x6 με τερματοφύλακες), χωρίς destructive enviroments (μην πει κανείς για τα τζάμια που σπάνε..........), χωρίς οχήματα και εκρήξεις όπου η μάνα χάνει το παιδί και το παιδί τη μάνα κτλ κτλ.

Άλλο φρούτο το ένα, άλλο το άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...