Christav Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Δεν δινω καμια σημασια πραγματικα,γι αυτο ειναι το ratio στο 0,40,αλλα μου την δινει απιστευτα που η μιση ομαδα ειναι στο ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ με sniper και περιμενουν να περασει κανεις εκει που σημαδευουν και οι αλλοι μισοι ειναι σε κατι γωνιες 4-5 ατομα μαζι και περιμενουν.Tρεχω σα μακακας σε ολη τη πιστα για medic kit και revives οπως ειναι ο ρολος μου που τον διαλεξα και η υπολοιπη ομαδα ξυνεται για να μην χαλασουν τα στατιστικα Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2010 από Christav
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Βασικά σύμφωνο με τους παραπάνω, από εκεί και πέρα όταν έχει γίνει arm και όλοι κάθονται καλύτερα να κάτσεις και εσύ Αν τώρα θες καλο ratio είναι απλό. Tank/sniper HC server. Δεν το συνιστώ αλλα όπως θέλει ο καθένας
chill Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Τι να το κάνεις το sniping? Πάνε παίξε βελάκια άμα την βρίσκεις έτσι....παραλίας, μακριά από την μάχη με φραπέ και τσιγάρο (xm νομίζω ότι πρέπει για Έλληνα ). Τα σερνικά παίζουν assault και ρίχνονται πρώτα στην μάχη /ξεχειλίζω από τεστοστερόνη
sstav Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Ποια είναι η φθηνότερη και αξιόπιστη πηγή για να το αγοράσει κάποιος; είτε την απλή είτε την limited έκδοση, είτε την έκδοση με DVD είτε με σειριακό. Στην Ελλάδα Plaisio & Multirama δεν την έχουν....ποιό αξιόπιστο online shop από εξωτερικό δίνει σειριακούς στην καλύτερη τιμη;;
LuciferX Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Multirama 30 ευρω και εισαι οκ!Δεν ειναι Limited,αλλα αφου θα καεις που θα καεις...(φανταζομαι) http://www.multirama.gr/products/product?pid=0448632&catid=070201
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Είπαμε, το limited δεν έχει νόημα. Γιατί να πληρώσεις κάτι που (θα) το έχεις τσάμπα;
akolov Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Παιδιά γεια σας. Αγόρασα πρόσφατα τον Vaio vpcF11M1e. θέλω κάποιος που γνωρίζει και θέλει να με βοηθήσει, να μου απαν΄τησει στο εξής. Θα τρέχει ικανοποιητικά το παιχνίδι στο λάπτοπ μου ? Έχει τον i5, 4g ddr3 και την GT330m nvidia. Συγκρίνετε επιδόσεις με το ps3 που έχω. Να το αγοράσω για pc η για ps3 ?? Ευχαριστώ.
LuciferX Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Παιδιά γεια σας. Αγόρασα πρόσφατα τον Vaio vpcF11M1e. θέλω κάποιος που γνωρίζει και θέλει να με βοηθήσει, να μου απαν΄τησει στο εξής. Θα τρέχει ικανοποιητικά το παιχνίδι στο λάπτοπ μου ? Έχει τον i5, 4g ddr3 και την GT330m nvidia. Συγκρίνετε επιδόσεις με το ps3 που έχω. Να το αγοράσω για pc η για ps3 ?? Ευχαριστώ. Mια χαρουλα θα παιζει!!Ασε το ps3,δεν ειναι για τετοια games να τα παιζεις online... Δες και τι θα σου πουν και οι αλλοι ,επειτα πραξε αναλογα...
sstav Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Multirama τέλος.....το τσίμπησα το κλειδάκι μου μόλις 20 ευρώ από αξιόπιστο πωλητή στο ebay...Downloading μέσω EAStore και EA Downloader τώρα που έρχεται το ΠΑΣΧΑ και έχουμε λιγάκι χρόνο παραπάνω θα λιώσουμε λιγάκι
akolov Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Mια χαρουλα θα παιζει!!Ασε το ps3,δεν ειναι για τετοια games να τα παιζεις online...Δες και τι θα σου πουν και οι αλλοι ,επειτα πραξε αναλογα... Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το μια χαρούλα σημαίνει καλύτερα ή χειρότερα frames από το ps3 στις παρόμοιες επιλογές γραφικών ? Για χρόνια τώρα παίζω στο ps3 cod mw 1 kai 2 δεν έχω πρόβλημα ίσα ίσα γουστάρω να κάθομαι στο καναπέ με το dshock απότι με ποντίκι. Όμως έχω καιρό να παίξω σε pc αγόρασα καινούργιο, έχω και ένα καλό wi ποντίκι και θέλω να ξαναζήσω pc gaming με asdw movement.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Man άμα σε βολεύει στο PS3 πάρτο εκεί να παίζει στον καναπέ σου να γουστάρεις, από εκεί και πέρα δεν είναι τυχαίο που δεν υπάρχει mixed multiplayer για consoles και pc μακάρι δηλαδή να υπήρχε Και μερικά στατιστικά: Global PC Statistics Players at bfbcs: 857098 Players online: 52122 Servers: 12632 Global XBOX360 Statistics Players at bfbcs: 210531 Players online: ? Servers: ? Global PS3 Statistics Players at bfbcs: 279700 Players online: 29575 Servers: 507
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Γιατί δεν υπάρχει mixed?Είναι ανυπέρβλητες οι τεχνικές δυσκολίες; Επίσης, γιατί να μην υπάρχει fps με εκατοντάδες παίκτες ταυτόχρονα;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Γιατί δεν υπάρχει mixed?Είναι ανυπέρβλητες οι τεχνικές δυσκολίες; Επίσης, γιατί να μην υπάρχει fps με εκατοντάδες παίκτες ταυτόχρονα; Όχι man δεν υπάρχει mixed γιατί πολύ απλά δεν θα είναι δίκαιο για τους console users. Επίσης το γιατί δεν υπάρχει fps με πάνω από 64 players είναι λόγο resources που χρειάζεται ο server για να τρέξει το game.
pappous_soulis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Όποτε πάω να κάνω resume στο singleplayer μου κρασάρει το game. Το κάνει και σε σας? (είμαι με το τελευταίο update)
chill Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Όχι man δεν υπάρχει mixed γιατί πολύ απλά δεν θα είναι δίκαιο για τους console users. Γιατί δεν υπάρχει aim assist στις κονσόλες? Μάλλον άδικο για μας θα ήταν....... Επίσης, γιατί να μην υπάρχει fps με εκατοντάδες παίκτες ταυτόχρονα; Υπάρχει το M.A.G. στο playstation 3 που υποστηρίζει μέχρι 256 παίχτες. Προτιμώ ωστόσο να παίζω fps με keyboard+mouse και ας υποστηρίζει μέχρι 2 μόλις παίχτες που λέει ο λόγος. Gamepad σε fps........seriously wtf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα