Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παίδες εμένα αν και συνδέεται κανονικότατα δε μου βρίσκει games. Πατάω play now στο multiplayer, κάνω login κανονικά και κάθε φορά μου γράφει "WE COULD NOT FIND ANY GAMES. PLZ TRY AGAIN LATER". Όταν βάζω server browser δε μου βρίσκει κανένα server. Έχω τσεκάρει το firewall κι επιτρέπει την πρόσβαση. Τι μπορεί να φταίει? Έπρεπε να έχω κάνει κάποιο updtae ή κάτι παρόμοιο? Κι αν ναι πώς?

το play now διάβασα στο twitter ότι είναι απενεργοποιημένο..Και να κάνουμε server browser όπως λες ότι έκανες ήδη ..Είδες τί φίλτρα είναι ανοιχτά;

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν είχε κάνει update όπως το υποψιαζόμουν. Αυτή τη στιγμή κάνω το update κι ελπίζω να πάνε όλα καλά. Ευχαρηστώ για την απάντηση:)

Δημοσ.

Δεν είχε κάνει update όπως το υποψιαζόμουν. Αυτή τη στιγμή κάνω το update κι ελπίζω να πάνε όλα καλά. Ευχαρηστώ για την απάντηση:)

Δημοσ.

Για όσους ενδιαφέρονται έχω φτιά3ει στο facebook ένα group για όσους παίζουν BATTLEFIELD: Bad Company 2 σε οποιαδήποτε κονσόλα έτσι ώστε να β΄ρισκονται οι Έλληνες μεταξύ τους και να κανουν squad. Εγώ παίζω σε PS3 και δεν ξερω πως είναι στο pc, αν δλδ έχει private servers κτλ.

http://www.facebook.com/home.php#!/group.php?gid=117079074994434&v=info

Δημοσ.

Αθανασιε στον server σου κανουν με το ετσι θελω kick.Σου εστειλα και p.m.

Στο guild σου εχεις ατομα που μολις πεθαινουν τους φταινε ολα και κανουν οτι θελουν.

Δημοσ.

ναι εμενα με εχει κανει 4 φορες kick μεχρι τωρα ο zeus-gr και την τελευταια φορα με σχολιο εισαι πολυ μικρος να ασχοληθω

Μαλλον αυτος ειναι πολυ μεγαλος

Απλα ο Αθανασιος δεν ξερω γιατι δινει rights

Δημοσ.

Αίαντα, σου απάντησα στο pm. Κάνε ένα post στο forum μας να τα πεις χύμα (σοβαρά μιλάω), έγω τους τα έχω πει άπειρες φορές, τα έχω κάνει και stickies.

Προσωπικά ασχολούμαι μόνο με τον HC server όπου και παίζω σχεδόν αποκλειστικά.

Δημοσ.
Αίαντα, σου απάντησα στο pm. Κάνε ένα post στο forum μας να τα πεις χύμα (σοβαρά μιλάω), έγω τους τα έχω πει άπειρες φορές, τα έχω κάνει και stickies.

Προσωπικά ασχολούμαι μόνο με τον HC server όπου και παίζω σχεδόν αποκλειστικά.

Ναι ευχαριστω και για το ενδιαφερον σου και για την αμεση απαντηση σου.

Σου απαντησα και θα το κανω ποστ και στο forum σου.

Εννοειται οτι με κανενα αλλο παιδι δεν ειχα το παραμικρο προβλημα.

• Moderators
Δημοσ.
Ρε παίδες, δεν ήταν να βγάλουν update τη βδομάδα που πέρασε?

Ναι, αλλά λόγω αλλαγών της τελευταίας στιγμής, πήγε για αυτή την εβδομάδα. :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...