john2gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Medic (level 7) vs Medic (level 19): Δύο shots με στόχαστρο στο λαιμό, μετά flank από τα πλάγια και εξ επαφής κατά ριπάς από τα πλάγια (τρία Χ μέτρησα από τις τόσες σφαίρες που έπρεπε να είχε φάει... εξ επαφής είμαι ρε πούστη μου. Και να θέλει δεν μπορεί να αστοχήσει). Και τι γίνεται; Γυρνάει και με σκοτώνει αυτός (και μένει με 14% ενέργεια). Όλα αυτά σε hardcore server! Απλά, ΤΡΑΓΙΚΟ!
chill Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Φαντάζομαι θα είναι είτε θέμα lag είτε θα χρησιμοποιούσε το skill που σε κάνει πιο ανθεκτικό είτε συνδιασμος και των δυο μαζί. Sent from my iPod touch using Insomnia.app
Athanasios2104 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Φαντάζομαι θα είναι είτε θέμα lag είτε θα χρησιμοποιούσε το skill που σε κάνει πιο ανθεκτικό είτε συνδιασμος και των δυο μαζί. Ναι, το Skill.exe Btw: Potential Server Disconnect Fix Εν ολίγοις, disable UPnP . Από λίγα posts που διάβασα είδα ότι "πιάνει" σε μερικά speedtouch. Εγώ έχω ένα 585v7 άλλα δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη.
Erwdios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Ένα έχω να πω. Ρογκάδες, σνιπεράδες, είναι όλοι π...ράδες. Αι σιχτήρ. Παίζει κανένας τώρα κι αν ναι σε ποιο server?
Vasilius Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Ναι, το Skill.exe Btw: Potential Server Disconnect Fix Εν ολίγοις, disable UPnP . Από λίγα posts που διάβασα είδα ότι "πιάνει" σε μερικά speedtouch. Εγώ έχω ένα 585v7 άλλα δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη. Δεν είναι καθόλου σωστό να σου προτίνουν σαν fix την απενεργοποίηση του upnp , ειδικά δε όταν δεν έχεις σε κανένα άλλο παιχνίδι αντιμετωπίσει πρόβλημα με αυτη την επιλογη ενεργοποιημένη.- Ας το patchαρουν σωστά να τελειώνει η υπόθεση. Όσο δε για το παράπονο του φίλου με το 1vs1 medic που του τη φύτεψε ο άλλος: 1. Το ping απτον server browser δεν είναι αντικειμενικό , μεσα στο παιχνίδι έχεις διαφορετικό ping. Αν έχεις κανα καλό gaming keyboard θα το δεις στο καντραν του, αλλιώς unlucky. Αν παρατηρήσεις σε servers με 16 παίκτες έχεις καλύτερο Ping και έχεις καλύτερο bullet registration και εν τέλη παίζεις καλύτερα και δε χάνονται τόσες βολές όπως σε full 32 slot servers, (όταν 2 servers είναι στον ίδιο παροχέα π.χ multiplay.co.uk). 2. Αυτό που περιέγραψες φαντάσου να το παθαίνεις με ακίνητο στόχο - δλδ να τον είχες πισώπλατα και να σου σκαγε εν τελη και μαχαίρι... Υπάρχουν δλδ και χειρότερα μη σε πέρνει απο κάτω man
Erwdios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Chill μου έστειλαν αυτό το video σήμερα και μου είπαν να το προωθήσω σε εσένα. N' joy [ame]http://www.youtube.com/watch?v=0p4fkH9qC4M[/ame]
chill Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Chill μου έστειλαν αυτό το video σήμερα και μου είπαν να το προωθήσω σε εσένα. N' joy Got a bullet with your name on it βασικά όλο το γεμιστήρα έχω με το όνομα σου γιατί από στόχο είμαι βράστα lolololz
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Got a bullet with your name on it βασικά όλο το γεμιστήρα έχω με το όνομα σου γιατί από στόχο είμαι βράστα lolololz Στο συγκεκριμένο παιχνίδι λέει πιο πολύ να λες: Got 7 dog tags with your name on them.
tsakonas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Παρακαλώ να κλειδωθεί το thread και να φάνε ban όλοι οι spam lovers ετοιμάσου το αγόρασα χτες και έρχομαι!!!
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Παίδες πρόβλημα....Μόλις έκανα update στην νέα έκδοση και μπήκα να παίξω...και είχαν μηδενιστεί τα stats.....Ούτε όπλα,ούτε τίποτα..Τί έγινε;;;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Bring it on the lot of you! Btw, η [HEAT] έχει ανοίξει το recruiting πάλι. Αν ενδιαφέρεστε.
tsakonas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 ....Bring it on mofo μπες msn σε 2 ώρες mofoker
radeon9700 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Για ποσο δεν ξέρω .... γιατί είμαστε ήδη πολλοί στο BFBC2 και μιας και δεν δίνει επιλογή για private servers δεν χωράμε ούτε στους 2 servers που θα πάρουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα