Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Το είχαν προγραμματίσει για την προηγούμενη. Αλλά λόγω προβλημάτων πήγε σε αυτή. Λόγω άλλων προβλημάτων πήγε στην επόμενη.
SlackulatoR Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Γι αυτό ίσως να είναι καλύτερη η μη ανακοίνωση ημερομηνιών νέου patch κτλ. Τώρα έχει κάνει κακή εντύπωση. Αλλά μην τους δικαιολογούμε, το παιχνίδι έπρεπε να ήταν bug free από το release date τι την ήθελαν τη beta; Μου φαίνεται επίτηδες αφήνουν κάποια bugs και τα φτιάχνουν με διάφορα "patch" ώστε να νομίζει ο κόσμος πως δεν παράτησαν το developing του game και να υπάρχει ενδιαφέρον.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δυστυχώς η DICE πάντα αφήνει ένα κάρω bugs μέσα. Το θέμα είναι πως δεν βγάζει μερικά hotfixes για κάποια πράγματα (ΜΑΧΑΙΙΙΙΙΡΙΙΙΙΙΙΙΙ) και περιμένουμε τα μεγάλα patches να τα διορθώσουν.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Ο browser παρόλο που με το τελευταίο patch βελτιώθηκε σε ταχύτητα, παραμένει το πιο μαλακισμένο σημείο του game. Παράκληση: Μη πιλοτάρετε ελικόπτερα αν δεν το γνωρίζετε το άθλημα ρε παιδιά
chill Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Παράκληση:Μη πιλοτάρετε ελικόπτερα αν δεν το γνωρίζετε το άθλημα ρε παιδιά True αλλά πως θα μάθουμε? Και μην μου πεις να πάω σε άδειο server, δεν είναι το ίδιο να πιλοτάρεις το ελικόπτερο για αναψυχή και το ίδιο κάτω από ομοβροντία εχθρικών πυρών, έχοντας στα χέρια σου την ζωή των συμπολεμιστών σου Ένα από τα ελικόπτερα που έχει μέσα ονομάζεται black hawk. Ε όποτε το πιάνω εγώ στα χέρια μου γίνεται αυτόματα σαν τον τίτλο της ταινίας Black Hawk . . . . . . . . . DOWN Το άλλο το pew pew το πετάω μια χαρά όμως
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Το Black Hawk αν χρησιμοποιηθεί σωστά (και δεν το ρίξουν πολύ γρήγορα) είναι πολύ καταστρεπτικό. Θυμάμαι και στο BF2 με τα "laser miniguns" όπως τα έλεγαν που απλά σκότωναν τους πάντες μόλις τους άγγιζες. Φυσικά τα έκαναν τόσο nerf μετά που οι σφαίρες έκαναν γκελ όταν ακούμπαγαν χαρτί.
pappous_soulis Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Ο browser παρόλο που με το τελευταίο patch βελτιώθηκε σε ταχύτητα, παραμένει το πιο μαλακισμένο σημείο του game. true.dat Έχει αρκετά bugs, και το feel που έχει το interface αφήνει άσχημη εντύπωση. Τα δε favorites είναι γ@μημένα. Τους μισούς και βάλε servers μου τους δείχνει σαν offline, ενώ πάντα θα έχει ένα server που θα τον δείχνει δυο φορές στη λίστα.
Athanasios2104 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Το είχαν προγραμματίσει για την προηγούμενη.Αλλά λόγω προβλημάτων πήγε σε αυτή. Λόγω άλλων προβλημάτων πήγε στην επόμενη. Από όσο γνωρίζω το πρόβλημα έγκειται στη Server Version του patch. Τώρα για να καταλάβετε είναι R15, όχι R12. Άλλα επειδή και η R15 είναι unstable, το πάνε για R16. Καλύτερα πάντως να αργίσουν το patch (που κατ'εμε είναι το ΠΙΟ σημαντικό από όσα έχουν βγει ως τώρα) και να το βγάλουν σένιο, παρά να κάνουν καμιά πατέντα και μετά να έχουμε μεν back-stabbing άλλα να μην σκοτώνουν τα όπλα από πίσω!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 παρά να κάνουν καμιά πατέντα και μετά να έχουμε μεν back-stabbing άλλα να μην σκοτώνουν τα όπλα από πίσω!! Θα έλεγα "σιγά μην γίνει ποτέ κάτι τέτοιο", αλλά η εμπειρία και η DICE μου έχουν δείξει ότι τα πάντα είναι πιθανά.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Το black hawk είναι αυτό που πετάει ομοβροντίες ρουκετών; Δε μου λέτε, γίνεται πιο εύκολος ο χειρισμός με χειριστήριο για flight simulators, ή τσάμπα το έξοδο;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Το black hawk είναι αυτό που πετάει ομοβροντίες ρουκετών;Δε μου λέτε, γίνεται πιο εύκολος ο χειρισμός με χειριστήριο για flight simulators, ή τσάμπα το έξοδο; Το Blackhawk είναι το μεταγωγικό ελικόπτερο των Αμερικανών.
Athanasios2104 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Το black hawk είναι αυτό που πετάει ομοβροντίες ρουκετών;Δε μου λέτε, γίνεται πιο εύκολος ο χειρισμός με χειριστήριο για flight simulators, ή τσάμπα το έξοδο; τσάμπα τα έξδοα
Insignificant Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Κάπου πήρε το μάτι μου ότι έχουμε μέλη από το HeSC clan εδώ? Είπα να παίξω στον server τους απόψε και με kickaran σε Rush mode, καθώς ήμουν στους Attackers, για το λόγο Attacking enemy base. Xfire link 'Αμα ήταν για κάποιο λόγο πχ ότι θέλαν χρόνο να μάθουν να παίζουν ή κάτι τέτοιο να πω εντάξει, αλλά τέτοιοι λόγοι είναι απλά γελοίοι και πρωτάκουστοι και μόνο για αυτό το λόγο μπένω στον κόπο να το ποσταρω. Δεν πήγα στην βάση τους όταν ήμουν defender, ΔΕΝ ήταν conquest, ήταν rush σε Port Valdez και ήμουν attacker.
Athanasios2104 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Κάπου πήρε το μάτι μου ότι έχουμε μέλη από το HeSC clan εδώ? Είπα να παίξω στον server τους απόψε και με kickaran σε Rush mode, καθώς ήμουν στους Attackers, για το λόγο Attacking enemy base. Xfire link 'Αμα ήταν για κάποιο λόγο πχ ότι θέλαν χρόνο να μάθουν να παίζουν ή κάτι τέτοιο να πω εντάξει, αλλά τέτοιοι λόγοι είναι απλά γελοίοι και πρωτάκουστοι και μόνο για αυτό το λόγο μπένω στον κόπο να το ποσταρω. Δεν πήγα στην βάση τους όταν ήμουν defender, ΔΕΝ ήταν conquest, ήταν rush σε Port Valdez και ήμουν attacker. μάλλον θα νόμιζαν ότι έκανες base rape
Insignificant Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ για να κάνεις base rape σε rush όταν είσαι attacker είναι να περιμένεις στα spawn σημεία και τέτοια φτηνά κόλπα δεν τα κάνω ούτε τα χρειάζομαι. ΑΝ λέγεται αυτό base rape, γιατί και τα m-coms είναι στην βάση τους! Επεξ/σία 22 Μαΐου 2010 από Insignificant
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα