Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κι εγώ απορίες. Πώς γράφεις κάτι ingame και τα ελικόπτερα πώς πιλοτάρονται? Με κρατημένο το W έχω καταφέρει να απογειωθώ, αλλά μετά μένω στάσιμος στον αέρα και επειδή δεν μπορώ να πάω πουθενά, το φουντάρω και... EPIC FAIL :lol:

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε παιδιά κοιτάξτε και λίγο το manual ή τα controls του παιχνιδιού. 10 δευτερόλεπτα θέλει.... έλεος...

Το q είναι από τα πλέον χρήσιμα πλήκτρα. Εντοπίζεις τον εχθρό και αυτός φαίνεται με πορτοκαλί στο χάρτη βοηθώντας έτσι και τους άλλου παίκτες της ομάδας σου. Αν μάλιστα κάποιος τον σκοτώσει αφού τον έχεις εντοπίσει παίρνεις πόντους επειδή βοήθησες.

Δημοσ.

Το να πετάξεις σωστά στο game είναι δύσκολο ειδικά άμα δεν είσαι veteran. Εγώ έκανα αρκετές ώρες dogfights σε άδειους servers με το clan ώστε να το ξαναθυμηθώ αν και είμαι jet pilot παρα heli.

Με το Q σποταρεις και σε 3D που φαίνεται μπροστά σου αλλα και στον χαρτί πατώντας M. Και λέει κάτι ο χαρακτήρας τύπου "enemy sniper 12 όclock" αλλα και βγάζει πορτοκαλι εικονίδιο πάνω από το κεφάλι του εχθρού. Σε Hardcore το spot φαίνεται μονο στο χαρτί.

Όσο για το bullet registration σίγουρα δεν είναι Counter Strike αλλα σε hc server είναι μια χαρά. Όλοι έχουμε φάει άκυρα και είναι θέμα lag τις περισσότερες φορες. Για default server δεν το συζητάω καν. Απλά μερικά οχήματα όπως πχ το 50ari στο tank είναι ηλίθιο να θέλει πάνω από 1 σφαίρα ο άλλος, όπως επίσης τα rockets από τα heli είναι κάκιστα. Σίγουρα θα χωρούσε ένα patch ώστε να αυξήσει το damage σε μερικά οχήματα.

Nice review Johny boy ;)

Δημοσ.
Ώπα, ώπα, ώπα.

Χθες που πήγα να παίξω έφαγα και γω fail με BSOD σχετικό με τη memory. Λίγες ώρες αφότου έκανα το τελευταίο update.

Τι κωδικό σου έβγαλε?

κωδικό δεν είδα, θα το κοιτάξω την επόμενη φορά

memory dumping γενικά σε κάθε bsod είναι το άδειασμα της ram για να αποτραπούν τα χειρότερα... το last stand των windows ένα πράμα :lol:

Δημοσ.
Ευχαριστώ.

Δεκτό :o

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτή

Δημοσ.

αν θελετε να ανεβασετε γρηγορα το χαρακτηρα για να τσιμπησετε το αρμουρι στο 14 λεβελ μπορειτε να μπειτε σε αδειο σερβερ ρασ και να φαρμαρετε 1400+ πινσ για μπεστ πλαιερ και ιστοριες.να βαλουν το αιμμποτ εκει που ξερουν μ@λακες.

Δημοσ.
αν θελετε να ανεβασετε γρηγορα το χαρακτηρα για να τσιμπησετε το αρμουρι στο 14 λεβελ μπορειτε να μπειτε σε αδειο σερβερ ρασ και να φαρμαρετε 1400+ πινσ για μπεστ πλαιερ και ιστοριες.να βαλουν το αιμμποτ εκει που ξερουν μ@λακες.

ξες ότι τρος ban από την EA για αυτό έτσι? Άμα διάβαζες το agreement θα το ήξερες.

Δημοσ.

Να ρωτησω και εγω κατι με την σειρα μου...Σκεφτομαι να αγορασω ενα FPS για online και ειμαι αναμεσα στο Battlefield και το Modern Warface..Με τα εξης κριτηρια ποιο μου προτεινεται

1)Δεν θελω καθολου να κολλαει στο Online(συγχρονιζομαι στα 19 Μbps αρα πιστευω δεν θα εχω προβλημα).

2)Να μην εχει cheateria...

3)Να ειναι ευχαριστο και να περνας καλα 3-4 ωρες χωρις να τωρα σφαιρες στα 10 σου πρωρα βηματα..

Ευχαριστω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...