pappous_soulis Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Τι θα περιλαμβάνει; http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3331805&postcount=1088 Πολλά και καλά..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Φτιάχνει το μαχαίρι. (αυτό ενδιαφέρει εμένα. Έχω να παίξω μέρες λόγω αυτού.)
Athanasios2104 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Ναι, αλλά λόγω αλλαγών της τελευταίας στιγμής, πήγε για αυτή την εβδομάδα. ελπίζω μετά από αυτό το patch να βγάλουν κανά 1-2-3 νέους χάρτες... μία Camp G, Cerbere Landing και Karkhand για την ακρίβεια
pappous_soulis Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Τι λιώσιμο έχει πέσει στην Karkhand... Καμιά Dragon Valey θα λέει να βάλουν επίσης, ή την Sharqi Peninsula.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Strike at Karkand με κτίρια που γκρεμίζονται; Χμ... γιατί όχι;
Athanasios2104 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Ένα δικό μου EPIC FAIL πριν από λίγο... Είμαστε Laguna Presa (Rush), τελευταία περιοχή (μετά το ποτάμι δλδ), και κρύβομαι πίσω από κάτι container κοντά στο plant site B (που είναι το ανοιχτό, το Α είναι μέσα στην καλύβα). Κάνει spawn ένας δικός μου πάνω μου και τρέχει να το κάνει plant. Γρήγορα εγώ κοιτάω προς το μέρος του να ρίξω smoke για να τον καλύψω, σημαδεύω, βαράω και... πάρ'τον κάτω Να ήξερα πότε θα κάνω epic fails να τα έπαιρνα βίντεο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Ένα δικό μου EPIC FAIL πριν από λίγο... Είμαστε Laguna Presa (Rush), τελευταία περιοχή (μετά το ποτάμι δλδ), και κρύβομαι πίσω από κάτι container κοντά στο plant site B (που είναι το ανοιχτό, το Α είναι μέσα στην καλύβα). Κάνει spawn ένας δικός μου πάνω μου και τρέχει να το κάνει plant. Γρήγορα εγώ κοιτάω προς το μέρος του να ρίξω smoke για να τον καλύψω, σημαδεύω, βαράω και... πάρ'τον κάτω Να ήξερα πότε θα κάνω epic fails να τα έπαιρνα βίντεο Του έριξες την smoke nade στο κεφάλι;
Athanasios2104 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Του έριξες την smoke nade στο κεφάλι; στην περιοχή της λεκάνης, "σημάδευα" προς το έδαφος όμως (βέβαια στο HC χωρίς crosshair, μπορεί να σημάδευα πιο ψηλά). Μάλλον τον πέτυχα σπονδυλική στήλη...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Καλά, όπου και να τον πήρε δηλαδή, τον "κάλυψες" κανονικά. Σκέφτομαι μήπως δοκιμάσω κι εγώ την smoke nade. Να δω πόσο βοηθάει.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Την χρησιμοποιώ αρκετά την smoke, ειδικά όταν έχουμε θέμα με snipers ή είμαστε καθηλωμένοι. Ο Browser τελικά, μάλλον είναι το χειρότερο σημείο του παιχνιδιού. 'Eχει σταθεί αδύνατο να προσθέσω τον normal HEL-PX, ενώ τον hardcore όταν τον κάνω add τον βλέπω εις διπλούν! Επεξ/σία 18 Μαΐου 2010 από _BASSstarlet_
GrafeioTeleton Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Ο Browser τελικά, μάλλον είναι το χειρότερο σημείο του παιχνιδιού. 'Eχει σταθεί αδύνατο να προσθέσω τον normal HEL-PX, ενώ τον hardcore όταν τον κάνω add τον βλέπω εις διπλούν! Και ελεγα και εγω οτι ειναι δικο μου φταιξιμο.... Μια ερωτησουλα-Το pin για το order and defend in squad πως γινεται???
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Aυτό το "order" το πέτυχα προχθές, και (μάλλον) έχει να κάνει με το επιτυχές bomb arming, αφού έχεις δώσει εντολή στο squad.
LuciferX Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Ποτε θα βγει αυτο το patch-ακι επιτελους ρε παιδια?Χαμος εχει γινει.Η friend list τα χει φτυσει τελειως... Υ.Γ: KostasGR ingame....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 "Την επόμενη βδομάδα". Eπεισόδιο του Dragonball Z έχει καταντήσει.
LuciferX Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Νομιζα οτι για αυτην την βδομαδα το χαν προγραμματισει... Οτι να ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα