Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Για αυτό είναι καιρός να φάει ban(γιατί έχει όσα posts έχουμε όλοι μαζί) και να κάνει καινούργιο account με το nick "Fresh". So Ghost ftw!!! :P

χαχαχα κοίτα μόνο μη πάρει πρέφα τι έγραψες και σε κυνηγάει:lol:...@thresh σε περόπτωση που δεις αυτά τα post εγώ να ξέρεις ότι είμαι με το μέρος σου και σε υποστηρίζω....δε θέλω να σκάσω σε κανέναν 100 ευρώ αυτή τη δύσκολη περιόδο της κρίσης:-D

Δημοσ.
Παιδια να ρωτισω για να παιξω Internet με εσας τα τσακαλια και να γουσταρω κιολασ τι πρεπει να κανω?...

Το αγοραζεις αυθεντικο κανεις ενα account και εισαι ετοιμος να παιξεις!;)

Δημοσ.
Παιδια να ρωτισω για να παιξω Internet με εσας τα τσακαλια και να γουσταρω κιολασ τι πρεπει να κανω?...

και να αντέχεις τον πόνο! :devil: :lol:

• Moderators
Δημοσ.
χαχαχα κοίτα μόνο μη πάρει πρέφα τι έγραψες και σε κυνηγάει:lol:...@thresh σε περόπτωση που δεις αυτά τα post εγώ να ξέρεις ότι είμαι με το μέρος σου και σε υποστηρίζω....δε θέλω να σκάσω σε κανέναν 100 ευρώ αυτή τη δύσκολη περιόδο της κρίσης:-D

Ξέρεις βέβαια ότι αν δεν ξεπεράσουμε τον Thresh, πρέπει να πάρει αυτός τα 100 ευρώ, αλλιώς ποιο το δικό του κίνητρο; ;)

Δημοσ.
Ξέρεις βέβαια ότι αν δεν ξεπεράσουμε τον Thresh, πρέπει να πάρει αυτός τα 100 ευρώ, αλλιώς ποιο το δικό του κίνητρο; ;)

damn you:p ..μάλλον δε θα δει τα posts εδώ μιας και δεν τον βλέπω να ποστάρει εδώ...α και μη πάρω πρέφα ότι τον ειδοποίησε κανείς έτσι?

Δημοσ.

παιδια υπαρχει και σάιτ για ονλάιν!!οποιοσ θελει να μου ζιτισει το σάιτ!φτιαχνεισ παικτεσ και παιζεις με οπλα και τανκσ αεροπλανα οτι θεσ εναντιον αλλον!!!τελειο ειναι

• Moderators
Δημοσ.
παιδια υπαρχει και σάιτ για ονλάιν!!οποιοσ θελει να μου ζιτισει το σάιτ!φτιαχνεισ παικτεσ και παιζεις με οπλα και τανκσ αεροπλανα οτι θεσ εναντιον αλλον!!!τελειο ειναι

lolcatwhat.jpg

Δημοσ.

bf heroes ;;; :shock:

Δημοσ.

Σήμερα κυκλοφόρησαν και επίσημα οι 10.4 Catalyst από την ATI, μπορείτε να τους κατεβάσετε από εδώ.

Σημειοτέον ότι οι 10.4 διορθώνουν μεταξύ των άλλων και το αργό map loading στο BC2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...