Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πάντως εγώ που ήμουν σε clan παλιότερα στο call2 είχαμε κανονικά host εδώ στην Ελλάδα στην Αθήνα συγκεκριμένα...λογικά δεν νομιζω να μην μπορούν να hostaroun και to bc2...απλώς από ότι θυμάμαι ήταν αρκετά τσιμπημένη η μηνιαία χρέωση για ένα αξιοπρεπές bandwidth...

Δημοσ.

έτοιμα τα rounds παίζουν κανονικά πλέον οι χάρτες

το autokick για highping έχει βγει σε beta, θα το δοκιμάσουμε κάποια στιγμή όταν είναι άδειοι οι servers και αν είναι οκ, θα το ενεργοποιήσουμε a.s.a.p :-)

την άλλη βδομάδα αναμένεται και το swap player plugin, οπότε το AB θα γίνεται θέλοντας-και-μη (γιατί δεν βλέπω να το φτιάχνει η DICE)

Δημοσ.

Παιδιά, είμαι εντελώς newbie σε ΜΜΟ γενικά (κλασσικός single player), αλλά είναι το πρώτο μου παιχνίδι (ΤΑ ΣΠΑΕΙ κυριολεκτικά) που θα μπω στους servers που δώσατε στην προηγούμενη σελίδα και ας με διαλύσετε !!! :-D

Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό το add που κάνετε ( :rolleyes: ), αλλά πάντως το δικό μου username είναι αυτό που έχω και εδώ ... nickvog

Μόλις πριν λίγο δοκίμασα τη διαδικασία (μπήκα - βγήκα) και μπαίνω κανονικά και με καλή ταχύτητα. :-)

Δημοσ.

Eγω το παιχνιδι σκεφτομαι να το αγορασω αυριο καθως ειναι ενα απο τα λιγα σοβαρα που κυκλοφορουν και αξιζει να ασχοληθεις .Εχει και καλο multi που για μενα παντα ειναι ενα +.Ξερει κανεις το παιχνιδι πως τα παει με αποδοση στις καρτες γραφικων ?Θα την ζορισει την 295 με ολα τερμα?

Δημοσ.
Παιδιά, είμαι εντελώς newbie σε ΜΜΟ γενικά (κλασσικός single player), αλλά είναι το πρώτο μου παιχνίδι (ΤΑ ΣΠΑΕΙ κυριολεκτικά) που θα μπω στους servers που δώσατε στην προηγούμενη σελίδα και ας με διαλύσετε !!! :-D

Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό το add που κάνετε ( :rolleyes: ), αλλά πάντως το δικό μου username είναι αυτό που έχω και εδώ ... nickvog

Μόλις πριν λίγο δοκίμασα τη διαδικασία (μπήκα - βγήκα) και μπαίνω κανονικά και με καλή ταχύτητα. :-)

Κάθε αρχή και δύσκολη που λένε? :P

Στον server browser δίπλα στο όνομα του server έχει ένα βελάκι που αν το πατήσεις έχει επιλογή να δεις πληροφορίες, αλλά και να τον κάνεις add στα favorites. Με παρόμοιο τρόπο δουλεύει και η friendlist.

Και btw, άλλο πράμα το multiplayer, άλλο το MMO. :-)

Eγω το παιχνιδι σκεφτομαι να το αγορασω αυριο καθως ειναι ενα απο τα λιγα σοβαρα που κυκλοφορουν και αξιζει να ασχοληθεις .Εχει και καλο multi που για μενα παντα ειναι ενα +.Ξερει κανεις το παιχνιδι πως τα παει με αποδοση στις καρτες γραφικων ?Θα την ζορισει την 295 με ολα τερμα?

Εγώ παίζω με μια 8800GTS 512 σε 1920x1200, όλα φουλ χωρίς φίλτρα και πηγαίνει νεράκι.

Δε χρειάζεται να το αναλύσω περισσότερο. ;)

Δημοσ.

Είναι αρκετά βαρύ το παιχνίδι ειδικά σε DX11. Τώρα όσον αφορά σε DX10 δεν έχω δοκιμάσει αλλά υποθέτω θα ελαφραίνει κάπως..αλλά γενικά είναι βαρύ game.

Δημοσ.

Στο καλο το παιζω ρε,απλα σκεφτομαι να το περασω και στο αλλο,απλα ρωτησα για να μην το βαζω αδικα...οποιος θελει με κανει add,katjohn13,17lvl assault

Δημοσ.
*ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ*

Λοιπόν παίδες, οι δύο servers της ομάδας μας είναι UP και σας περιμένουν! Τα ονόματα και τα ips είναι τα εξής:

HEL-PX Mixed Normal [ GR - greek - mixed - phalanx ] 91.198.152.239:19575

HEL-PX Mixed HC [ GR - greek - mixed - hc - hardcore - phalanx ] 91.198.152.239:19576

Με το που πάω να μπώ σε αυτούς τους 2 μου βγάζει σφάλμα ότι το punkbuster πρέπει να είναι εγκατεστημένο και να τρέχει. Και έχω εγκαταστήσει punkbuster αλλά και τρέχει και το έχω ενεργοποιήσει από το μενού. Σε κανένα άλλο σέρβερ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Τί μπορεί να φταίει?????

Δημοσ.

Ετοίμασα το πρώτο μου video montage για το παιχνίδι, αφορά kills με το repair tool που σου δίνουν το online achievement trophy: The Dentist.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=2i_IAtS9NSs]BFBC2 Montage: The Dentist[/ame]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...