Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Οκ, βάλαμε κι εμείς τον server μας. :)

Hellenic Elite Armed Team Public Server - Conquest, 32 παίχτες, FF On

Έχουμε κι άλλον έναν, για πιο private αλλά όταν είναι ανοιχτός είναι Rush, 18 παίχτες, FF On πάλι αν δεν κάνω λάθος.

Και οι 2 γενικά εμφανίζονται αν βάλετε Hellenic Elite στο Server Browser.

Θυμηθείτε ότι τα ονόματα είναι case sensitive.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δωσε man και το τραγουδι που εχεις βαλει ...

Το τρίτο (διόρθωση) είναι "Focus - Hocus Pocus", το πρώτο μάλλον iron maiden με paul di anno (καλά τον Elton John τι τον ήθελε omg? )

Στα του παιχνιδιού τώρα, αυτό το rpg δεν θα ήταν καλύτερο να έκανε αυτόματα reload?

Επεξ/σία από _BASSstarlet_
Δημοσ.
Δωσε man και το τραγουδι που εχεις βαλει ...

Με την σειρά:

Overkill - Bare bones

Iron Maiden - Killers

Helloween - Hocus pocus (Focus Cover)

Annihilator - Double dare

Elton John - Can you feel the love tonight

Helloween - All my loving (The Beatles Cover)

Δημοσ.
*ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ*

Λοιπόν παίδες, οι δύο servers της ομάδας μας είναι UP και σας περιμένουν! Τα ονόματα και τα ips είναι τα εξής:

HEL-PX Mixed Normal [ GR - greek - mixed - phalanx ] 91.198.152.239:19575

HEL-PX Mixed HC [ GR - greek - mixed - hc - hardcore - phalanx ] 91.198.152.239:19576

Έπαιξα χτες εκεί μερικά ματσάκια.

Το latency μου ήταν αρκετά υψηλό, πάνω από 100 - το παρακολουθώ συνέχεια λόγω του g19 - με γεμάτο τον server και το απόγευμα και νωρίς το βράδυ. Έχω forthnet βέβαια ως σύνδεση οπότε ίσως να μην έπρεπε καν να σχολιάζω το latency του server αλλά στους υπόλοιπους servers που έχω στους favorites έπαιζα ικανοποιητικά (60ms πάνω κάτω)

Από εκεί και πέρα η ομάδα σας είναι αρκετά pro για τους αντιπάλους. Σε όσα games έπαιξα εναντίων 5-6 ατόμων της Clan σας συγκεντρωμένα σε μια ομάδα υπήρχε βιασμός των αντιπάλων :P. Πολύ μονότονα παιχνίδια χωρίς το παραμικρό ενδιαφέρον. Τώρα θα μου πεις "εμείς φταίμε που δεν νιώθετε"? Όχι βέβαια απλά το αναφέρω. Φαντάζομαι ότι θα ήταν αρκετά πιο ενδιαφέρον και θα γινόντουσαν καταπληκτικά ματσάκια αν π.χ. μαζευόσασταν 16 άτομα και πηγαίνατε 8 - 8 με 16 random να συμπληρώνουν τα teams.

Hellenic Elite, ακόμα δεν έχω βρει κόσμο να δοκιμάσω.

Argh χτες πέτυχα ghost και toufa μέσα αλλά σε γεμάτο server. Κανένα 10λεπτο προσπαθούσα να μπω αλλά χωρίς αποτέλεσμα :<

Τυχερούλη Ghost επιβίωσες χτες . Σήμερα όμως :P?

Α χτες έπαιξα λίγο sniper να ξεκλειδώσω τίποτα και έτσι για αλλαγή γιατί 20 lvl όλο assault παίζω. Πω πω τι αραλίκι είναι αυτό ρε. Είχα χωθεί σε κάτι χόρτα έπινα φράπα στο keyboard άκουγα μουσική και βάραγα. Έκανα ένα τρελό kIll ratio που δεν είχα δει ποτέ στην ζωή μου lol και δεν με ενόχλησε κανείς. Μου λύθηκε και η απορία πως κάποιοι φτιάχνουν καλά ratios :-D. Έχει την φάση του αλλά για λίγο. Δεν μου δίνει battlefield αίσθηση...περισσότερο για shoot the turkey μου μοιάζει xaxa.

Btw από τις άλλες κλάσεις, τα ανώτερα "ξεκλειδώματα" μπορούν να με βοηθήσουν εμένα σε κάτι που έχω σκοπό να το πάω assault μέχρι τέλους? Γιατί βλέπω πως από την assault κλάση δεν έχει μείνει τίποτα για ξεκλείδωμα εδώ και αρκετά levels.

Δημοσ.
for sale: dogtag ghostrider με λιγα αιματα :D

Άρα η ετικέτα που προσέθεσα στο topic πριν το post σου αυτό πέτυχε διάνα :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...