Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι το m-60 σπέρνει τον θάνατο, όσο για τα cheats είναι λογικό ρε guys, γιατί? Γιατί πολύ απλά υπάρχει rank και stats, όπου υπάρχουν αυτά παίζει πολύ cheat k hack. Και όπως λέει και ο φίλος M. Manson "burn the witches burn the witches".

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι το m-60 σπέρνει τον θάνατο, όσο για τα cheats είναι λογικό ρε guys, γιατί? Γιατί πολύ απλά υπάρχει rank και stats, όπου υπάρχουν αυτά παίζει πολύ cheat k hack. Και όπως λέει και ο φίλος M. Manson "burn the witches burn the witches".

Δημοσ.
δεν ξέρω αν σχεδιάζουν να κάνουν το μ60 πιο ήπιο και όχι τόσο unbalanced όπως είναι τώρα...πρέπει να εχω το 60% των deaths με μ60 (υπάρχει πουθενα τετοιο στατιστικό;) ..κατηγορούσαμε τους snipers αλλά οι μισοί είναι medic με μ60 και παίζουν ως snipers! ημαρτον

Σε κάνα 2 servers στην περιγραφή όταν φορτώνει έχω δει "don't use M60"! :lol:

Δημοσ.
δεν ξέρω αν σχεδιάζουν να κάνουν το μ60 πιο ήπιο και όχι τόσο unbalanced όπως είναι τώρα...πρέπει να εχω το 60% των deaths με μ60 (υπάρχει πουθενα τετοιο στατιστικό;) ..κατηγορούσαμε τους snipers αλλά οι μισοί είναι medic με μ60 και παίζουν ως snipers! ημαρτον

Σε κάνα 2 servers στην περιγραφή όταν φορτώνει έχω δει "don't use M60"! :lol:

Δημοσ.
Ναι το m-60 σπέρνει τον θάνατο, όσο για τα cheats είναι λογικό ρε guys, γιατί? Γιατί πολύ απλά υπάρχουν ΜΑΛΑΚΕΣ

FIXED ;)!!!!!!

Ελληνικά

Δημοσ.
Ναι το m-60 σπέρνει τον θάνατο, όσο για τα cheats είναι λογικό ρε guys, γιατί? Γιατί πολύ απλά υπάρχουν ΜΑΛΑΚΕΣ

FIXED ;)!!!!!!

Ελληνικά

Δημοσ.

Το autokick για highping έχει ενεργοποιηθεί και προς το παρόν το βάλαμε στα 300 (in-game) να κόψουμε κίνηση. Ενδεχομένως μετά να το κατεβάσουμε στα 280 ή 250.

Το θέμα είναι ότι κάποιοι Έλληνες έχουν >250 (ελάχιστες περιπτώσεις άλλα υπαρκτές) και δεν θέλουμε να τρώνε kick για κάτι που ουσιαστικά δεν ευθύνονται οι ίδιοι...

Δημοσ.
Οκ, βάλαμε κι εμείς τον server μας. :)

Hellenic Elite Armed Team Public Server - Conquest, 32 παίχτες, FF On

Σούπερ είναι αυτός. Παίζω από τότε που τον πόσταρες. Αλλά ξαφνικά πολύ ερημιά απόψε........!

• Moderators
Δημοσ.
Σούπερ είναι αυτός. Παίζω από τότε που τον πόσταρες. Αλλά ξαφνικά πολύ ερημιά απόψε........!

Περίεργο, πριν βγω, είχε αρκετούς μέσα.

Btw, FF off πια.

Και παραμένει conquest προς το παρόν.

Δημοσ.

Έπαιξα και εγώ χθες επιτέλους στον HEL-PX normal (hardcore δεν έχω μπορέσει ακόμα) και το παιχνίδι ήταν πολύ καλό. Αυτό οφειλόταν στον ότι οι ομάδες ήταν ισοδύναμες ,οπότε και χάναμε και κερδίζαμε. Βέβαια δεν μου αρέσει το Conquest αλλά έπαιξα για να το μάθω καλύτερα.

Δημοσ.
The client (R7) and server (R10) updates have now been moved to early next week. This is to allow more bug fixes into both client and server before release which we caught before releasing another version. A changelog for both server and client will be released at the same time as the updates are due for release.

This will also mean the server we release will be the real R10 servers and not "R9b"

http://forums.electronicarts.co.uk/bc2-pc-service-update/1036879-r7-client-r10-servers.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...