Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

To αρχησα το παιχνιδι...

Οσο πιο πολυ μπαινω στην φιλοσοφια του παιχνιδιου τοσο πιο πολυ μ'αρεσει...

Μια ερωτηση:

Γιατι ενω ston server που μπαινω γραφει 78 ping και μετα μεσα στο παιχνιδι βλεπω να ειναι πανω απο 170+?

Δημοσ.
ελληνικών "συμφερόντων", ναι

ελληνικής "έδρας", όχι

:-D

Εσύ τι ψάχνεις;

Καποιο στεκι με ελληνες να λεμε ενα γεια :P

Δημοσ.
Καποιο στεκι με ελληνες να λεμε ενα γεια :P

τέτοιοι servers υπάρχουν αρκετοί, των HEAT (που είναι ο Ghost), των HeSC, των Nemesis, οι δικοί μας (HEL-PX). Άλλα όλοι εδρεύουν στο EU.

Γιατι ενω ston server που μπαινω γραφει 78 ping και μετα μεσα στο παιχνιδι βλεπω να ειναι πανω απο 170+?

Ό,τι βλέπεις μέσα στο παιχνίδι από το scoreboard, αφαιρείς 100-105ms. Οπότε βγαίνει το ίιδο. Το γιατί δείχνει το πραγματικό ping αυξημένο κατά 100-105ms, το δικαιολογούν στην DICE ότι είναι το total round trip packet... ή κάτι τέτοιο :rolleyes:

Αν έχεις G15/19 βλέπεις κατευθείαν το πραγματικό Ping.

Δημοσ.

Εχω το εξης προβλημα : Επαιζα και μου εβγαλε το μηνυμα οτι διακοπηκε η συνδεση . Οκ λεω ... συμβαινουν αυτα .

Μπαινω ξανα και βλεπω οτι εχουν χαθει ολα τα οπλα που εχω ξεκλειδωσει . Με ξεκιναει απο την αρχη .

Τι ειναι αυτο τωρα ...???

Δημοσ.

Το εκανα αλλα τιποτα .... , εκανα και reset στο router να αλλαξω ip αλλα τιποτα .

Το παρηγορο ειναι οτι μου δειχνει κανονικα τα στατιστικα .

Ισως οπως λες να ειναι προσωρινο . Δεν θα το αντεξω παλι το AEK971 και χωρις σκοπευτρο .

Δημοσ.

να σημειωσω και γω πως μετα το τελευταιο update παρατηρησα λιγοτερα frames στο παιχνιδι και χειροτερο accuracy στα οπλα..

Δημοσ.

Τελικα ηταν προσωρινο :-) .

Για το accuracy δεν ξερω . Με το M416 και Red Dot Sight η ακομα καλυτερα 4X Rifle Scope δεν εχω προβλημα .

Για τα ping ναι . Εγω ειμαι 20 με 30 κατω .

Δημοσ.
τέτοιοι servers υπάρχουν αρκετοί, των HEAT (που είναι ο Ghost), των HeSC, των Nemesis, οι δικοί μας (HEL-PX). Άλλα όλοι εδρεύουν στο EU.

Ό,τι βλέπεις μέσα στο παιχνίδι από το scoreboard, αφαιρείς 100-105ms. Οπότε βγαίνει το ίιδο. Το γιατί δείχνει το πραγματικό ping αυξημένο κατά 100-105ms, το δικαιολογούν στην DICE ότι είναι το total round trip packet... ή κάτι τέτοιο :rolleyes:

Αν έχεις G15/19 βλέπεις κατευθείαν το πραγματικό Ping.

Tι πρεπει να γραψω στο server browser για να μπω σε αυτους τους σερβερ?

Δημοσ.

Για τους servers των hel-px και των heSC ένα απλό "greek" στο search αρκεί.

Για Nemesis ---) nemesis

Για Kastro ----) kastro

Των heat δεν ξέρω, τους έχασα :P

Μια φορά θα χρειαστεί να τους ψάξεις, add στο favorites και είσαι έτοιμος

• Moderators
Δημοσ.

Hellenic Elite Armed Team.

Βασικά να βάλεις Hellenic (κεφαλαίο Η) και σε αυτά που βγάζει, διαλέγεις Hellenic Elite Armed Team Public Server.

Αναρωτιέμαι γιατί "ξεχάστηκες" Chill. ;)

Δημοσ.

Για να σου δώσω την ευκαιρία να postάρεις βρε κουτό, να πάρεις +1 post γιατί κατά βάθος ξέρω πως είσαι και εσύ στο κατώφλι του ρεκόρ του Thresh :lol:

Δημοσ.
Για να σου δώσω την ευκαιρία να postάρεις βρε κουτό, να πάρεις +1 post γιατί κατά βάθος ξέρω πως είσαι και εσύ στο κατώφλι του ρεκόρ του Thresh :lol:

λες να πάρει ο ghost τα 100 ευρώ που προσφέρω??:lol:τον βοηθάς όμως με καταχθόνιο τρόπο και δεν είναι σωστό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...