Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπιζω σοβαρο προβλημα με το συγκεκριμενο παιχνιδι και θα ηθελα να ρωτησω αν και εσεις αντιμετωπιζετε αυτο το προβλημα!Προχθες αγορασα το παιχνιδακι αφου επαιξα καμια ωρα αργοτερα διαπιστωσα οτι τα ματια ειχαν κοκκινισει κατι που δεν μου εχει ξανασυμβει ΠΟΤΕ με αλλο παιχνιδι(wow εκλεινα 5 ωρα παιζοντας...)Να προσθεσω επισης οτι παιζω κυριως απογευματινες ωρες σε πολυ καλα φωτισμενο χωρο και οπως ειπα και πριν το πολυ καμια ωρα!!

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Αντιμετωπιζω σοβαρο προβλημα με το συγκεκριμενο παιχνιδι και θα ηθελα να ρωτησω αν και εσεις αντιμετωπιζετε αυτο το προβλημα!Προχθες αγορασα το παιχνιδακι αφου επαιξα καμια ωρα αργοτερα διαπιστωσα οτι τα ματια ειχαν κοκκινισει κατι που δεν μου εχει ξανασυμβει ΠΟΤΕ με αλλο παιχνιδι(wow εκλεινα 5 ωρα παιζοντας...)Να προσθεσω επισης οτι παιζω κυριως απογευματινες ωρες σε πολυ καλα φωτισμενο χωρο και οπως ειπα και πριν το πολυ καμια ωρα!!

Αν παίζεις με Vsync ON, τότε να ξέρεις ότι το VSync απενεργοποιείται κάθε φορά που ανοίγεις το παιχνίδι, άσχετα αν το είχες και ακόμη σου λέει "ON". Ένα fraps άμα τρέξεις θα το καταλάβεις.

Αυτό με το VSync είναι γνωστό bug εδώ και καιρό, δεν ξέρω αν θα διορθωθεί, το θέμα όμως είναι ότι είναι υπαρκτό. Η "λύση" προς το παρόν είναι (εφόσον το VSync λέει "ON") να αλλάξεις σε άλλη τυχαία ανάλυση και μετά ξαναβάζεις την κανονική ανάλυση που έχεις. Αν δεν βρίσκεις κουραστικό αυτό το "trick", το κάνεις, εγώ προσωπικά σταμάτησα να το κάνω και ας έχω tearing σε κάποιες στιγμές.

Στο διά ταύτα, θέλω να πω ότι μπορεί το πρόβλημά σου να οφείλεται σε αυτό το bug. ειδικά αν έχεις συνηθίσει να παίζεις με VSync ON, τότε το παραμικρό tearing μπορεί να σε κουράσει. Εγώ χρόνια τώρα είχα το vsync (μόνο στο lost planet θυμάμαι το έβαλα, πάλι λόγω tearing), ίσως για αυτό δεν με πειράζει.

---------

Εκτός από όλα τα παραπάνω, πρέπει να λάβεις υπόψη ότι το BC2 και κάθε fps δεν επηρεάζουν τον εγκέφαλο > μάτια όπως ένα WoW/RPG. Τα FPS ειδικά του τύπου η-μάνα-χάνει-το-παιδί-και-το-παιδί-τη-μάνα είναι σαν "burn tests", για αυτό και θέλει προσοχή η διάρκεια. Επομένως 5 ώρες fps δεν ισοδυναμούν με 5 ώρες RPG, όπως και 5 ώρες RPG δεν ισοδυναμούν με 5 ώρες tetris, αν με πιάνεις.

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ ftw ;)

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους στο φόρουμ!

Από χθες αντιμετωπίζω το εξής κουλό. Με το που ξεκινάω ένα παιχνίδι, ο παίκτης μου αρχίζει και κάνει τυχαίες κινήσεις μόνος του. Απ όλα τα καλά: περπατάει, σημαδεύει, πυροβολεί κλπ....

Το θέμα είναι ότι και αφού κλείσω το παιχνίδι συνεχίζονται τα ίδια κόλπα. Σαν να πατιούνται δλδ τα πλήκτρα αυτά. Ανοίγω το notepad για να δώ τί πατιέται και προφανώς είναι τυχαίοι συνδιασμοί των "wasd, space, δεξί/αριστερό κλίκ".

Τί παίχτηκε ρε παιδιά? Ρούφηξα κανένα bot παίζοντας στο ίντερνετ? Το παιχνίδι το απεγκατέστησα και το ξαναεγκατέστησα αλλά τζίφος.

Δημοσ.

σου εφιστω τη προσοχη οτι η τορρεντατζιδικη εκδοση δημιουργει τετοιου ειδους προβληματα...και συχνα σου αχρηστευει τη χρηση του mouse και μετα το κλεισιμο του παιχνιδιου...δες ενα σχολιο πχ...

''help me... i'm having a problem with the control.. i just started to play but in the beginning my mouse and keyboard are not responding properly.. when i move my mouse it turns right and when i press my move left key (A) it move to right.. help.. did i miss something here to be installed?''

αν επεσα μεσα...πετα τη και κανε επαναφορα συστηματος

Δημοσ.

Aυτά τα παλαβά τα κάνει όταν δεν μπει σωστά το <<ράγισμα>>.

Δεν συνεχίζονται όμως και στο desktop.

Αυτό μπορεί να οφείλεται αλλού.

Δημοσ.

Καταρχήν να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας.

Το παιχνίδι το έχω αγοράσει (αφού λέω ότι παίζω στο internet ωρέ αδέλφια)

Joystick δεν έχω. Επειδή είμαι χωρίς firewall (μου αρέσει να κυκλοφορώ ξεβράκωτος τα καλοκαίρια:lol:) πιστεύω ότι με χτυπήσανε με κανένα περίεργο ιο/bot που δεν τον πιάνει το Kaspersky (το οποίο επίσης έχω αυθεντικό)

Λέτε να στείλω στην ΕΑ ή θα πάει στον βρόντο?

Δημοσ.

Report sent, καραγκιοζάκο.

Με το τελευταίο parch διαπίστωσα βελτίωση στην ταχύτητα του browser, και επιτέλους τα όπλα όπως τα φτιάχνεις έτσι μένουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...