Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και hardcore please! Είναι τραγικό να αδειάζεις ένα γεμιστήρα απ'το SMG και να μη ψοφάει ο άλλος.

Το ίδιο τραγικό να είσαι με το Μ24 και να βαράς 2-3 φορές για να τον σκοτώσεις τον άλλον. :-(

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
καντε ρε παιδια εναν mixed server ΧΩΡΙΣ killcam και με ff off :(
Και hardcore please! Είναι τραγικό να αδειάζεις ένα γεμιστήρα απ'το SMG και να μη ψοφάει ο άλλος.

HEL-PX Mixed HC [ GR - greek - mixed - hc - hardcore - phalanx ]

91.198.152.239:19576

b_560x95.png

Το ίδιο τραγικό να είσαι με το Μ24 και να βαράς 2-3 φορές για να τον σκοτώσεις τον άλλον.

HEL-PX Mixed Normal [ GR - greek - mixed - phalanx ]

91.198.152.239:19575

b_560x95.png

Δημοσ.
καντε ρε παιδια εναν mixed server ΧΩΡΙΣ killcam και με ff off :(

HEL-PX Mixed HC [ GR - greek - mixed - hc - hardcore - phalanx ]

91.198.152.239:19576

b_560x95.png

Το ίδιο τραγικό να είσαι με το Μ24 και να βαράς 2-3 φορές για να τον σκοτώσεις τον άλλον.

HEL-PX Mixed Normal [ GR - greek - mixed - phalanx ]

91.198.152.239:19575

b_560x95.png

Δημοσ.

Επαιξα αρκετούς γύρους (Χωρίς κρεμμύδι) στον HEL-PX Mixed HC, δεν έχω κανένα παράπονο είδα και αρκετά ban να φεύγουν για AimBot και μου άρεσε γιατί δεν το βλέπω σε άλλους server... Βέβαια σε πίστες που δεν ξέρω καλά ένιωθα σαν τη τζούλια ένα πράγμα... :X

ManuX_oS

Δημοσ.

Επαιξα αρκετούς γύρους (Χωρίς κρεμμύδι) στον HEL-PX Mixed HC, δεν έχω κανένα παράπονο είδα και αρκετά ban να φεύγουν για AimBot και μου άρεσε γιατί δεν το βλέπω σε άλλους server... Βέβαια σε πίστες που δεν ξέρω καλά ένιωθα σαν τη τζούλια ένα πράγμα... :X

ManuX_oS

Δημοσ.
Επαιξα αρκετούς γύρους (Χωρίς κρεμμύδι) στον HEL-PX Mixed HC, δεν έχω κανένα παράπονο είδα και αρκετά ban να φεύγουν για AimBot

ManuX_oS

καλά ναι, από ~Παρασκεύη που κάνουν streaming οι servers πρέπει να έχουν φύγει τουλάχιστον 50 bans... ίσως και περισσότερα. Αυτό το πράμα δεν το έχω ξαναδεί. Ούτε στο 2142 ούτε στο cod4.

Δλδ, μα καλά, όλοι φορτωμένοι είναι... :rolleyes:

Δημοσ.
Επαιξα αρκετούς γύρους (Χωρίς κρεμμύδι) στον HEL-PX Mixed HC, δεν έχω κανένα παράπονο είδα και αρκετά ban να φεύγουν για AimBot

ManuX_oS

καλά ναι, από ~Παρασκεύη που κάνουν streaming οι servers πρέπει να έχουν φύγει τουλάχιστον 50 bans... ίσως και περισσότερα. Αυτό το πράμα δεν το έχω ξαναδεί. Ούτε στο 2142 ούτε στο cod4.

Δλδ, μα καλά, όλοι φορτωμένοι είναι... :rolleyes:

Δημοσ.

δεν ξέρω αν σχεδιάζουν να κάνουν το μ60 πιο ήπιο και όχι τόσο unbalanced όπως είναι τώρα...πρέπει να εχω το 60% των deaths με μ60 (υπάρχει πουθενα τετοιο στατιστικό;) ..κατηγορούσαμε τους snipers αλλά οι μισοί είναι medic με μ60 και παίζουν ως snipers! ημαρτον

Δημοσ.

δεν ξέρω αν σχεδιάζουν να κάνουν το μ60 πιο ήπιο και όχι τόσο unbalanced όπως είναι τώρα...πρέπει να εχω το 60% των deaths με μ60 (υπάρχει πουθενα τετοιο στατιστικό;) ..κατηγορούσαμε τους snipers αλλά οι μισοί είναι medic με μ60 και παίζουν ως snipers! ημαρτον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...