Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Medic (level 7) vs Medic (level 19):

Δύο shots με στόχαστρο στο λαιμό, μετά flank από τα πλάγια και εξ επαφής κατά ριπάς από τα πλάγια (τρία Χ μέτρησα από τις τόσες σφαίρες που έπρεπε να είχε φάει... εξ επαφής είμαι ρε πούστη μου. Και να θέλει δεν μπορεί να αστοχήσει). Και τι γίνεται; Γυρνάει και με σκοτώνει αυτός (και μένει με 14% ενέργεια). Όλα αυτά σε hardcore server!

Απλά, ΤΡΑΓΙΚΟ!

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Φαντάζομαι θα είναι είτε θέμα lag είτε θα χρησιμοποιούσε το skill που σε κάνει πιο ανθεκτικό είτε συνδιασμος και των δυο μαζί.

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.
Φαντάζομαι θα είναι είτε θέμα lag είτε θα χρησιμοποιούσε το skill που σε κάνει πιο ανθεκτικό είτε συνδιασμος και των δυο μαζί.

Ναι, το Skill.exe :P

Btw: Potential Server Disconnect Fix

Εν ολίγοις, disable UPnP . Από λίγα posts που διάβασα είδα ότι "πιάνει" σε μερικά speedtouch. Εγώ έχω ένα 585v7 άλλα δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη.

Δημοσ.

Ένα έχω να πω. Ρογκάδες, σνιπεράδες, είναι όλοι π...ράδες. Αι σιχτήρ. Παίζει κανένας τώρα κι αν ναι σε ποιο server?

Δημοσ.
Ναι, το Skill.exe :P

Btw: Potential Server Disconnect Fix

Εν ολίγοις, disable UPnP . Από λίγα posts που διάβασα είδα ότι "πιάνει" σε μερικά speedtouch. Εγώ έχω ένα 585v7 άλλα δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη.

Δεν είναι καθόλου σωστό να σου προτίνουν σαν fix την απενεργοποίηση του upnp , ειδικά δε όταν δεν έχεις σε κανένα άλλο παιχνίδι αντιμετωπίσει πρόβλημα με αυτη την επιλογη ενεργοποιημένη.-

Ας το patchαρουν σωστά να τελειώνει η υπόθεση.

Όσο δε για το παράπονο του φίλου με το 1vs1 medic που του τη φύτεψε ο άλλος:

1. Το ping απτον server browser δεν είναι αντικειμενικό , μεσα στο παιχνίδι έχεις διαφορετικό ping. Αν έχεις κανα καλό gaming keyboard θα το δεις στο καντραν του, αλλιώς unlucky. Αν παρατηρήσεις σε servers με 16 παίκτες έχεις καλύτερο Ping και έχεις καλύτερο bullet registration και εν τέλη παίζεις καλύτερα και δε χάνονται τόσες βολές όπως σε full 32 slot servers, (όταν 2 servers είναι στον ίδιο παροχέα π.χ multiplay.co.uk).

2. Αυτό που περιέγραψες φαντάσου να το παθαίνεις με ακίνητο στόχο - δλδ να τον είχες πισώπλατα και να σου σκαγε εν τελη και μαχαίρι... ;) Υπάρχουν δλδ και χειρότερα μη σε πέρνει απο κάτω man

Δημοσ.
Chill μου έστειλαν αυτό το video σήμερα και μου είπαν να το προωθήσω σε εσένα. :lol:

N' joy :P

Got a bullet with your name on it :devil:

βασικά όλο το γεμιστήρα έχω με το όνομα σου γιατί από στόχο είμαι βράστα lolololz

• Moderators
Δημοσ.
Got a bullet with your name on it :devil:

βασικά όλο το γεμιστήρα έχω με το όνομα σου γιατί από στόχο είμαι βράστα lolololz

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι λέει πιο πολύ να λες:

Got 7 dog tags with your name on them. ;)

Δημοσ.
Παρακαλώ να κλειδωθεί το thread και να φάνε ban όλοι οι spam lovers :P

ετοιμάσου το αγόρασα χτες και έρχομαι!!!

Δημοσ.

Παίδες πρόβλημα....Μόλις έκανα update στην νέα έκδοση και μπήκα να παίξω...και είχαν μηδενιστεί τα stats.....Ούτε όπλα,ούτε τίποτα..Τί έγινε;;;

Δημοσ.

Για ποσο δεν ξέρω .... γιατί είμαστε ήδη πολλοί στο BFBC2 και μιας και δεν δίνει επιλογή για private servers :mad: δεν χωράμε ούτε στους 2 servers που θα πάρουμε :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...