Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Αφού ξέρετε ότι ο Thresh δεν ξεπερνιέται.
outlaw star Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Αφού ξέρετε ότι ο Thresh δεν ξεπερνιέται. so true!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Για αυτό είναι καιρός να φάει ban(γιατί έχει όσα posts έχουμε όλοι μαζί) και να κάνει καινούργιο account με το nick "Fresh". So Ghost ftw!!!
outlaw star Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Για αυτό είναι καιρός να φάει ban(γιατί έχει όσα posts έχουμε όλοι μαζί) και να κάνει καινούργιο account με το nick "Fresh". So Ghost ftw!!! χαχαχα κοίτα μόνο μη πάρει πρέφα τι έγραψες και σε κυνηγάει...@thresh σε περόπτωση που δεις αυτά τα post εγώ να ξέρεις ότι είμαι με το μέρος σου και σε υποστηρίζω....δε θέλω να σκάσω σε κανέναν 100 ευρώ αυτή τη δύσκολη περιόδο της κρίσης
xtonyx Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Παιδια να ρωτισω για να παιξω Internet με εσας τα τσακαλια και να γουσταρω κιολασ τι πρεπει να κανω?...
Deponakias Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Παιδια να ρωτισω για να παιξω Internet με εσας τα τσακαλια και να γουσταρω κιολασ τι πρεπει να κανω?... Το αγοραζεις αυθεντικο κανεις ενα account και εισαι ετοιμος να παιξεις!
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Παιδια να ρωτισω για να παιξω Internet με εσας τα τσακαλια και να γουσταρω κιολασ τι πρεπει να κανω?... και να αντέχεις τον πόνο!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 χαχαχα κοίτα μόνο μη πάρει πρέφα τι έγραψες και σε κυνηγάει...@thresh σε περόπτωση που δεις αυτά τα post εγώ να ξέρεις ότι είμαι με το μέρος σου και σε υποστηρίζω....δε θέλω να σκάσω σε κανέναν 100 ευρώ αυτή τη δύσκολη περιόδο της κρίσης Ξέρεις βέβαια ότι αν δεν ξεπεράσουμε τον Thresh, πρέπει να πάρει αυτός τα 100 ευρώ, αλλιώς ποιο το δικό του κίνητρο;
outlaw star Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Ξέρεις βέβαια ότι αν δεν ξεπεράσουμε τον Thresh, πρέπει να πάρει αυτός τα 100 ευρώ, αλλιώς ποιο το δικό του κίνητρο; damn you:p ..μάλλον δε θα δει τα posts εδώ μιας και δεν τον βλέπω να ποστάρει εδώ...α και μη πάρω πρέφα ότι τον ειδοποίησε κανείς έτσι?
panos_sxh Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Συνέντευξη με τον Ανδρέα Χρυσοβίτσανο της DICE
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Ώπα, πολύ ενδιαφέρον αυτό, δεν το είχα προσέξει.
proosoccer4ever Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 παιδια υπαρχει και σάιτ για ονλάιν!!οποιοσ θελει να μου ζιτισει το σάιτ!φτιαχνεισ παικτεσ και παιζεις με οπλα και τανκσ αεροπλανα οτι θεσ εναντιον αλλον!!!τελειο ειναι
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 παιδια υπαρχει και σάιτ για ονλάιν!!οποιοσ θελει να μου ζιτισει το σάιτ!φτιαχνεισ παικτεσ και παιζεις με οπλα και τανκσ αεροπλανα οτι θεσ εναντιον αλλον!!!τελειο ειναι
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 παιδια υπαρχει και σάιτ για ονλάιν!!οποιοσ θελει να μου ζιτισει το σάιτ!φτιαχνεισ παικτεσ και παιζεις με οπλα και τανκσ αεροπλανα οτι θεσ εναντιον αλλον!!!τελειο ειναι bf heroes ;;;
Athanasios2104 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Σήμερα κυκλοφόρησαν και επίσημα οι 10.4 Catalyst από την ATI, μπορείτε να τους κατεβάσετε από εδώ. Σημειοτέον ότι οι 10.4 διορθώνουν μεταξύ των άλλων και το αργό map loading στο BC2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα