Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Επίσης, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το Grenade Launcher. Μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές, να ρίχνω και ή να σκάει και να σκοτώνω αλλά να ακούγεται απλά ένα μικρός κρότος, ή να πέφτει και να μη κάνει ακριβώς τίποτα! Ούτε καν κάποιον ήχο! Νομίζω πως έχει μια minimum arming distance για να εκραγεί. Όταν σκοτώνει κάποιον που του ρίχνεις εξεπαφής, είναι γιατί τρώει την οπλοβομβίδα στην μούρη, η οποία πονάει κι ας μην κάνει μπουμ.
pappous_soulis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Τώρα το βράδυ μου έκανε απανωτά crushes και όταν δεν κράσαρε μου πέταγε μήνυμα "could not connect to EA online". Χθες το βράδυ έβαλα το τελευταίο patch, και μέχρι χθες τα πράγματα ήταν καλύτερα. Παρά τις αντιξοότητες όμως, σήμερα έπαιξα ένα απ'τα καλύτερα matches.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Χθες μετά το ντέρμπυ, και γω δεν μπορούσα να μπω καθόλου, και μετά είχα αποσυνδέσεις. Μετά από κάποια ώρα έστρωσε. Ο ήχος στις εκρήξεις θα έπρεπε να ήταν περισσότερο <<μπροστά>>.Ανατινάζεις κιβώτια, δεξαμενές κλπ, και ίσα που ακούγονται ακόμα και από μικρή απόσταση.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Ναι όντως πολύ disconnect αλλα το καλο είναι ότι κάνει live register τα stats, οποτε και να φας dc τα stats κάνουν update. Από ότι έχω καταλάβει δεν έχει πρόβλημα το patch η κάτω άλλο αλλα το traffic, δηλαδή όλη την βδομάδα μια χαρά και χτες κυριακή που είχε άπειρο κόσμο online έβγαζε το κλασσικό "failed το connect το EA". Υπομονή...
Toufas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 λοιπον update ξανα για τα friend requests. οσοι κανανε fr σε καποιον αλλον, πρεπει και ο αλλος να κανει σε εσας γιατι δεν δουλευει αλλιως. tested με τον john2 χτες το βραδυ και πλεον βλεπομαστε μια χαρα
Erwdios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Το αγόρασα κι εγώ! Μόλις το εγκαταστήσω ειδοποιάω για να αναβαθμίσετε τη λίστα!
chill Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Το αγόρασα κι εγώ! Μόλις το εγκαταστήσω ειδοποιάω για να αναβαθμίσετε τη λίστα! Δεν σε παίζουμε εσένα /shoo
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Γιατί βρε τον άνθρωπο;
Erwdios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δεν σε παίζουμε εσένα /shoo Με όνομα Σ-Κόκο θα μπω, για σπάσιμο
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δεν σε παίζουμε εσένα /shoo Γιατί βρε τον άνθρωπο; Γιατί παίζει μόνο με μένα ο καλός θείος chill:lol: .
chill Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Γιατί βρε τον άνθρωπο; Γιατί είναι γαύρος . Αυτό είναι ότι πρέπει γι'αυτούς [ame]http://www.youtube.com/watch?v=-pLGoeepMec[/ame] Όχι το pew pew του bc2 Με όνομα Σ-Κόκο θα μπω, για σπάσιμο Και θα παρατήσεις το παιχνίδι τον άλλο μήνα γιατί δεν θα μπορείς να αντικρίζεις το nickname σου μετά το νέο κάρφωμα που σου επιφυλάσσει η παιχτούρα στα playoffs? Αν δω δηλαδή κανένα nickname Ian Scott, να υποθέσω ότι απέναντι μου έχω την Τζούλια ? Γιατί παίζει μόνο με μένα ο καλός θείος chill:lol: . Ακόμα δεν σε έχω πετύχει :<
Erwdios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Παρακαλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας με σήμα τη Βροχοπούλου να μη spammάρουν το thread γιατί τους περιμένει ταπείνωση και κλάμα με κουβάδες.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Παρακαλώ να κλειδωθεί το thread και να φάνε ban όλοι οι spam lovers
Erwdios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Παρακαλώ να κλειδωθεί το thread και να φάνε ban όλοι οι spam lovers Καλά τους τα λες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα