Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έπαιξα χτες εκεί μερικά ματσάκια.

Το latency μου ήταν αρκετά υψηλό, πάνω από 100 - το παρακολουθώ συνέχεια λόγω του g19 - με γεμάτο τον server και το απόγευμα και νωρίς το βράδυ. Έχω forthnet βέβαια ως σύνδεση οπότε ίσως να μην έπρεπε καν να σχολιάζω το latency του server αλλά στους υπόλοιπους servers που έχω στους favorites έπαιζα ικανοποιητικά (60ms πάνω κάτω)

Από εκεί και πέρα η ομάδα σας είναι αρκετά pro για τους αντιπάλους. Σε όσα games έπαιξα εναντίων 5-6 ατόμων της Clan σας συγκεντρωμένα σε μια ομάδα υπήρχε βιασμός των αντιπάλων :P. Πολύ μονότονα παιχνίδια χωρίς το παραμικρό ενδιαφέρον. Τώρα θα μου πεις "εμείς φταίμε που δεν νιώθετε"? Όχι βέβαια απλά το αναφέρω. Φαντάζομαι ότι θα ήταν αρκετά πιο ενδιαφέρον και θα γινόντουσαν καταπληκτικά ματσάκια αν π.χ. μαζευόσασταν 16 άτομα και πηγαίνατε 8 - 8 με 16 random να συμπληρώνουν τα teams.

Εγώ παίζω ~90ms με conn-x από ψιλοχάλια γραμμή (11db profile fastpath enforced), άλλα χωρίς lag. Προσωπικά παίζω μόνο στον Hardcore που έχουμε, άλλα τα παιδιά που παίζουν στο Normal δεν έχουν παράπονο για lag όταν είναι full. Μόνο όταν μπαίνουν high-pingers αρχίζει και χάνει την μπάλα ο server, άλλα τους κάνουμε kick μόλις το αντιληφθούμε. Σύντομα το autokick για high-ping θα γίνεται αυτόματα με max ping = 150ms.

Για το θέμα του balance, γενικά το έχουμε τονίσει αυτό το πράμα, δλδ να είναι balanced οι ομάδες. Με την R9 όμως είναι πιο δύσκολο να αλλάξεις (λόγω του auto-AB). Το τελευταίο που θέλουμε άλλωστε είναι ένας άδειος server ;)

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.
Άρα η ετικέτα που προσέθεσα στο topic πριν το post σου αυτό πέτυχε διάνα :-)

Και από τους 2 σας έχω dogtag ψαρούκλες. :P

ΥΓ. ο public server μας αυτή τη στιγμή παίζει με FF off.

Edit: Max ping 150 είναι λίγο μικρό για τις συνδέσεις μας, δεν το κάνεις 200 καλύτερα;

Δημοσ.
Edit: Max ping 150 είναι λίγο μικρό για τις συνδέσεις μας, δεν το κάνεις 200 καλύτερα;

real ping εννοώ ghost, όχι τι λέει in-game (που είναι package total round trip... ή κάτι τέτοιο - DICE FAIL :-(). Δλδ in-game θα πρέπει να βλέπεις 250.

Έχουμε παρατηρήσει τους παίχτες και σπάνια Έλληνας θα ξεπεράσει τα 250 (in-game). Ακόμη και Αμερικάνοι που μπαίνουν έχουν συνήθως κάτω από 250. Άλλα μπαίνουν και κάποιοι με 300 - 350+ (δλδ 200-250+ ms) που laggaroun τον server όλο.

Εκτός αυτού ο παίχτης ελέγχεται τουλάχιστον 2 φορές πριν τελικά γίνει το kick. Δλδ μπορεί κάποια στιγμή να χτυπήσεις ένα peak >250, άλλα μετά να πέσει. Θα σου βγάλει το warning, άλλα πριν σε σουτάρει θα σε ξανα-ελέγξει και αν είσαι κομπλε np.

Αυτά στη θεωρία τουλάχιστον, ακόμη beta stage είναι για αυτό δεν το ενεργοποιούμε, μην τρελάθει και αρχίζει να σουτάρει αβέρτα :-D

Δημοσ.
Μισό, τρέχω να αγοράσω ένα G19... oh wait :P

Pfffff αύριο, τώρα το βράδυ είναι επικίνδυνα. Θα βρεθεί στο δρόμο σου κανένας Αλβανός με κανένα AK-47 ή κανένας Paki με Paki - Knife και τι θα κάνεις :P?

Και το g15 κάνει την ίδια δουλειά btw

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=j1vkJXW_mOI[/ame]

Δημοσ.
Και hardcore please! Είναι τραγικό να αδειάζεις ένα γεμιστήρα απ'το SMG και να μη ψοφάει ο άλλος.

Το ίδιο τραγικό να είσαι με το Μ24 και να βαράς 2-3 φορές για να τον σκοτώσεις τον άλλον. :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...