Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Παρων:P

Μ αρεσει που εβαλες και την κατω παυλα:lol::lol:

Έτσι είμαι εκπαιδευμένος να παρέχω και την παραμικρή λεπτομέρεια :lol:

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα με τους snipers. Άμα θέλει κάποιος ρε αδελφέ να στήσει σκοινί αστο να στήσει, έτσι κι αλλιώς το game έχει όλα τα απαραίτητα elements για camp. Άμα εσύ θες να rush then rush, εγώ θέλω να γίνω θάμνος :P Αν και στο rush παίζω enginner δεν με ενόχλησαν ποτε οι snipers, ισα ισα.

Ε δεν είναι έτσι. Σκέψου μια ομάδα που κάνει ντου με 1 assault/medic/engi και 7 snipers. Απλά τραγικό.....ιδίως αν αυτός ο 1ας είσαι εσύ :<

Δημοσ.

Ναι το πρόβλημα δεν είναι οι snipers αλλά ο μεγάλος αριθμός σε μια ομάδα που δεν επιτρέπει την ομαδική δουλειά.... Χθες έζησα το χειρότερο παιχνίδι στην πίστα με τα jetski. 10 sniper σε εμάς,10 στην απέναντι πλευρά να παίζουν σκοποβολή.Καθόμουν και κοιτούσα... μετά από λίγο έφυγα παρότι νικούσαμε.

Δημοσ.

λοιπόν σήμερα διαπιστώσαμε κάτι που φάνηκε περίεργο... όταν κάναμε add ενώ ο άλλος έπαιζε η ήταν offline, το invite δεν πήγαινε ποτε. όταν ήμασταν και οι 2 στο main menu, όλα μια χαρά

Δημοσ.

Εμένα μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τον λόγο που δε μπορώ να συνηθίσω ποντίκι και πληκτρολόγιο;

Όχι τίποτα άλλο... Αλλά δε μπορώ να φτιάξω και Stats.

post-99457-129063075521_thumb.jpg

Δημοσ.
Εμένα μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τον λόγο που δε μπορώ να συνηθίσω ποντίκι και πληκτρολόγιο;

Όχι τίποτα άλλο... Αλλά δε μπορώ να φτιάξω και Stats.

It's just the nοοb factor :P

Δημοσ.
It's just the nοοb factor :P

Ρε, στο COD για παράδειγμα έπαιζα πολύ πιο άνετα. Έπαιζε σε παιχνίδι να έφτανα και τα 30 kills με το 1/3 deaths. Τώρα δε μπορώ να συνηθίσω :S

Δημοσ.

πολλά προβλήματα το παιχνίδι παίδες και δεν βλέπω να φτιάχνουν αν δεν φύγει ο μισός κόσμος... το να προσπαθείς 1+ ώρα για να παίξεις και ενώ έχεις ιδρώσει για να παίξεις και παίζεις πολλές φορές καλά, τότε να σε πετάει με disconnect ή ctd είναι πράγματα απαράδεκτα. Και το 2142 είχε disconnects, άλλα ένα κάθε 32 του μηνός που λέει ο λόγος, όχι αυτό το πράμα.

Και πριν το θρυλικό "patch" έπαιζα μια χαρά.

Δλδ ώρες ώρες σκέφτομαι να το παρατήσω και να το αρχίσω αργότερα, σε κανένα μήνα για παράδειγμα. Τώρα απλώς δεν το ευχαριστιέμαι. Έχει και η υπομονή τα όριά της...

Δημοσ.

Επίσης, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το Grenade Launcher.

Μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές, να ρίχνω και ή να σκάει και να σκοτώνω αλλά να ακούγεται απλά ένα μικρός κρότος, ή να πέφτει και να μη κάνει ακριβώς τίποτα! Ούτε καν κάποιον ήχο!

Δημοσ.
Και πριν το θρυλικό "patch" έπαιζα μια χαρά.

Δλδ ώρες ώρες σκέφτομαι να το παρατήσω και να το αρχίσω αργότερα, σε κανένα μήνα για παράδειγμα. Τώρα απλώς δεν το ευχαριστιέμαι. Έχει και η υπομονή τα όριά της...

True.dat. Κι εγώ πριν το patch έπαιζα μια χαρά αλλά τώρα τον πούλο. Σκέφτομαι να δοκιμάσω το .exe αρχείο της παλιότερης έκδοσης (μπας και σταματήσουν αυτές οι φανφαριές με τα CTD)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...