Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να ρωτησω και εγω κατι με την σειρα μου...Σκεφτομαι να αγορασω ενα FPS για online και ειμαι αναμεσα στο Battlefield και το Modern Warface..Με τα εξης κριτηρια ποιο μου προτεινεται

1)Δεν θελω καθολου να κολλαει στο Online(συγχρονιζομαι στα 19 Μbps αρα πιστευω δεν θα εχω προβλημα).

2)Να μην εχει cheateria...

3)Να ειναι ευχαριστο και να περνας καλα 3-4 ωρες χωρις να τωρα σφαιρες στα 10 σου πρωρα βηματα..

Ευχαριστω..

1) Και στα 2 το lag είναι lag.

2) Παντού έχει cheateria.

3) Άμα είσαι πουλάκι στα 5 βήματα θα πεθάνεις ούτε καν 10.

Η πολύ σημαντική διαφορα είναι ότι το BF έχει ρόλους και οχήματα.

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
ξες ότι τρος ban από την EA για αυτό έτσι? Άμα διάβαζες το agreement θα το ήξερες.

για την ακρίβεια αυτό δεν είναι 100% σωστό. Ο λόγος είναι ότι κανονικά ο server δεν θα έπρεπε καν να τρέχει με 1 παίχτη μέσα, όπως πχ στο 2142 μπορούσες και έβαζες minimum παιχτών για να ξεκινήσει το παιχνίδι. Από την στιγμή όμως που ο server "τρέχει" κανονικά και εσύ δεν κάνεις κάτι μη-φυσιολογικό (πχ. σε σκοτώνει ένας, εγώ σε κάνω revive κτλ. - το γνωστό stat padding), δεν νομίζω ότι μπορεί να σε αναφέρει κάποιος. Τι θα πει δλδ, ότι έκανες arm τα M-Coms ;;

Σίγουρα πάντως δεν είναι να το κάνεις συνέχεια...

Δημοσ.

μου φανηκε καλη λυση για να παρω το αρμουρι στα μπαμ και ως εκει.Πολυ θανατος βρε αδερφακι μου...

(τωρα βεβαια δεν αξιζει το ρισκο)

Δημοσ.

GrafeioTeleton,

είναι 2 διαφορετικά παιχνίδια, δε πάει να πει ότι επειδή είναι Modern warnfare themed και τα 2 με πεζοναύτες είναι και ίδια.

Tο cod έχει μακράν καλύτερο single σα να βλέπειςς ταινία , και σου δίνει την αίσθηση στο multi περισσότερο 1οn1 δράσης , με περισσότερες επιλογές και εντυπωσιακότερο duelin.

Το δε BF ήταν και είναι καθαρά πιο arcade και publicάδικο προσφέροντας σου μαζικότερες μάχες με οχήματα και μεγαύτερα maps με λόφους χόρτα βράχια container κτλ και προσπαθεί να πλασάρει μία αίσθηση στρατόκαυ**ου μάγκα απτα Arma/OpFlashpoint αλλά σε πολυ πιο noon friendly περιβάλλον και χειρισμό - χαβαλέ χωρίς να χάνει ιδιαίτερα σε δράση. Προς το παρόν θέλει αρκετές βελτιώσεις διότι έχει πολλά abusements.

Εν τέλη στο θέμα cheatin, στο BF και να σε κλέψει κάποιος δεν έχει το ίδιο πλεονέκτημα που έχει στο cod, δλδ στο BF και να έχεις wh klein mein , σα να σε χει κάνει spot ενας εχθρός είναι ενω στο cod κλαψε.

To cod δε επειδή δεν έχει και dedicated servers θα πεθάνεισ στο lag. αλλο German/English Server με 60-80ms και άλλο DSL hosted game των 16 παικτών .

Αν πάρεις νέο παιχνίδι τράβα πάρε το BF μόνο κ μόνο για το support των dedicated servers.

Το BF είναι εξέλιξη του BF2 ενώ το cod είναι καταστροφή του cod4.

Εν τέλη είναι τι

Δημοσ.

ρε παιδες βοηθεια εχω αγορασει το game μεσω steam και μου εχει δοσει ενα κωδικο της μορφης xxxx-xxxx-xxxx-xxxx εκανα λογαριασμο στην ea και προσπαθω να μπω να παιξω Online μου ζηταει πρωτα το mail και το κωδικο του λογαριασμου και μετα τον σειριακο αριθμο αλλα μολης παει να συνδεθει

UNABLE TO LOG IN PLEASΕ TRY AGAIN LATER

ΤΟ βγαζει αυτο το μαμιμενο εδω και 3 βδομαδες που πηρα το παιχνιδι

εχει κανεις καμια ιδεα τι να κανω;;;;;;;;;

Δημοσ.

peteranos thanks για την βοηθεια αλλα μονος μου για λιγο το χασα το squad deathmatch......παιδια το παιχνιδι στο online κομματι τουλαχιστον για μενα τα σπαει και εχει απιστευτο playability και value for money.μακραν οτι καλυτερο εχω παιξει εδω και καιρο και μιλαμε για καταστροφεα κοινωνικης ζωης...χαχαχαχα!!!!ελπιζω να σας δω μεσα καμια φορα να κανουμε καμια ομαδα στα προχειρα........εχει απιστευτο χαβαλε το παιχνιδι...οσοι δεν το εχουν και γουσταρουν FPS και εχουν ιντερνετ το προτεινω ανεπιφυλακτα..........σπανια αγοραζω παιχνιδι αλλα αυτο άξιζε και με το παραπανω......ξεχασα....το nick ειναι loxiasGR

Δημοσ.
1) Και στα 2 το lag είναι lag.

2) Παντού έχει cheateria.

3) Άμα είσαι πουλάκι στα 5 βήματα θα πεθάνεις ούτε καν 10.

Η πολύ σημαντική διαφορα είναι ότι το BF έχει ρόλους και οχήματα.

Να τον ακούτε τον γερο-Skull rank 31 and still walkin (από έγκυρες πηγές). Και ας έχει παρατήσει τα άλλα αθλήματα :P.

Δημοσ.
Ναι φιλε μου γιατι ολα τα αλλα παιχνιδια μεσω steam παιζουν κανονικοτατα!!!!!!!!!!! γμτ το steam μου γμω

τα ports του bf λεω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...