xtrmsnpr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Τρεεεεεελλλλαααααα είναι!Αχχ μακάρι να πάρει μπάλες το cod6 από αυτό..!Μακάρι να έχει full support για pc gamers !! Υπομονή μέχρι να έρθει!
pappous_soulis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Με το ζόρι κρατιέμαι να μην ρίξω προπαραγγελία. Άντε να'ρθει η beta να λιώσουμε ρεεε... Καιρό έχουμε να παίξουμε καλό MP fps.
Athanasios2104 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Με το ζόρι κρατιέμαι να μην ρίξω προπαραγγελία.Άντε να'ρθει η beta να λιώσουμε ρεεε... Καιρό έχουμε να παίξουμε καλό MP fps. Η δική μου πάντως έχει φύγει προ πολλού
Athanasios2104 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Από που το παρήγγειλες? Game.co.uk για την Limited Edition στην Ευρώπη (μόνος διαπιστευμένος EU retailer) ή online με EA Link.
pappous_soulis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Και είναι μόνο 3 λίρες τα μεταφορικά? Απ'το Amazon uk, που αγοράζω συνήθως, έχει 27 λίρες χωρίς μεταφορικά..
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Από που το παρήγγειλες? Η δική μου πάντως έχει φύγει προ πολλού Από το game.co.uk *Οπ δεν είδα ότι το είχατε πει ήδη .Και γω απο κει θα το πάρω,δω πιο κάτω είναι το μαγαζί .
Athanasios2104 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Και είναι μόνο 3 λίρες τα μεταφορικά? Απ'το Amazon uk, που αγοράζω συνήθως, έχει 27 λίρες χωρίς μεταφορικά.. Εξαρτάται τι αγόρασες ρε συ, αν πήρες καμιά οθόνη κτλ προφανώς τόσο βγαίνει. Εγώ μια φορά πήρα pc game από Amazon, νομίζω γύρω στα 8 ευρώ ήταν μεταφορικά. Σίγουρα πάντως είναι περισσότερα από ότι στο Game.co.uk (να μην αναφέρω το Play.com που δεν έχει καθόλου μεταφορικά). Άλλα επειδή αυτά τα καταστήματα στέλνουν χιλιάδες pc games, προφανώς έχουν κάνει κάποια ειδική συμφωνία με τις μεταφορικές, δεν εξηγείται αλλιώς.
pappous_soulis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Εξαρτάται τι αγόρασες ρε συ, αν πήρες καμιά οθόνη κτλ προφανώς τόσο βγαίνει. Εγώ μια φορά πήρα pc game από Amazon, νομίζω γύρω στα 8 ευρώ ήταν μεταφορικά. Σίγουρα πάντως είναι περισσότερα από ότι στο Game.co.uk (να μην αναφέρω το Play.com που δεν έχει καθόλου μεταφορικά). Άλλα επειδή αυτά τα καταστήματα στέλνουν χιλιάδες pc games, προφανώς έχουν κάνει κάποια ειδική συμφωνία με τις μεταφορικές, δεν εξηγείται αλλιώς. Δυο παιχνίδια μου έρχονται 8 ευρά τα μεταφορικά. Σε σχέση με το play.com πάντως το amazon μου βγαίνει πιο φθηνό, κι ας πληρώνω μεταφορικά. Πάντως καλό αυτό το game.co.uk, θα το'χω υπόψιν...
PraetorianGR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Νέο βίντεο [ame]http://www.gametrailers.com/video/squad-deathmatch-battlefield-bad/60101[/ame] Παρουσιάζεται το νέο mode squad teamdeathmatch,στο οποίο υπάρχουν 4 squads οι οποίες παλέουν μεταξύ τους. 4vs4vs4vs4 Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2009 από PraetorianGR
PraetorianGR Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Βίντεο με συνέντευξη του gordon van dyke http://www.gamespot.com/ps3/action/battlefieldbadcompany2/video/6243971/battlefield-bad-company-2-interview-with-producer-gordon-van-dyke?tag=videos;title;1
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Να ρωτήσω,στο pc θα καταστρέφονται τα κτήρια και οι τοίχοι;
PraetorianGR Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Να ρωτήσω,στο pc θα καταστρέφονται τα κτήρια και οι τοίχοι; Και στα pc όπως και στις κονσολες
Athanasios2104 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Και στα pc όπως και στις κονσολες Στο pc όμως θα φαίνονται κλάσσεις ανώτερα, ενδεχομένως δε και το destuction 2.0 να είναι fully enabled
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα