DimAslan Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Θα είχε πλάκα όμως... FPS κόντρα τα PCs με τις κονσόλες.. .χαχαχα.... Άντε να κάνεις headshot... Με τίποτα όμως... Άσε που οι περισσότεροι θα τα παρατούσανε με τη μία... Για σκέψου να μη σταυρώνεις frag... Εγώ είχα μάθει πάντα σε PC με πληκτρολόγιο και ποντίκι, από την εποχή του Dark Forces, πριν ακόμα το Duke Nukem και όλα τα άλλα... Την πρώτη φορά που δοκίμασα να παίξω FPS σε κονσόλα πήγα να πάθω παράκρουση... Εδώ αγοράζουμε ποντίκια και πληκτρολόγια των 100 ευρώ για να έχουμε το κάτι παραπάνω... όχι να παίζουμε και με handicap κιόλας...
akolov Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Θα είχε πλάκα όμως... FPS κόντρα τα PCs με τις κονσόλες.. .χαχαχα.... Άντε να κάνεις headshot... Με τίποτα όμως... Άσε που οι περισσότεροι θα τα παρατούσανε με τη μία... Για σκέψου να μη σταυρώνεις frag... Εγώ είχα μάθει πάντα σε PC με πληκτρολόγιο και ποντίκι, από την εποχή του Dark Forces, πριν ακόμα το Duke Nukem και όλα τα άλλα... Την πρώτη φορά που δοκίμασα να παίξω FPS σε κονσόλα πήγα να πάθω παράκρουση... Εδώ αγοράζουμε ποντίκια και πληκτρολόγια των 100 ευρώ για να έχουμε το κάτι παραπάνω... όχι να παίζουμε και με handicap κιόλας... Παιδιά καλή σας μέρα. Τελικά το πήρα στην PC έκδοση, δεν άντεξα ήθελα κάτι διαφορετικό. Χμ...στο λάπτοπ μου για να γνωρίζουν και επόμενοι, με τον i5 520 kai tin GT330m kai 4g ddr3, δεν παίζει ικανοποιητικά , και ικανοποιητικά εννοώ να πιάσει απόδοση ps3. Για να παίξει καλά δοκίμασα όλες τις επιλογές, τελικά εκείνη με την χαμηλότερη ανάλυση στο παιχνίδι 1024χ720 αν θυμάμαι καλά και τα spec high εκτός των σκιών και τρέχει καλά. Αλλιώς με παραπάνω ανάλυση δεν τρέχει καλά για fps. Άρα θέλει δυνατή κάρτα και αρχικά ξενέρωσα από αυτό. Πάμε παρακάτω. Για κάποιο διάστημα ήμουν ένας από τους καλύτερους παίκτες στο cod mw1. Ούτε εγώ δεν θα πιστευα ποτέ ότι με το dual shock κάποιος θα μπορούσε να έχει τόσο καλή στόχευση, και κυρίως να παίζει για ώρες και να μην αισθάνεται κούραση σωματική. Είχα καταχαρεί εκείνη την περίοδο. Ωστόσο συμφωνώ ότι το mouse παραμένει άρχοντας. Απλά και με τις κονσόλες αν δεν έχετε ασχοληθεί να λιώσετε με ένα fps δεν μπορείτε να καταλάβετε για τι επίπεδο ευστοχίας μπορεί να φτάσει κάποιος. Το θέμα μου εμένα είναι πως δρα αρνητικά το game που το παίζω στο λαπτοπ τελικά και μάλλον έκανα πατάτα που το πήρα. Με κουράζει το keyboard, όλο χάνω τα κουμπιά ( κακώς γκρινιάζω πρέπει να δώσω χρόνο, έχω καιρό να παίξω σε pc εκτός του Dragon Age), και το ποντίκι μου ένα logitech anywhere mx είναι μικρό και δεν έχει μερικά κουμπιά πάνω που θα ήθελα. Και το πήρα 60 πριν ένα μήνα όπως και το λάπτοπ. Άντε τρέχα γύρευε να δώσω άλλα 80 για ποντίκι, ενώ έδωσα 1150 για την άγορά του λαπτοπ για να παίζω σε τραγική ανάλυση Anyway, αφού πρσαρμοστώ και μάθω το game θα χαρώ να σας κάνω παρέα μου κάποιους και να παίζουμε. Έχετε κάποιοι bluetooth πως μιλάτε ? Καλό μας παιχνίδι και καλές γιορτές.
pc_admin Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Όποτε πάω να κάνω resume στο singleplayer μου κρασάρει το game.Το κάνει και σε σας? (είμαι με το τελευταίο update) Πρεπει να μην κανεις resume αλλα να ξεκινησεις την αποστολη που επαιζες απο την αρχη. Μετα μπορεις κανονικα να κανεις resume
Aias Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Να ρωτησω κατι.Ειμαι 10 lvl και ακομα δεν μπορω να παρω combat knife. Μηπως κανω κατι λαθος?
pappous_soulis Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Πρεπει να μην κανεις resume αλλα να ξεκινησεις την αποστολη που επαιζες απο την αρχη.Μετα μπορεις κανονικα να κανεις resume Ναι, τελικά έτσι το κατάφερα. Βλακεία.
chill Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Να ρωτησω κατι.Ειμαι 10 lvl και ακομα δεν μπορω να παρω combat knife. Μηπως κανω κατι λαθος? Πατάς το μεσαίο κουμπί στο mouse P.s. ΧΑ ΦΑΤΗΝ {TDi} ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ MUHAHAHAHAHA
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Πατάς το μεσαίο κουμπί στο mouse P.s. ΧΑ ΦΑΤΗΝ {TDi} ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ MUHAHAHAHAHA Chill, πότε να σου στείλω friend(ly knife) request για να το δεις;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Πατάς το μεσαίο κουμπί στο mouse P.s. ΧΑ ΦΑΤΗΝ {TDi} ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ MUHAHAHAHAHA Μα κανένας δεν κάνει remap τα κουμπιά? Το knife και η grenada (τα spa) είναι must για να είναι επάνω στο mouse...καλά πλακα πλακα έχει πέσει πολύ knife τελευταία
chill Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Chill, πότε να σου στείλω friend(ly knife) request για να το δεις; Έχεις δίκιο ρε, δεν έχω μπει καθόλου όμως ingame αυτή την βδομάδα :<
akpe Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Server is on crack again eh? Που στο κέρατο πήγαν τα stats μου;! Με βγάζει private με επόμενο unlock "undefined"...
shoco Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Πως μπορουμε να μπουμε σε ενα server μεσω ip? Οπως και στο BF2. Υπαρχουν ελληνικοι servers? thanks
pappous_soulis Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δεν το'χω δοκιμάσει, αλλά στο server search μπορείς να γράψεις το όνομα του server και να στον εμφανίσει. Μπορεί να δουλεύει και για τις IP, αν και δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά.
shoco Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Ρε παιδια ελεος. Μολις παιζω δυο γυρους με πεταει εξω. Το εχει και αλλος? υπαρχει λυση? Εχω διαβασει οτι το αντιμετωπιζαν και αλλοι, αλλα νομιζα πως λυθηκε με το τελευταιο update.
chill Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Τι εννοείς λέγοντας "έξω" ? Τρως disconnect από τους servers ή κρασάρει το παιχνίδι? Αν εννοείς το δεύτερο συμβαίνει και σε μένα, αραιά και που.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα