Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Παίδες πρόβλημα....Μόλις έκανα update στην νέα έκδοση και μπήκα να παίξω...και είχαν μηδενιστεί τα stats.....Ούτε όπλα,ούτε τίποτα..Τί έγινε;;;

Άκυρο,έφτιαξε..Στο site δεν το βγάζει τώρα...

Παίζες τί παίζει με τα account του bf; Veteran lvl κανονικά έπρεπε να είχα 5(6games-1=5)...και μου βγάζει lvl1 ...Πατάω να βάλω τα στοιχεία και τα cdkeys των παλιών bf και μου βγάζει ότι τα χουν ήδη..Δεν έχω αλλάξει account στην ΕΑ,από τότε που με θυμάμαι με τα παιχνίδια τους..

Τί να κάνω;;:cry::cry:

Δημοσ.

Πήρα και εγώ σήμερα το παιχνίδι αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα. Δε μπορώ να μπω σε κανένα server, μου λέει συνέχεια ότι όλοι είναι γεμάτοι. ΤΙ στο καλό συμβαίνει; Έχετε κανένα καλό server να μου προτείνεται που να παίζουν και Έλληνες;

Δημοσ.

Bad Company 2 PC Review

Μετά από μια μικρή καθυστέρηση, ορίστε η δεύτερη γνώμη που περιμένατε για το Battlefield: Bad Company 2, η οποία αυτή τη φορά είναι βασισμένη στην έκδοση του παιχνιδιού για PC. Ο λόγος της δεύτερης γνώμης είναι πολύ απλός: το BC2 είναι ένα από τα πιο σημαντικότερα παιχνίδια του 2010 και θεωρήσαμε απαραίτητο να υπάρχει και μια κριτική για την πλατφόρμα στην οποία αφενός γεννήθηκε η σειρά Battlefield και αφετέρου προορίζεται για first person shooters...

Κάποιος έχει γίνει quoted στο τέλος :o

Δημοσ.
μόλις έφαγα ένα special BSOD με Mem Dumping και πάω για ύπνο ...

Ώπα, ώπα, ώπα.

Χθες που πήγα να παίξω έφαγα και γω fail με BSOD σχετικό με τη memory. Λίγες ώρες αφότου έκανα το τελευταίο update.

Τι κωδικό σου έβγαλε?

Δημοσ.

Ξεκίνησαν τα cheats? Χτες βράδυ στον server που έπαιζα, έτρωγε πολύς κόσμος kick/ban για aim bot.

Πόσο μαλάκας πρέπει να είσαι για να cheatάρεις σε online game :mad:?

Η friend list δεν λειτουργεί ακόμα έτσι? Και μετά μου κράζει ο κόσμος το steam.......

Δημοσ.

ήδη το παιχνιδι ειναι αδικο οταν εισαι lvl 8 και ο αλλος 30 και ειστε στο ιδιο game.Κανονικα επρεπε να διαχωριζει ανα 5-10 lvl .Τι το θελουν και το aimbot :)

Το παιχνιδι παντως τα σπαει.

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο John στο review, το παρατήρησα κι εγώ. Πάω πίσω από τον άλλο, του αδειάζω μία γεμιστήρα με αυτό το νεροπίστολο που λέγεται και AEK :P και όχι μόνο δεν ψόφησε, αλλά μου φύτεψε και μία στο κεφάλι... :mad:

Και για τα Aimbot, εντάξει, ο κόσμος είναι ηλίθιος. Ευτυχώς που τους γραπώνει με τη μία το σύστημα. Αυτούς κανονικά πρέπει να τους κλειδώσει και το multiplayer η Dice και να το βάλουν εκεί που ξέρουν το παιχνίδι.

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά dedicated server δε θα βγάλουν; αμάν κάναμε να βγάλουν στο cod MW2 και μετά απογοήτευση... τώρα πάλι τα ίδια.... έλεος θελω LAN...

Δημοσ.

To lan έχει εξαφανιστεί από τα περισσότερα παιχνίδια εδώ και χρόνια....

Προσωπικά πρόβλημα με το ping δεν έχω (αν και είμαι σε forthnet) αλλά θεωρώ πως το hit registration πρέπει να λυθεί. Με το τελευταίο patch μου φάνηκε καλύτερο αλλά και αυτό είναι σχετικό ως προς το πως το αντιλαμβάνεται ο καθένας. Πραγματικά, παρά αυτά τα προβλήματα, απολαμβάνω το παιχνίδι. Ειδικά αν πετύχεις και οι 2 ομάδες να είναι ανταγωνιστικές τότε το παιχνίδι γίνεται απίστευτο.

Επίσης φίλε sniper που κάθεσαι 500 μέτρα μακριά από το στόχο για να κάνεις 3 kill σε όλο το παιχνίδι, παράτα τα και γίνε αγρότης στο farmville. Δεν βοηθάς την ομάδα και το BBC2 είναι ομαδικό παιχνίδι. Δεν αναφέρομαι στους snipers που παίζουν ως recon, αλλά δυστυχώς είναι πολύ λίγοι.

Δημοσ.

Ο Ελληνικός σέρβερ τις τελευταίες μέρες, έχει ελάχιστους παίκτες.

Χθες είδα και γω για πρώτη φορά, πολλά ban για aim bot.

Και μερικές ερωτήσεις:

Όταν στοχεύεις κάποιον αντίπαλο και πατάς "Q", οι συμπαίκτες καταλαβαίνουν που εντόπισες τον εχθρό, ή απλά ακούγεται το "bad guys.." και τέλειωσε η ιστορία;

Επίσης, αυτό το uav πως απογειώνεται;!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...