xtonyx Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Και οταν τελειωσει το story?δηλαδη ποσο διαρκει?μετα τι θα κανω?...
Athanasios2104 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Και οταν τελειωσει το story?δηλαδη ποσο διαρκει?μετα τι θα κανω?... το story είναι αρκετά μεγαλούτσικο, ~7 ώρες αν θυμάμαι το είχαν βγάλει για το μέσο gamer. Όσο για το "μετά"... μετά "welcome to the battlefield" ---------- Προσθήκη στις 04:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:32 ---------- Το dart πλέον το έχουν κάνει γελοίο . Και ο κάθε νοομπας μπορεί να σε κλειδώσει πλέον. Πριν ήθελε λίγο skill, τώρα απλώς θέλει ένα αριστερό κλικ........ Δλδ πάνε που πάνε τα ελικόπτερα σαν πάπιες, έκαναν και το dart να πάει με την ταχύτητα του φωτός, ε, χαίρω πολύ Χαιρόπουλος.
pappous_soulis Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Διαφωνώ. Για να κλειδώσεις σε ελικόπτερο έπρεπε να κάνεις τάμα όπως είχε η κατάσταση πριν το update. Πήγαινε που πήγαινε αργά, άφηνε και τη κόκκινη γραμμή πίσω του... δεν ήθελε κόπο για να το αποφύγει ένα heli.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 το story είναι αρκετά μεγαλούτσικο, ~7 ώρες αν θυμάμαι το είχαν βγάλει για το μέσο gamer. Όσο για το "μετά"... μετά "welcome to the battlefield" ---------- Προσθήκη στις 04:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:32 ---------- Το dart πλέον το έχουν κάνει γελοίο . Και ο κάθε νοομπας μπορεί να σε κλειδώσει πλέον. Πριν ήθελε λίγο skill, τώρα απλώς θέλει ένα αριστερό κλικ........ Δλδ πάνε που πάνε τα ελικόπτερα σαν πάπιες, έκαναν και το dart να πάει με την ταχύτητα του φωτός, ε, χαίρω πολύ Χαιρόπουλος. Δεν λες πάλι καλά που το dart σταματάει στον στόχο του και δεν περνάει από μέσα για να κάνει mark και τον πίσω. Πάντως ναι, ήθελε μια μικρή αλλαγή στην ταχύτητα, αλλά όχι σχεδόν insta-hit.
Manos-Sx Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Πως έγινε το update; εμένα δε κάνει κανένα update και βρίσκει πολύ λίγους server και κανένα ελληνικό
akpe Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Πως έγινε το update; εμένα δε κάνει κανένα update και βρίσκει πολύ λίγους server και κανένα ελληνικό C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield Bad Company 2 (ή όπου το έχεις εγκαταστήσει) Τρέχεις το BFBC2Updater.exe ως administrator
Manos-Sx Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield Bad Company 2(ή όπου το έχεις εγκαταστήσει) Τρέχεις το BFBC2Updater.exe ως administrator Ευχαριστώ φίλε, πολύ noob η ερώτηση μου! Τη πρώτη φόρα που το "έτρεξα" έκανε μόνου του update και έτσι νόμιζα μέχρι τώρα ότι τα κάνει αυτόματα αλλά δε...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Guys υπάρχει κάτι που τόσο καιρό δεν καταλαβαίνω και το έχετε δει όλοι και δεν νομίζω ότι είναι lag...πολλές φορες με sniper το πρώτο μου shot βρίσκει αντίπαλο, βγάζει αίμα και κάνει το hit animation αλλα πολύ απλά δεν κάνει damage. Σίγουρα καταλάβατε για το τι λέω άμα έχετε παίξει recon εκτος άμα συμβαίνει μονο σε μένα. p.s. με το update πάντως αυτό δεν έφτιαξε ισα ισα νομίζω ότι το accurancy τον sniper rifles τα σκίσαν.
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Guys υπάρχει κάτι που τόσο καιρό δεν καταλαβαίνω και το έχετε δει όλοι και δεν νομίζω ότι είναι lag...πολλές φορες με sniper το πρώτο μου shot βρίσκει αντίπαλο, βγάζει αίμα και κάνει το hit animation αλλα πολύ απλά δεν κάνει damage. Σίγουρα καταλάβατε για το τι λέω άμα έχετε παίξει recon εκτος άμα συμβαίνει μονο σε μένα. p.s. με το update πάντως αυτό δεν έφτιαξε ισα ισα νομίζω ότι το accurancy τον sniper rifles τα σκίσαν. +1 για το accuracy. Το συγκεκριμένο πρόβλημα που αναφέρεις είναι το γνωστό πρόβλημα του hit registration όπως το αναφέρουν, υπήρχε πριν από το patch και έγινε χειρότερο(σε εμένα τουλάχιστον ειδικά στο recon) μετά από αυτό. Σε συνδυασμό με τον 10.4a driver της Ati που έριξε τα fps:rolleyes:, χρειάστηκε να πειράξω το settings.ini για να το κάνω να τρέχει κάπως normal.
Manos-Sx Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Φάνηκε η διαφορά με το update, μόνο αυτό με το μαχαίρι πολύ άκυρο αλλά αν παρατήρησα καλά αν τρέχεις και κάνεις μαχαίρι πισώπλατα θα πιάσει με τη μια, όσο για το recon το accuracy δε μου φάνηκε να άλλαξε αλλά σίγουρα αλλάξανε τις αποστάσεις για marksman και γενικά όταν είσαι μακρυά
chill Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 +1 για το accuracy. Το συγκεκριμένο πρόβλημα που αναφέρεις είναι το γνωστό πρόβλημα του hit registration όπως το αναφέρουν, υπήρχε πριν από το patch και έγινε χειρότερο(σε εμένα τουλάχιστον ειδικά στο recon) μετά από αυτό. Σε συνδυασμό με τον 10.4a driver της Ati που έριξε τα fps:rolleyes:, χρειάστηκε να πειράξω το settings.ini για να το κάνω να τρέχει κάπως normal. Τι gpu έχεις αν επιτρέπετε? Ghost εσύ είδες πτώση των frames ? Εγώ τις τελευταίες ημέρες έπαιξα αρκετά recon στον hardcore server της clan του Athanasios και το sniping μου φάνηκε παιχνιδάκι συγκριτικά με πριν το patch. Με το GOL παίζω και το βρίσκω πραγματικά EZ (σε τέτοιο σημείο όπου ευελπιστώ το k/d ratio μου να γίνει θετικό τις προσεχείς εβδομάδες ). Με το knife δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα, το καρφώνω χωρίς πρόβλημα (sic). Τελικά hardcore μαμάει, μπορεί ως assault να τον πίνω στεγνά, αλλά είναι πραγματικά άλλη εμπειρία, κλάσεις ανώτερη από αυτή του normal. Σχετικά με το dart, πάρτε εμένα για πιλότο και δεν πρόκειται να μας χτυπήσει τίποτα. Ακόμα δεν έχω μάθει να πιλοτάρω και ακολουθώ πορείες όπου κάποιος που γνωρίζει να πετά δεν δύναται να ακολουθήσει . Κατά κάποιο τρόπο αυτό με σώνει και ακόμα δεν με έχουν καταρρίψει, συνήθως εγώ γκρεμοτσακίζομαι μόνος μου μετά από κάποια ώρα.
Toufas Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 παλι κοιμαται ο chill και βλεπει ονειρα και υπνοβατει και τα γραφει και εδω! xx
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Chill, δεν παρατήρησα κάποια πτώση στα frames. Έχω 2 μέρες να παίξω όμως, γιατί 1) δουλειά 2) έχω ξενερώσει. :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα