Athanasios2104 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ για να κάνεις base rape σε rush όταν είσαι attacker είναι να περιμένεις στα spawn σημεία και τέτοια φτηνά κόλπα δεν τα κάνω ούτε τα χρειάζομαι. ΑΝ λέγεται αυτό base rape, γιατί και τα m-coms είναι στην βάση τους! σαν attacker δεν υπάρχει base rape, ορθόν. Τι να πω, μάλλον σε πέρασαν για defender? Υπάρχει ωστόσο spawn rape. Το οποίο πάλι είναι αμφιλεγόμενο, γιατί μπορείς να κάνεις kills περιμένοντας η υπόλοιπη squad/team να κάνει plant. Δλδ ναι μεν τον σκοτώνεις στο spawn του (αν και υπάρχει spawn protection), άλλα σκοπός σου δεν είναι το spawn kill... αν με πιάνεις. Tέσπα μην σκας, 8000 servers υπάρχουν
memix Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Κάπου πήρε το μάτι μου ότι έχουμε μέλη από το HeSC clan εδώ? Είπα να παίξω στον server τους απόψε και με kickaran σε Rush mode, καθώς ήμουν στους Attackers, για το λόγο Attacking enemy base. Xfire link 'Αμα ήταν για κάποιο λόγο πχ ότι θέλαν χρόνο να μάθουν να παίζουν ή κάτι τέτοιο να πω εντάξει, αλλά τέτοιοι λόγοι είναι απλά γελοίοι και πρωτάκουστοι και μόνο για αυτό το λόγο μπένω στον κόπο να το ποσταρω. Δεν πήγα στην βάση τους όταν ήμουν defender, ΔΕΝ ήταν conquest, ήταν rush σε Port Valdez και ήμουν attacker. Καλημερα ειμαι ενας απο τους admin στους HeSC . Δεν ειμουν μεσα την ωρα που σε εκαναν kick . Αν μπορεις να μου πεις το ονομα του παιχτη που επεζες να το κοιταξω , μπορει να εγινε και απο λαθος. Οτι και να βρω θα σου απαντησω HeSC Memix Μιχαλης Υ.Γ αν τυχον εχει οποιοσδηποτε προβλημα στο server μας ας το γραψει εδω ειτε μπορει να μπει στο site μας και να postαρει εκει Επεξ/σία 22 Μαΐου 2010 από memix
Insignificant Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Καλημέρα και σε σενα. lazy_bum είναι το nick μου όπως έχω στην υπογραφή και στο XF. Προειδοποίηση δεν υπήρξε, και μόλις συνέβη οι φίλοι μου κάθησαν ~5 λεπτά μέσα και ρωτούσαν για ποιο λόγο χωρίς να πάρουν απάντηση
memix Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Καλησπερα , αργησα λιγο να απαντησω αλλα περιμενα τον Admin που ηταν εχτες το βραδυ στον server. Καταλαθος εγινε το ban στον server , εχεις γινει unban . To ban ηταν για αλλο παιχτη αλλα καταλαθος και απο κολημα του προγραμματος πατηθηκε καταλαθος τον κουμπι του ban 2 φορες και σε πηρε και εσενα η μπαλλα Συγνωμη για αυτο και μπορεις οποτε θελεις να μπαινεις στον server μας. Υ.Γ Ενημερωτικα 2 βασικους κανονες εχουμε στον server , οχι Baserape γιατι γινεται ban για 24 ωρες και οχι gustav spam γιατι γινεται kick
jkavuras Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Καλησπέρα παιδιά,πως μπορώ να γίνω μέλος σας;; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
konstantinos77 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Eχει παρατηρησει κανεις οταν παιζει multi ενα στιγμιαιο flash μαυρο που κανει η εικονα ή μονο σε μενα ειναι ?Το παιχνιδι σε ολα full παντως μου τρεχει οκ αλλα αυτο το flash to κανει καποιες στιγμες.Δεν ξερω μηπως φταει η συνδεση ...Ειναι σαν να ανοιγοκλεινω τα ματια μου ενα τετοιο πραγμα φανταστειτε
pappous_soulis Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Eχει παρατηρησει κανεις οταν παιζει multi ενα στιγμιαιο flash μαυρο που κανει η εικονα ή μονο σε μενα ειναι ?Το παιχνιδι σε ολα full παντως μου τρεχει οκ αλλα αυτο το flash to κανει καποιες στιγμες.Δεν ξερω μηπως φταει η συνδεση ...Ειναι σαν να ανοιγοκλεινω τα ματια μου ενα τετοιο πραγμα φανταστειτε Το κάνει και σε μένα περιστασιακά. http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/520082.page
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Σας πέφτουν τα frames όταν γίνεται arm κάποιο station?
konstantinos77 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Το κάνει και σε μένα περιστασιακά.http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/520082.page Σωστος...το διαβασα και εγω στο forum του bc οπου το εχουν πολλοι κυριως με nvidia. Ρε παιδια κανενας ελληνικος server .Ελεος δεν τους μπορω τους ξενους
Athanasios2104 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Σωστος...το διαβασα και εγω στο forum του bc οπου το εχουν πολλοι κυριως με nvidia.Ρε παιδια κανενας ελληνικος server .Ελεος δεν τους μπορω τους ξενους όπως το ξαναείπαμε κάπου στις... 115 σελίδες, υπάρχουν "ελληνικών συμφερόντων", όχι "ελληνικής έδρας". Ωστόσο και για ευρωπαικούς servers το παιχνίδι δεν έχει πρόβλημα με lag, αν έχεις καλή γραμμή. Μερικοί ελληνικοί servers: HEL-PX, HEAT, HeSC, Kastro, GROF (τολμώ να πω...) Για τους δικούς μας (HEL-PX) είτε βάζεις στο search τα αρχικά, είτε greek και στους βγάζει. Ένας normal 32αρης, ένας hardcore 24αρης (32αρης και αυτός μετά το patch).
danisnd_1991 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια First Person Shooter μαζι με το COD Black Ops!!!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Τον HEL-PX normal δεν μπορώ να τον βάλω στα favorites.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα