Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ρωτησω κατι.To aimbot τι ακριβως κανει?Στοχευει αυτοματα τον αντιπαλο?Μπαινω σε server με punkbuster και κανει ban 3-4 καθε φορα :)

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Τα aimbots στοχεύουν εκεί ακριβώς που χρειάζεται για να φάει headshot ο άλλος νομίζω.

Χαίρομαι να βλέπω να τρώνε kick, μου την δίνει όμως που υπάρχουν τόσοι cheaters... Τί βλαμμένα. :/

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι να τρώνε kick, το θέμα είναι να τρώνε permanent ban :/

Παντού στην ζωή υπάρχουν μαλάκες σιγά μην έμεναν έξω από τα videogames.......

Δημοσ.

Έτσι chill μαζί σου man. Από το 2008 μέχρι σήμερα που έχω την clan έχουμε perm ban πάνω από 500 άτομα :P Έτσι permanent για να νιώθουν.

Όσο για το aimbot είναι ένα πρόγραμμα στο οποιο ρυθμίζεις το hitbox, και δεν χρειάζεται καθόλου skill όπως το hacking του engine, τουλάχιστον οι πιο πολλοί είναι τόσο βλάκες που δεν το ρυθμίζουν καν εκτος head ώστε να είναι λίγο πιστευτό. Καλο είναι να δείτε κάνα βιντεάκι στο youtube να πάρετε καμια ιδέα, αλλα μην το use ούτε για test ;)

Δημοσ.

Πάντως ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την λογική του cheater. Θεωρούν πως κάνουν κάτι? Εντάξει γάμα τους αντιπάλους σου δεν τους σέβεσαι αλλά το κέρατο μου με το cheat αυτόν που κοροϊδεύεις πρώτα είναι τον εαυτό σου..........Κακομοίρηδες εντελώς, πραγματικά τους λυπάμαι.

Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ με αυτά που λέτε. Πρέπει να είσαι πολύ μίζερος για να κάνεις cheat σε online παιχνίδι. Τι προσπαθείς να αποδείξεις?

Δημοσ.

*ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ*

Λοιπόν παίδες, οι δύο servers της ομάδας μας είναι UP και σας περιμένουν! Τα ονόματα και τα ips είναι τα εξής:

HEL-PX Mixed Normal [ GR - greek - mixed - phalanx ] 91.198.152.239:19575

HEL-PX Mixed HC [ GR - greek - mixed - hc - hardcore - phalanx ] 91.198.152.239:19576

Προφανώς τα ονόματα είναι πολύ κιτσαριό, άλλα αφού η DICE πρωτοτύπησε ΚΑΙ σε αυτόν τον τομέα (δλδ να μην βγάλει ξεχωριστό description ή tag field), βάλαμε τα διάφορα φίλτρα στο όνομα του server. Και βάλαμε τόσα φίλτρα αφενός για να βρίσκεται εύκολα ο server (πχ. search για greek ή phalanx ή ixed και τέλειωσε), αφετέρου επειδή σε πολλούς είτε δεν δουλεύει το Favourites List είτε -κρατηθείτε γερά- η Favorites List έχει χτυπήσει το απίστευτο limit των 6 fav servers.

Επί της ουσίας, οι servers είναι ένας 32αρης Normal και ένας 24αρης Hardcore. Και οι δύο είναι MIXED* (δλδ παίζουν Rush + Conquest maps) με server rules: base rape/intentional tk/bad language = kick. Σημειοτέον το FF είναι προς το παρόν OFF στον Normal, άλλα αυτό ενδέχεται να αλλάξει μόλις ο κόσμος ανέβει ranks ή υπάρχει "ζήτηση" να μπει ON. Οι servers κάνουν προφανώς streaming στο PBbans.

Τα μηχανάκια που τρέχουν οι servers είναι Quad Xeon της i3D, τοποθετημένα στην Φρανκφούρτη (Γερμανία) και προς το παρόν φαίνεται ότι στο συγκεκριμένο μηχάνημα είναι μόνο οι δικοί μας servers. Το ping παίζει ανάλογα με τον πάροχο, εγώ έχω 80-100ms και άλλοι 65-85ms. Tο activity των servers μπορείτε να το δείτε από το site με τα GT monitors ή (προφανώς) κατευθείαν από το GT.

Last but not least, αύριο Παρασκευή 9/4 και ώρα 21.00 - χαράματα θα γίνουν τα *επίσημα* εγκαίνια / stress test των servers. Eίστε όλοι καλεσμένοι, απλώς φροντίστε να φορτώσετε τα ακριβά cheats που είναι PB undetected proof για να μην έχετε προβλήματα :D. Επίσης, έχετε το νου σας για τα "Friday Nights" που θα διοργανώνονται στην πορεία... σχετικές ανακοινώσεις θα υπάρχουν στο site/forum και στο server description (όταν το φτιάξουν ΚΑΙ αυτό).

Maplist rotation

[R] Valparaiso

[R] Isla Inocentes

[C] Panama Canal

[C] Laguna Alta

[R] Arica Harbor

[C] Arica Harbor

[R] Nelson Bay

[R] Port Valdez

[C] White Pass

[C] Laguna Presa

[R] Laguna Presa

[C] Atacama Desert (στον HC έχει αφαιρεθεί)

b_560x95.png

91.198.152.239:19575.png

b_560x95.png

91.198.152.239:19576.png

*Όσον αφορά το Mixed mode που έχουμε, προς το παρόν παίζει μόνο 1 round/map, άλλα με την R9 Server Version που αναμένεται σύντομα, κάθε χάρτης θα παίζει τουλάχιστον 2 φορές. Έτσι ο παίχτης θα παίζει και από τις δύο πλευρές (rus/us, defender/attacker) πριν αλλάξει ο χάρτης.

Δημοσ.

Μόλις βγήκε η R9! Οπότε μόλις την περάσουνε, οι χάρτες θα παίζουν κανονικά (both sides) και το autobalance θα γίνεται στη διάρκεια του γύρου!!

---------- Προσθήκη στις 22:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:23 ----------

Version: Bad Company 2 R9 FULL (και μας τον έριξαν ενώ ήτανε full..... FAIL )

Για να δούμε αν δουλεύει το autobalance. Aύριο πάντως ελπίζουμε να είναι όλα κομπλέ για τα εγκαίνια... :-)

Δημοσ.

Μπράβο φίλε Athanasios2104 για την προσπάθειά σας. Ελπίζω να μπορέσω να παίξω μαζί σας κάποιο βραδάκι. Μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα να στήσετε σερβερ στην Ελλάδα. Καλή συνέχεια.....

• Moderators
Δημοσ.

Α ωραία, να περάσουμε κι εμείς να σας δούμε σε κάποια φάση. ^_^

(και έρχεται και ο δικός μας server σύντομα ;) )

Πάντως ναι, μκια που δεν γίνεται να έχουμε στην Ελλάδα. :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...