Athanasios2104 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Υπαρχει ελληνικος server για bc2? ελληνικών "συμφερόντων", ναι ελληνικής "έδρας", όχι Εσύ τι ψάχνεις;
Deponakias Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 To αρχησα το παιχνιδι... Οσο πιο πολυ μπαινω στην φιλοσοφια του παιχνιδιου τοσο πιο πολυ μ'αρεσει... Μια ερωτηση: Γιατι ενω ston server που μπαινω γραφει 78 ping και μετα μεσα στο παιχνιδι βλεπω να ειναι πανω απο 170+?
JERONIMO888 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 ελληνικών "συμφερόντων", ναιελληνικής "έδρας", όχι Εσύ τι ψάχνεις; Καποιο στεκι με ελληνες να λεμε ενα γεια
Athanasios2104 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Καποιο στεκι με ελληνες να λεμε ενα γεια τέτοιοι servers υπάρχουν αρκετοί, των HEAT (που είναι ο Ghost), των HeSC, των Nemesis, οι δικοί μας (HEL-PX). Άλλα όλοι εδρεύουν στο EU. Γιατι ενω ston server που μπαινω γραφει 78 ping και μετα μεσα στο παιχνιδι βλεπω να ειναι πανω απο 170+? Ό,τι βλέπεις μέσα στο παιχνίδι από το scoreboard, αφαιρείς 100-105ms. Οπότε βγαίνει το ίιδο. Το γιατί δείχνει το πραγματικό ping αυξημένο κατά 100-105ms, το δικαιολογούν στην DICE ότι είναι το total round trip packet... ή κάτι τέτοιο Αν έχεις G15/19 βλέπεις κατευθείαν το πραγματικό Ping.
balakan Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Εχω το εξης προβλημα : Επαιζα και μου εβγαλε το μηνυμα οτι διακοπηκε η συνδεση . Οκ λεω ... συμβαινουν αυτα . Μπαινω ξανα και βλεπω οτι εχουν χαθει ολα τα οπλα που εχω ξεκλειδωσει . Με ξεκιναει απο την αρχη . Τι ειναι αυτο τωρα ...???
pappous_soulis Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Άμα το κλείσεις και το ξανατρέξεις θα στα δείχνει κανονικά. Μου'χει τύχει.
balakan Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Το εκανα αλλα τιποτα .... , εκανα και reset στο router να αλλαξω ip αλλα τιποτα . Το παρηγορο ειναι οτι μου δειχνει κανονικα τα στατιστικα . Ισως οπως λες να ειναι προσωρινο . Δεν θα το αντεξω παλι το AEK971 και χωρις σκοπευτρο .
hydro9 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 να σημειωσω και γω πως μετα το τελευταιο update παρατηρησα λιγοτερα frames στο παιχνιδι και χειροτερο accuracy στα οπλα..
balakan Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Τελικα ηταν προσωρινο . Για το accuracy δεν ξερω . Με το M416 και Red Dot Sight η ακομα καλυτερα 4X Rifle Scope δεν εχω προβλημα . Για τα ping ναι . Εγω ειμαι 20 με 30 κατω .
afentiko Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Ρε παίξτε εκεί και μην το ψειρίζεται το θέμα
JERONIMO888 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 τέτοιοι servers υπάρχουν αρκετοί, των HEAT (που είναι ο Ghost), των HeSC, των Nemesis, οι δικοί μας (HEL-PX). Άλλα όλοι εδρεύουν στο EU. Ό,τι βλέπεις μέσα στο παιχνίδι από το scoreboard, αφαιρείς 100-105ms. Οπότε βγαίνει το ίιδο. Το γιατί δείχνει το πραγματικό ping αυξημένο κατά 100-105ms, το δικαιολογούν στην DICE ότι είναι το total round trip packet... ή κάτι τέτοιο Αν έχεις G15/19 βλέπεις κατευθείαν το πραγματικό Ping. Tι πρεπει να γραψω στο server browser για να μπω σε αυτους τους σερβερ?
chill Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Για τους servers των hel-px και των heSC ένα απλό "greek" στο search αρκεί. Για Nemesis ---) nemesis Για Kastro ----) kastro Των heat δεν ξέρω, τους έχασα Μια φορά θα χρειαστεί να τους ψάξεις, add στο favorites και είσαι έτοιμος
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Hellenic Elite Armed Team. Βασικά να βάλεις Hellenic (κεφαλαίο Η) και σε αυτά που βγάζει, διαλέγεις Hellenic Elite Armed Team Public Server. Αναρωτιέμαι γιατί "ξεχάστηκες" Chill.
chill Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Για να σου δώσω την ευκαιρία να postάρεις βρε κουτό, να πάρεις +1 post γιατί κατά βάθος ξέρω πως είσαι και εσύ στο κατώφλι του ρεκόρ του Thresh
outlaw star Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Για να σου δώσω την ευκαιρία να postάρεις βρε κουτό, να πάρεις +1 post γιατί κατά βάθος ξέρω πως είσαι και εσύ στο κατώφλι του ρεκόρ του Thresh λες να πάρει ο ghost τα 100 ευρώ που προσφέρω??τον βοηθάς όμως με καταχθόνιο τρόπο και δεν είναι σωστό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα