{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Πάντως ναι, μκια που δεν γίνεται να έχουμε στην Ελλάδα. :/ Soon buddy soon
agelosLX Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Πάντως εγώ που ήμουν σε clan παλιότερα στο call2 είχαμε κανονικά host εδώ στην Ελλάδα στην Αθήνα συγκεκριμένα...λογικά δεν νομιζω να μην μπορούν να hostaroun και to bc2...απλώς από ότι θυμάμαι ήταν αρκετά τσιμπημένη η μηνιαία χρέωση για ένα αξιοπρεπές bandwidth...
Athanasios2104 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 έτοιμα τα rounds παίζουν κανονικά πλέον οι χάρτες το autokick για highping έχει βγει σε beta, θα το δοκιμάσουμε κάποια στιγμή όταν είναι άδειοι οι servers και αν είναι οκ, θα το ενεργοποιήσουμε a.s.a.p την άλλη βδομάδα αναμένεται και το swap player plugin, οπότε το AB θα γίνεται θέλοντας-και-μη (γιατί δεν βλέπω να το φτιάχνει η DICE)
nickvog Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Παιδιά, είμαι εντελώς newbie σε ΜΜΟ γενικά (κλασσικός single player), αλλά είναι το πρώτο μου παιχνίδι (ΤΑ ΣΠΑΕΙ κυριολεκτικά) που θα μπω στους servers που δώσατε στην προηγούμενη σελίδα και ας με διαλύσετε !!! Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό το add που κάνετε ( ), αλλά πάντως το δικό μου username είναι αυτό που έχω και εδώ ... nickvog Μόλις πριν λίγο δοκίμασα τη διαδικασία (μπήκα - βγήκα) και μπαίνω κανονικά και με καλή ταχύτητα.
konstantinos77 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Eγω το παιχνιδι σκεφτομαι να το αγορασω αυριο καθως ειναι ενα απο τα λιγα σοβαρα που κυκλοφορουν και αξιζει να ασχοληθεις .Εχει και καλο multi που για μενα παντα ειναι ενα +.Ξερει κανεις το παιχνιδι πως τα παει με αποδοση στις καρτες γραφικων ?Θα την ζορισει την 295 με ολα τερμα?
pappous_soulis Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Παιδιά, είμαι εντελώς newbie σε ΜΜΟ γενικά (κλασσικός single player), αλλά είναι το πρώτο μου παιχνίδι (ΤΑ ΣΠΑΕΙ κυριολεκτικά) που θα μπω στους servers που δώσατε στην προηγούμενη σελίδα και ας με διαλύσετε !!! Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό το add που κάνετε ( ), αλλά πάντως το δικό μου username είναι αυτό που έχω και εδώ ... nickvog Μόλις πριν λίγο δοκίμασα τη διαδικασία (μπήκα - βγήκα) και μπαίνω κανονικά και με καλή ταχύτητα. Κάθε αρχή και δύσκολη που λένε? Στον server browser δίπλα στο όνομα του server έχει ένα βελάκι που αν το πατήσεις έχει επιλογή να δεις πληροφορίες, αλλά και να τον κάνεις add στα favorites. Με παρόμοιο τρόπο δουλεύει και η friendlist. Και btw, άλλο πράμα το multiplayer, άλλο το MMO. Eγω το παιχνιδι σκεφτομαι να το αγορασω αυριο καθως ειναι ενα απο τα λιγα σοβαρα που κυκλοφορουν και αξιζει να ασχοληθεις .Εχει και καλο multi που για μενα παντα ειναι ενα +.Ξερει κανεις το παιχνιδι πως τα παει με αποδοση στις καρτες γραφικων ?Θα την ζορισει την 295 με ολα τερμα? Εγώ παίζω με μια 8800GTS 512 σε 1920x1200, όλα φουλ χωρίς φίλτρα και πηγαίνει νεράκι. Δε χρειάζεται να το αναλύσω περισσότερο.
agelosLX Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Είναι αρκετά βαρύ το παιχνίδι ειδικά σε DX11. Τώρα όσον αφορά σε DX10 δεν έχω δοκιμάσει αλλά υποθέτω θα ελαφραίνει κάπως..αλλά γενικά είναι βαρύ game.
konstantinos77 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Εγώ παίζω με μια 8800GTS 512 σε 1920x1200, όλα φουλ χωρίς φίλτρα και πηγαίνει νεράκι. Δε χρειάζεται να το αναλύσω περισσότερο. cool ...
sentoner Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Σε pc με cpu e5200 στα 3.2 ghz,2gb ddr2 και 9600gt θα παιζει το bc2,σε αναλυση 1280χ1024,εστω και low;
pappous_soulis Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Θα παίζει, μπορεί και με medium settings. Γιατί να μη το παίξεις στο καλό σου pc όμως?
sentoner Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Στο καλο το παιζω ρε,απλα σκεφτομαι να το περασω και στο αλλο,απλα ρωτησα για να μην το βαζω αδικα...οποιος θελει με κανει add,katjohn13,17lvl assault
IMMORTALFRANK Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 *ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ* Λοιπόν παίδες, οι δύο servers της ομάδας μας είναι UP και σας περιμένουν! Τα ονόματα και τα ips είναι τα εξής: HEL-PX Mixed Normal [ GR - greek - mixed - phalanx ] 91.198.152.239:19575 HEL-PX Mixed HC [ GR - greek - mixed - hc - hardcore - phalanx ] 91.198.152.239:19576 Με το που πάω να μπώ σε αυτούς τους 2 μου βγάζει σφάλμα ότι το punkbuster πρέπει να είναι εγκατεστημένο και να τρέχει. Και έχω εγκαταστήσει punkbuster αλλά και τρέχει και το έχω ενεργοποιήσει από το μενού. Σε κανένα άλλο σέρβερ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Τί μπορεί να φταίει?????
Insignificant Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ετοίμασα το πρώτο μου video montage για το παιχνίδι, αφορά kills με το repair tool που σου δίνουν το online achievement trophy: The Dentist. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=2i_IAtS9NSs]BFBC2 Montage: The Dentist[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα