Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ωχ ωχ, άλλος ένας Έλληνας που διαπρέπει στας Ευρώπας, είναι (θα) περήφανος που κατάγεται από αυτόν τον ευλογημένο τόπο, αλλά (μάλλον) δεν ξέρει να μιλάει ελληνικά..

Δημοσ.

Έπαιξα λιγάκι χτες το βράδυ και βρήκα τους 10.4 εξαιρετικούς

- Αφενός, τα loading times όπως είχε πει και ο Ghost πήγαν περίπατο. Ολίγον τι περίεργο, πάντα το πρώτο spawn το έκανα πάνω σε κάποιον, τώρα είμαι στην ώρα μου μέσα

- Αρκετά καλύτερο frame rate. Μόνο κατά το πρώτο spawn έχει χαμηλά fps μετά πάει εξαιρετικά συγκριτικά με τους 10.3

Δημοσ.

Έχει παρατηρήσει κανείς προβλήματα με το tracer dart? Όποτε ρίχνω σε κάποιο όχημα κολλάει αλλά μετά από ένα απροσδιόριστο αν και σύντομο χρονικό διάστημα (μερικές φορές μάλιστα επί τόπου) εξαφανίζεται το τετραγωνάκι που κάνει lock-on και πρέπει να του ξαναρίξω. Και αυτό μετά το τελευταίο patch.

Any ideas?

Δημοσ.
Έχει παρατηρήσει κανείς προβλήματα με το tracer dart? Όποτε ρίχνω σε κάποιο όχημα κολλάει αλλά μετά από ένα απροσδιόριστο αν και σύντομο χρονικό διάστημα (μερικές φορές μάλιστα επί τόπου) εξαφανίζεται το τετραγωνάκι που κάνει lock-on και πρέπει να του ξαναρίξω. Και αυτό μετά το τελευταίο patch.

Any ideas?

μήπως το κάνουν repair? μου έχουν πει (δεν το έχω διαπιστώσει) ότι αν κάνεις ένα locked όχημα repair, τότε φεύγει το dart

Δημοσ.

δε ξερω αν το χετε πει αλλα οσοι εχουν Nod32 H AVG Antivirus και αργο respawn και χαμηλοτερα fps με τα latest updates αν τα απενεργοποιήσει Η βάλει στα exceptions το BF game folder + my documents BF dir + Steam αναλόγως που το έχετε θα δείτε σημαντική διαφορά .

• Moderators
Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, το πρόβλημα με τα AVs είναι ότι διαβάζουν την ώρα του respawn και κάνουν ένα μικρό freeze.

Ρίχνει και τα γενικά frames;

Δημοσ.

Any ideas?

Έχουν το smoke spec ή κάποιον assault να του ρίχνει smoke

Δημοσ.

Την Κυριακή 9 Μαίου θα γίνει το 1ο Cup μεταξύ ελληνικών ομάδων για το Battlefield Bad Company 2. Θέλοντας να προσφέρει τη γεύση του competitive gaming σε ελληνικό επίπεδο, το ESL Greece διοργανώνει αυτό το Opening Cup, με την μετέπειτα προπτική δημιουργίας μιας Ελληνικής λίγκας για το BF:BC2.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...