_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μεταξύ των δυό μου ποστ, ήταν ένα από νέο user-spammer που είχε βάλει link με cheats.
LuNaTiC Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Γειααα και απο μενα ! Φυσικα δεν εκατσα να διαβασω 110 σελιδες για το game ... χεχε.. Σημερα κατεβασα το game απλα να το δω λιγο offline και μου φανηκε αρκετα ωραιο. Αν μπορεσω να βρω χρονο αναμεσα σε WOW και Starcraft2 beta θα ηθελα να το παιξω και online ...αν βεβαια "ψηθουνε" και κανα δυο φιλοι μου... Το game online ειναι καλο ? Πειτε μου καμια αποψη αξιζει να το αγορασω ? επισης αν αξιζει να επιλεξω την εκδοση με τα πιο πολλα "καλουδια"? ...εαν ισχιευ ακομα φυσικα. Ειναι αυτη τη στιγμη το BC2 ...το καλυτερο στο ειδος του κατα τη γνωμη σας? Ευχαριστω
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Το παιχνίδι λέει πολύ, αλλά θες καλή ομάδα για να το ευχαριστηθείς στο έπακρο στο multiplayer. Την έκδοση με τα καλούδια δεν την χρειάζεσαι. Απλά σου ξεκλειδώνει μερικά πράγματα από την αρχή, χωρίς να χρειαστεί να πας στα levels τους. Αλλά μιας και τα πάντα ξεκλειδώνονται εύκολα και με την κανονική είσαι μια χαρά. Κατά την γνώμη μου, είναι το καλύτερο στο είδος του, αλλά πάντα είμουν fan των Battlefield, οπότε δεν είμαι τρελά αντικειμενικός.
Deponakias Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Γειααα και απο μενα ! Φυσικα δεν εκατσα να διαβασω 110 σελιδες για το game ... χεχε..Σημερα κατεβασα το game απλα να το δω λιγο offline και μου φανηκε αρκετα ωραιο. Αν μπορεσω να βρω χρονο αναμεσα σε WOW και Starcraft2 beta θα ηθελα να το παιξω και online ...αν βεβαια "ψηθουνε" και κανα δυο φιλοι μου... Το game online ειναι καλο ? Πειτε μου καμια αποψη αξιζει να το αγορασω ? επισης αν αξιζει να επιλεξω την εκδοση με τα πιο πολλα "καλουδια"? ...εαν ισχιευ ακομα φυσικα. Ειναι αυτη τη στιγμη το BC2 ...το καλυτερο στο ειδος του κατα τη γνωμη σας? Ευχαριστω Kοιτα το bf δεν ειναι οτι το ευκολοτερο... Αμα δεν εχεις πειρα στην αρχη θα σου σπασει τα νευρα γιατι θα σε σκοτωνουν συνεχεια Οταν αρχισεις και μπαινεις στην φιλοσοφια του τοτε αρχιζουν και γινονται πιο ευκολοτερα τα πραγματα... Απλα στο bf δεν μετραει το σκιλ οπως στο cod!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μεταξύ των δυό μου ποστ, ήταν ένα από νέο user-spammer που είχε βάλει link με cheats. Και γω νομιζα οτι την ελεγες στον palamosteliaro για καποιο λογο. LuNaTiC, το παιχνιδι online γαμει. Πριν απο αυτο επαιζα συνεχεια το mw2 και εχω να πω οτι το bad company 2 ειναι κλασης ανωτερο στον online τομεα. Αρα, ναι, ειναι το καλυτερο στο ειδος του μεχρι στιγμης.
Athanasios2104 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 R8 / R12 update next week. Μπορείτε να δείτε το full changelog εδώ. Εγώ κρατάω μόνο τα εξής... Server - Some potential sources for lag/rubberbanding have been eliminatedServer - The old reserved slots has been replaced by a kick-on-demand system like in BF2 Server - Log file for server admins: all remote admin interface commands/events are logged Server - Log file for server admins: major server events + all chat messages are logged Server - Idle kick is controllable Server - Profanity filter can be disabled Server - Teamkill-kick system is controllable Server - Ticket counts and bleed rate are controllable per-level Server - Infantry only mode available per-level Server - Initial spawn delay and respawn delay are adjustable Server - Server description can be up to 400 characters, and use "|" for line breaks Server - Banlist can contain up to 10.000 entries Server - reduced latency in packet handling Server Browser - Servers are sorted into 3 categories: Normal, Modified, Hardcore depending on their settings Client - Vsync bugfixed for DX10/DX11 Client - New chat system allows chatting when dead (but not during end of round) and keeps a 100 lines log Πραγματικά, ίσως το πιο σημαντικό update από τότε που βγήκε το παιχνίδι. Και ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΘΑΛΑΣΣΑ άλλα κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που λέει το changelog, το παιχνίδι θα έχει γίνει Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο , όπως θα έπρεπε να είναι από την day 1 άλλα... κάλιο αργά παρά ποτέ. Αν βγάλουν και Camp Gibraltar + Cerbere Landing + Karkhand, θα τους στείλω λουλούδια - no kidding Μπράβο στην DICE γιατί νομίζω μέσα από όλη αυτήν την προσπάθεια, απώτερος στόχος είναι το τέλειο BF3. PS: Άντε να βάλουμε minimap στον HC (Modified) να γίνει χαμός!!
pappous_soulis Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Ευχάριστα νέα (ειδικά για το lag και το chat system) αλλά δε βλέπω να αναφέρει fix για το μαχαίρι... edit: άκυρο, το αναφέρει στο link
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Πράγματι αν δεν χαλάσουν κάτι άλλο, τότε πρέπει να γίνει πολύ καλή δουλειά. Επιτέλους θα μαχαιρώνουμε πάλι από πίσω! (άντε γιατί απόψε τα πήρα -τα @@ μου-)
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Παίδες μετά από καιρό(πάνω από μήνα),είπα να μπω να παίξω..Το ανοιξα,έκανε τα updates που είχε να κάνει..Και παω να κάνω log in τώρα...έλα ντε που δεν κάνει...Βγάζει πρώτα μήνυμα, unable to log in..πατάω retry και μου βγάζει κιάλλο μήνυμα,ότι με έκανε sign out επειδή υπήρχαν πολλαπλά log ins από το account μου..Τί παίζει;;
Parapas Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Παίδες μετά από καιρό(πάνω από μήνα),είπα να μπω να παίξω..Το ανοιξα,έκανε τα updates που είχε να κάνει..Και παω να κάνω log in τώρα...έλα ντε που δεν κάνει...Βγάζει πρώτα μήνυμα, unable to log in..πατάω retry και μου βγάζει κιάλλο μήνυμα,ότι με έκανε sign out επειδή υπήρχαν πολλαπλά log ins από το account μου..Τί παίζει;; http://twitter.com/OfficialBfbc2
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) http://twitter.com/OfficialBfbc2 ναι,ευτυχώς μου έκοψε και μπήκα και το διάβασα..Αλλά μέχρι να το κάνω....έκανα unistall το παιχνίδι,και τώρα το κάνω πάλι install . Τα map packs πώς τα κατεβάζουμε; Επεξ/σία 11 Μαΐου 2010 από xtrmsnpr
Aias Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 ναι,ευτυχώς μου έκοψε και μπήκα και το διάβασα..Αλλά μέχρι να το κάνω....έκανα unistall το παιχνίδι,και τώρα το κάνω πάλι install . Τα map packs πώς τα κατεβάζουμε; Εγω την γλιτωσα με RTFD του router επειδη νομιζα οτι κολλησε η συνδεση
Tassos77 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Ρε παίδες εμένα αν και συνδέεται κανονικότατα δε μου βρίσκει games. Πατάω play now στο multiplayer, κάνω login κανονικά και κάθε φορά μου γράφει "WE COULD NOT FIND ANY GAMES. PLZ TRY AGAIN LATER". Όταν βάζω server browser δε μου βρίσκει κανένα server. Έχω τσεκάρει το firewall κι επιτρέπει την πρόσβαση. Τι μπορεί να φταίει? Έπρεπε να έχω κάνει κάποιο updtae ή κάτι παρόμοιο? Κι αν ναι πώς?
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Ρε παίδες εμένα αν και συνδέεται κανονικότατα δε μου βρίσκει games. Πατάω play now στο multiplayer, κάνω login κανονικά και κάθε φορά μου γράφει "WE COULD NOT FIND ANY GAMES. PLZ TRY AGAIN LATER". Όταν βάζω server browser δε μου βρίσκει κανένα server. Έχω τσεκάρει το firewall κι επιτρέπει την πρόσβαση. Τι μπορεί να φταίει? Έπρεπε να έχω κάνει κάποιο updtae ή κάτι παρόμοιο? Κι αν ναι πώς? το play now διάβασα στο twitter ότι είναι απενεργοποιημένο..Και να κάνουμε server browser όπως λες ότι έκανες ήδη ..Είδες τί φίλτρα είναι ανοιχτά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα