Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έπαιξα τις τελευταίες ημέρες Conquest που δεν είναι κακό, καθόλου κακό (εκτός και αν αντίπαλος σου είναι το αιμοβόρο σκυλί ονόματι toufas το οποίο έχει addiction στο dogtag μου ffs :P). Ωστόσο έχω μια απορία (σιγά μην δεν είχα).

Λοιπόν έχουμε 3 conquests περιοχές, 100 americunts και 100 commies. Πολλές φορές παρόλο που το σκορ είναι 2-1 ή 3-0 κερδίζουν αυτοί που χάνουν. Και δεν εννοώ για μια στιγμή υπέρ τους το σκορ αλλά συνέχεια. Ναι καταλαβαίνω ότι όποιος σκοτώσει τον αριθμό των αντίπαλων στρατιωτών που απαιτείται κερδίζει. Δεν αντιλαμβάνομαι ωστόσο τι προσφέρει το capture? Ποιος ο λόγος λοιπόν να πηγαίνεις δίπλα στο flag για κατάληψη, το οποίο συνήθως δεν παρέχει και την παραμικρή κάλυψη? Για 50 points στο gamescore σου? Ή υπάρχει απλά για να επικεντρώνεται η μάχη στα συγκεκριμένα σημεία και να μην τρέχουμε δεξιά, αριστερά στα maps με αποτέλεσμα να μην συναντιόμαστε για pew pew ποτέ?

Δημοσ.

αυτο ειναι που λενε να φτιαξουν, ειναι πιο καλο να κατσεις πισω και να βαρας παρα να πας για capture.

επισης, knife kills > all :P

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη θα πρέπει το σημείο που κάνεις capture να ανανεώνει ελαφρά τον αριθμό των spawns σου. Ανά ένα λεπτό να σου δίνει x spawn περισσότερα. Χωρίς το x να αντιστοιχεί σε μεγάλο αριθμό βέβαια γιατί τότε ένα conquest θα διαρκεί ώρες ατέλειωτες.

επισης, knife kills > all :P

Προτιμώ το οπλάκι :P. Μου χει κάτσει άπειρες φορές να είναι ο άλλος με πλάτη να πάω να τον καρφώσω και να βρίσκομαι dead. Στα περισσότερα 32άρια έχω πρόβλημα - αν και το latency μου είναι μικρό, το βλέπω από το g19 όλη την ώρα που παίζω - γι'αυτό και μπαίνω σε μικρότερους servers. Ο !buttkickers! που σε βρήκα χτες ήταν ο μόνος αξιοπρεπής 32άρης server που έπαιξα το Σ/Κ.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Έπαιξα τις τελευταίες ημέρες Conquest που δεν είναι κακό, καθόλου κακό (εκτός και αν αντίπαλος σου είναι το αιμοβόρο σκυλί ονόματι toufas το οποίο έχει addiction στο dogtag μου ffs :P). Ωστόσο έχω μια απορία (σιγά μην δεν είχα).

Λοιπόν έχουμε 3 conquests περιοχές, 100 americunts και 100 commies. Πολλές φορές παρόλο που το σκορ είναι 2-1 ή 3-0 κερδίζουν αυτοί που χάνουν. Και δεν εννοώ για μια στιγμή υπέρ τους το σκορ αλλά συνέχεια. Ναι καταλαβαίνω ότι όποιος σκοτώσει τον αριθμό των αντίπαλων στρατιωτών που απαιτείται κερδίζει. Δεν αντιλαμβάνομαι ωστόσο τι προσφέρει το capture? Ποιος ο λόγος λοιπόν να πηγαίνεις δίπλα στο flag για κατάληψη, το οποίο συνήθως δεν παρέχει και την παραμικρή κάλυψη? Για 50 points στο gamescore σου? Ή υπάρχει απλά για να επικεντρώνεται η μάχη στα συγκεκριμένα σημεία και να μην τρέχουμε δεξιά, αριστερά στα maps με αποτέλεσμα να μην συναντιόμαστε για pew pew ποτέ?

Αν έχεις αρκετά flags, πέφτουν αυτόματα τα tickets των αντιπάλων χωρίς να σκοτώνεις.

Btw, κάνε πάλι request ρε Chill, έχω 2 θέσεις κενές τώρα. :P

(αν και όταν θα με δεις, θα είμαι με την υπόλοιπη clan)

Chill ζούμε το dog-tag σου να δούμε! :lol:

Edit:

Προτιμώ το οπλάκι :P. Μου χει κάτσει άπειρες φορές να είναι ο άλλος με πλάτη να πάω να τον καρφώσω και να βρίσκομαι dead.

Καλά ναι, το lag (αν φταίει αυτό) + knife combo μερικές φορές είναι απίστευτο.

Να καρφώνω τον άλλον ενώ είναι ακίνητος, ατάραχος γυρνάει και με καρφώνει εκείνος.

Και 2 φορές (από το ίδιο άτομο!) το είδα από την άλλη, με κάρφωσε κανονικά με το μαχαίρι μες στην μούρη, δεν έπαθα τίποτα και τον κάρφωσα εγώ και πέθανε. :P

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
Δημοσ.
Αν έχεις αρκετά flags, πέφτουν αυτόματα τα tickets των αντιπάλων χωρίς να σκοτώνεις.

Ακριβώς όπως ήταν και στα προηγούμενα Battlefield.

Προσωπικά βαριέμαι conquest, αν και έχει ωραία maps. (παρομοίως έλιωνα titan mode στο 2142)

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ πάλι νιώθω πιο πολύ "σαν στο σπίτι μου" στο Conquest ακριβώς γι'αυτό. :P

Αν και γεγονός είναι ότι έπαιζα σπάνια infantry αφού πέταγα τα jets.

Στο Rush, γίνεται του sniper το πανηγύρι και όλοι κάθονται 3 χιλιόμετρα μακριά από τα points είτε σε άμυνα ή defense και άντε μετά να κάνεις τον ήρωα με την squad σου μπας και 4 άτομα καλύψουν τους υπόλοιπους 12.

ΥΓ. Παίζετε με War Tapes;

Το βρίσκω πιο ατμοσφαιρικό έτσι. :-)

(και πολύ πιο φασαριόζικο :P)

• Moderators
Δημοσ.

To single πήγαινε τόσο γρήγορα από το ένα action sequence στο άλλο που μου φάνηκε πως τέλειωσε πολύ γρήγορα.

ΥΓ. Pussies with heartbeat sensors on their guns. :P

Δημοσ.

(αν και όταν θα με δεις, θα είμαι με την υπόλοιπη clan)

Chill ζούμε το dog-tag σου να δούμε! :lol:

Leave my dogtag alone!!!!! Το χω φυλαγμένο αποκλειστικά για τον toufa :lol:

Θα σε κάνω μόλις μπω για.......100 φορά :P.

"CHILL, γεννιέσαι

δεν γίνεσαι ποτέ

το αίμα σου θα χύσουμε

GHOST ALIEN" :-D

Δημοσ.

Επειδη παιζω πρωτη φορα online παιχνιδι της σειρας και ειμαι ακομα νουμπας εχω μια ερωτηση,για να κανεις k/d ratio καλο πρεπει να βρεις ενα σημειο-περασμα και να πυροβολεις?? Γιατι απ οτι εχω καταλαβει για να κινησε συνεχεια στο πεδιο της μαχης και να χεις και καλα στατιστικα πρεπει να σαι ο ραμπο :P

• Moderators
Δημοσ.

Δίκιο έχει ο liakjim.

Τα stats αν και είναι καλά για να βλέπεις πως πας, γίνονται εκνευριστικά, γιατί βάζουν κάποια άτομα σε τρόπο σκέψης που τα stats είναι πάνω απ'όλα.

Και τότε αρχίζουν τα exploits, κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...