Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Α, πολύ ωραία. Για να δούμε τί κάνουν οι πλήρεις drivers.
Kasrith Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Σημειοτέον ότι οι 10.4 διορθώνουν μεταξύ των άλλων και το αργό map loading στο BC2. Καιρος ηταν..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Αυτό το έφτιαχναν και οι 10.4 preview που είχαμε δώσει πριν λίγες βδομάδες. Δεν τους είχες βάλει;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Ωχ ωχ, άλλος ένας Έλληνας που διαπρέπει στας Ευρώπας, είναι (θα) περήφανος που κατάγεται από αυτόν τον ευλογημένο τόπο, αλλά (μάλλον) δεν ξέρει να μιλάει ελληνικά..
chill Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Έπαιξα λιγάκι χτες το βράδυ και βρήκα τους 10.4 εξαιρετικούς - Αφενός, τα loading times όπως είχε πει και ο Ghost πήγαν περίπατο. Ολίγον τι περίεργο, πάντα το πρώτο spawn το έκανα πάνω σε κάποιον, τώρα είμαι στην ώρα μου μέσα - Αρκετά καλύτερο frame rate. Μόνο κατά το πρώτο spawn έχει χαμηλά fps μετά πάει εξαιρετικά συγκριτικά με τους 10.3
pappous_soulis Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Έχει παρατηρήσει κανείς προβλήματα με το tracer dart? Όποτε ρίχνω σε κάποιο όχημα κολλάει αλλά μετά από ένα απροσδιόριστο αν και σύντομο χρονικό διάστημα (μερικές φορές μάλιστα επί τόπου) εξαφανίζεται το τετραγωνάκι που κάνει lock-on και πρέπει να του ξαναρίξω. Και αυτό μετά το τελευταίο patch. Any ideas?
Athanasios2104 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Έχει παρατηρήσει κανείς προβλήματα με το tracer dart? Όποτε ρίχνω σε κάποιο όχημα κολλάει αλλά μετά από ένα απροσδιόριστο αν και σύντομο χρονικό διάστημα (μερικές φορές μάλιστα επί τόπου) εξαφανίζεται το τετραγωνάκι που κάνει lock-on και πρέπει να του ξαναρίξω. Και αυτό μετά το τελευταίο patch. Any ideas? μήπως το κάνουν repair? μου έχουν πει (δεν το έχω διαπιστώσει) ότι αν κάνεις ένα locked όχημα repair, τότε φεύγει το dart
Vasilius Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 δε ξερω αν το χετε πει αλλα οσοι εχουν Nod32 H AVG Antivirus και αργο respawn και χαμηλοτερα fps με τα latest updates αν τα απενεργοποιήσει Η βάλει στα exceptions το BF game folder + my documents BF dir + Steam αναλόγως που το έχετε θα δείτε σημαντική διαφορά .
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Αν δεν κάνω λάθος, το πρόβλημα με τα AVs είναι ότι διαβάζουν την ώρα του respawn και κάνουν ένα μικρό freeze. Ρίχνει και τα γενικά frames;
Insignificant Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Έχει παρατηρήσει κανείς προβλήματα με το tracer dart? Όποτε ρίχνω σε κάποιο όχημα κολλάει αλλά μετά από ένα απροσδιόριστο αν και σύντομο χρονικό διάστημα (μερικές φορές μάλιστα επί τόπου) εξαφανίζεται το τετραγωνάκι που κάνει lock-on και πρέπει να του ξαναρίξω. Και αυτό μετά το τελευταίο patch. Any ideas? Έχουν το smoke spec ή κάποιον assault να του ρίχνει smoke
dfk_7677 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Την Κυριακή 9 Μαίου θα γίνει το 1ο Cup μεταξύ ελληνικών ομάδων για το Battlefield Bad Company 2. Θέλοντας να προσφέρει τη γεύση του competitive gaming σε ελληνικό επίπεδο, το ESL Greece διοργανώνει αυτό το Opening Cup, με την μετέπειτα προπτική δημιουργίας μιας Ελληνικής λίγκας για το BF:BC2. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Deponakias Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Σημερα προσπαθησα να μπω να παιξω kαι μου εβγαζε συνεχεια fail to connect to ea online... Ξερει κανεις τι παιζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα